www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 107 dagen geleden)
Bedrijf:

Bart Swings vindt individuele sponsor aan vooravond van de start van het schaatsseizoen

Vlak voordat het schaatsseizoen in alle hevigheid losbarst, met de World Cup in Calgary, is Bart Swings erin geslaagd een persoonlijke sponsor aan zich te binden. Actemium, een internationale netwerk van business units, gespecialiseerd in industriële automatisering en informatietechnologie, heeft een sponsorcontract afgesloten met Bart Swings. Hiermee heeft Swings een nieuwe partner gevonden, die samen met het hele team het Olympisch seizoen in gaat. Het contract loopt gedurende één jaar, specifiek voor de Worldcup-wedstrijden, met mogelijkheid tot verlenging.

Bart Swings is verheugd over de kersverse samenwerking: “Ik ben erg blij dat er zich opnieuw een partij bij me voegt. En net als de hoofd- en teamsponsor Stressless gaat het ook om een groot internationaal bedrijf. Voor mij is dit een belangrijke stap in de professionalisering die ik binnen mijn sport wil doorvoeren. Hiertoe heb ik de steun van commerciële partners nodig, en dat dit nu ook steeds beter gaat lukken is natuurlijk iets om trots op te zijn. Ik kan me nu verder optimaal voorbereiden op de komende maanden, want uiteindelijk gaat het om de prestaties - voor zowel mezelf, mijn team als mijn sponsors.”

Ook voor Bart Veldkamp, coach/manager van Swings, is dit contract goed nieuws: “We zijn zeer tevreden dat zich wederom een internationale speler aansluit bij Bart Swings. Dit bedrijf is bovendien geen onbekende partij in het schaatsen, in het verleden hebben ze ook al eens samengewerkt met Shani Davis. Dat ze nu met Bart Swings een samenwerking aangaan laat zien dat ze vertrouwen hebben in dit opkomend talent. Dit is zowel sportief als commercieel weer een stap vooruit!”

Henk Bruggeman van Actemium: „ Met deze sponsoring van aanstormend schaatstalent benadrukken wij het geloof in jong talent. De keuze om Bart Swings te ondersteunen in een bewuste keuze. Kernelementen zijn de persoonlijkheid van Bart Swings en de duidelijke raakvlakken tussen hem onze organisatie. O.a. zijn identiteit, doorzettingsvermogen, opleiding (ingenieursopleiding) en internationaal karakter vormen samen een profiel dat sterk aansluit bij de Actemium missie en visie.

Over Actemium
Actemium is het Europese merk van VINCI Energies voor oplossingen voor de industrie. De ruim honderd autonome business units werken met marktgerichte oplossingen en zijn gespecialiseerd in elektrische engineering, industriële automatisering en informatieverwerking, instrumentatie en mechanische engineering. De geografische spreiding van de business units garandeert lokale aanwezigheid bij de klant, terwijl de dynamische Actemium business units tegelijkertijd hun kennis en resources delen om de beste oplossing te leveren voor optimaal werkende industriële processen.
Laatste van Actemium  
Bart Swings vindt individuele sponsor aan vooravond van de start van het schaatsseizoen

Probleemloze implementatie in landbouwmechanisatie in de USA
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 107 dagen
Actemium contact  

Logo Actemium

  +31(0)413 34 99 99
  info@actemium.nl
  www.actemium.nl
Actemium sociaal  


Actemium tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91722 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10578 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com