Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 103 dagen geleden)
Bedrijf:

Persbericht – Itium ICT en Fictive bundelen krachten

‘‘Bekroonde ICT partners maken jarenlange verbintenis officieel met fusie.’’

AMSTERDAM, 13 november 2013 – Itium ICT en Fictive kondigen vandaag hun officiële fusie aan. Bij de notaris bezegelden algemeen directeur Mark Philips en technisch directeur Dennis Feiken een intensieve samenwerking die sinds 2009 bestaat. Het nieuwe Itium ICT, kantoorhoudend op de Westermarkt in Amsterdam, voorziet zakelijke dienstverleners in de Randstad met 1 tot 150 werkplekken van kantoorautomatisering met strategische inzet van cloud technologie.

“Nu zijn we zakelijk getrouwd,” zegt Mark Philips na ondertekening van de fusiestukken. De fusie, waarin commissaris Rube van Poelgeest een actieve rol speelde, is een mijlpaal in de ruim 10-jarige geschiedenis van beide bedrijven. Binnen het directieteam van het nieuwe Itium ICT is Mark Philips verantwoordelijk voor financiën, sales en marketing, terwijl Dennis Feiken het IT team aanstuurt en de verantwoordelijkheid draagt voor projecten en HR.

FD Gazelle
In 2012 is Itium ICT door het Financiële Dagblad bekroond met de FD Gazelle Award als een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De fusie met Fictive markeert een verdere versnelling van deze groei. “Ons succes is mede te danken aan onze gezamenlijke visie over de inzet van cloud technologie” aldus Philips. Het nieuwe Itium ICT beheert meer dan duizend werkplekken en gebruikers van Office 365.

Klanten
Het nieuwe Itium ICT bedient zakelijke dienstverleners van advocatuur tot bedrijven in de creatieve sector, waarbij kwaliteit en een duurzame klantrelatie voorop staan. Dennis Feiken: “Of men nu klant was van Fictive of Itium ICT, onder de nieuwe vlag kan iedereen blijven rekenen op onze persoonlijke aanpak, snelle service en bewezen hardware- en software oplossingen, zowel lokaal als in de cloud.”

Eén team
Klanten van Itium ICT en Fictive worden al enige tijd bediend door één team. De bestaande klanten van beide bedrijven zijn gisteren op de hoogte gesteld van de fusie. Philips: “Het voelde goed om onze klanten eerst in te lichten voordat we onze fusie publiekelijk zouden maken. Naast het feit dat we ons als één team 100% blijven inzetten om onze klanten volledig te ontzorgen op ICT-gebied, geeft deze fusie mede door de heldere rolverdeling een geweldige impuls aan de verdere professionalisering en versnelling van onze groei.”.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Noot voor redacties
Voor meer informatie neemt u contact op met Mark Philips (telefoon +31 (0)20 – 620 81 99 / e-mail mphilips@itiumict.com)

Beeldmateriaal

Over Itium ICT
Itium ICT, kantoorhoudend op de Westermarkt in Amsterdam, voorziet zakelijke dienstverleners in de Randstad met 1 tot 150 werkplekken van kantoorautomatisering met strategische inzet van cloud technologie.

Itium ICT kent elke klant en zijn werkwijze. De combinatie van kennis en ervaring met maakt dat wij onze klanten zeer accuraat kunnen adviseren om de juiste keuzes te maken op ICT-gebied. Onderdeel daarvan is het bieden van vaste beheercontracten, waarmee de optimale prestatie en continuïteit van de ICT omgeving is gewaarborgd. Intensief contact met medewerkers en klanten maakt dat onze diensten nauw aansluiten bij de wensen en activiteiten van de klant.

De strategische inzet van cloud technologie is voor ons de kern bij elk advies. Itium ICT is gespecialiseerd in Microsoft Office 365 en hiervoor ook door Microsoft gecertificeerd.

In 2012 is Itium ICT door het Financiële Dagblad bekroond met de FD Gazelle Award als een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. In 2013 zorgt de fusie met Fictive voor een versnelling van deze groei en verdere professionalisering. Itium ICT beheert meer dan duizend werkplekken en gebruikers van Microsoft Office 365.

Voor meer informatie ga naar: www.itiumict.com.
Laatste van Itium ICT  
Persbericht – Itium ICT en Fictive bundelen krachten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 103 dagen
Itium ICT contact  

Logo Itium ICT

  +31 (0)20 - 620 81 99
  info@itiumict.com
  www.itiumict.com
Itium ICT sociaal  


Itium ICT tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com