ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2497 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 22 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Opnieuw positieve groeicijfers voor TIS

Walldorf,  6 november 2013 - TIS GmbH laat in het derde kwartaal van 2013 opnieuw positieve groeicijfers zien. Het bedrijf, met zijn hoofdkantoor in Walldorf, Duitsland, bereikte dit door een sterke verkoopstijging, verdere technische ontwikkeling en grotere gebruiksvriendelijkheid van zijn cloud-platform voor betalingstransacties, liquiditeitsbeheer en bankrelatiebeheer. Daarnaast wist TIS meer prestigieuze klanten aan zich te binden.

De nieuwe doelstelling van TIS op de middellange termijn is expansie in het Verenigd Koninkrijk; dit in navolging van de uitbreiding naar de Benelux door middel van het opzetten van een eigen verkoop- en supportorganisatie.

De vraag naar ERP-geïntegreerde, cloud-gebaseerde oplossingen voor het betalingsverkeer, liquiditeits- en bankrelatiebeheer is sterk toegenomen, in het bijzonder door de steeds dichterbij komende deadline voor SEPA-migraties. Deze vraag doet zich voor in alle handels- en industriesectoren. Een gegeven dat wordt onderstreept door de breedte en verscheidenheid van nieuwe klanten van TIS in het derde kwartaal van 2013. Zij vertegenwoordigen een zeer diverse groep uit de zakelijke wereld.

Installatiebouwbedrijf M + W Group, met het hoofdkantoor in Stuttgart, is optimaal voorbereid op de invoering van SEPA. TIS implementeerde bij dit bedrijf zijn ‘SEPA Out-of-the-Box’-oplossing. Via het cloud-platform van TIS kan M + W nu makkelijk diverse ERP-systemen en banken integreren in het SEPA-betalingstransactieproces.

TIS werkt samen met CURANUM AG, een dienstverlener die gespecialiseerd is in woon- en zorgcentra voor senioren. CURANUM is een dochteronderneming van de Franse Korian SA-groep. Het bedrijf behoort tot de grootste Europese verpleeghuisorganisaties. TIS rolt zijn cloud-platform binnen deze organisatie in meerdere fasen uit. Hiermee optimaliseert CURANUM zijn betalingstransactieprocessen en zorgt voor zowel transparantie als controle op bankrelaties en vergoedingen. Vooral het monitoren van bankvergoedingen wordt een steeds belangrijker issue voor TIS-klanten.

Jörg Wiemer, CEO van TIS en voormalig senior vicepresident Global Treasury bij SAP: “Sinds de ‘Bank Fee Manager’ een integraal onderdeel is van het cloud-platform van TIS, kunnen bedrijven automatisch de elektronische facturen van banken checken. De ‘Bank Fee Manager’ controleert volledig en uitgebreid of een bankfactuur voldoet aan de contractuele overeenkomst. Deze stap speelt mogelijk een cruciale rol in het verminderen van bankkosten.”

TIS besteedt in het vierde kwartaal van 2013 speciale aandacht aan Bank Relationship Management. Op 30 oktober namen veel mensen deel aan het succesvolle TIS webinar over Bank Fee Management, dat hier terug te kijken is. Het webinar werd georganiseerd in samenwerking met het gespecialiseerde vaktijdschrift ‘Der Treasurer’. Martin Postweiler, de nieuwe Product Manager bij TIS en voormalig Team Leader Financial & Liquidity Planning bij Lufthansa, presenteerde hier de Bank Fee Manager als een strategische oplossing die bedrijven laat besparen op bankkosten. Daarnaast optimaliseert deze oplossing processen op de lange termijn en ondersteunt zelfs bij het verbeteren van de klant-bankrelatie.

“In ons webinar demonstreerden we een paar basismethoden voor treasurers, die zo in slechts een paar stappen de transparantie kunnen verhogen en de kosten verlagen”, aldus Martin Postweiler. “Hiermee toont TIS opnieuw zijn toonaangevende positie aan in het beheer van zakelijke-betaaltransacties, liquiditeit en bankrelaties.”

Bank Fee Management is een ‘hot topic’. Daarom houdt TIS eind november 2013 een nieuwe webinar in samenwerking met Global Treasury News (www.gtnews.com). Meer informatie is te vinden op de website www.tis.biz of via onze LinkedIn-pagina.

TIS is op 7 en 8 november 2013 ook aanwezig op de DACT Treasury Beurs in Noordwijk .

#####

Over TIS
TIS (Treasure Intelligence Solutions) is het toonaangevende cloud-platform voor betalingsverkeer, liquiditeitsbeheer en bankrelatiebeheer voor bedrijven. TIS maakt betalingstransacties voor bedrijven (kosten)efficiënter en veiliger. Alle processen die verband houden met betalingsverkeer, inclusief liquiditeitsbeheer, transactiestatus, autorisatieafhandeling en bankvergoedingsbeheer, zijn ingebouwd in een enkel ‘audit proof’-platform dat geschikt is voor meerdere banksystemen. TIS overbrugt de verschillen in betalingssystemen, communicatiekanalen met banken en ERP-integratie met behulp van een SAP gecertificeerde plug-in. TIS biedt zijn oplossingen aan als Software-as-a-Service (SaaS), waardoor ze snel uit te rollen zijn en klanten direct kunnen profiteren van de besparingen. TIS is gecertificeerd volgens ISO-standaard 27001 (informatiebeveiliging) en is een officiële SAP partner. Meer informatie is te vinden op: www.tis.biz.

Contactgegevens
Mark van de Griendt
Sales Director Benelux
Tel.: 06 21544147  
E-mail: mark.van-de-griendt@tis.biz

Heidi Junghans
Marketing Director
Industriestr. 39c
69190 Walldorf
Duitsland
Tel.: +49 6227 698240
E-mail: heidi.junghans@tis.biz

LVTPR
Mels Dees /  Gijs van Beek
Tel.: 030 65 65 070
E-mail: TIS@lvtpr.nl
Laatste van TIS (Treasure Intelligence Solutions)  
Investeringsronde levert TIS aanvullend vier miljoen euro op

TIS sluit boekjaar 2013 succesvol af en is trendsetter treasury management in 2014

TIS lanceert SEPA Last Minute Health Check
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 22 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
TIS (Treasure .. contact  

Logo TIS (Treasure Intelligence Solutions)

  +49 6227 69824-0
  info@tis.biz
  www.tis.biz
TIS (Treasure .. sociaal  


TIS (Treasure .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Logo ilionx
Logo Schneider Electric
Logo USoft
Logo Diamanti
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89815 persberichten
- 5833 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9157 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl