www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 114 dagen geleden)
Bedrijf:

Zscaler biedt een totaal oplossing om de inzet van Microsoft Office 365 te vereenvoudigen

Cloud Service levert beveiliging, zichtbaarheid en positieve gebruikerservaring

SAN JOSE, Calif., 29 oktober 2013 – Zscaler, de internationale beveiligingscloud voor de mobiele onderneming, kondigde vandaag Zscaler for Office 365 aan, een nieuwe cloud-gebaseerde service die beveiliging en zichtbaarheid biedt voor Office 365 zonder de vereiste van een hogere bandbreedte en beveiligingsbeperkingen van traditionele 'hub-and-spoke' MPLS netwerken die een negatieve impact kunnen hebben op de gebruikerservaring.

Volgens Microsoft kan “het gebruik van het Office 365 dienstenaanbod het internetverkeer van uw organisatie verhogen, dus het is belangrijk om de netwerkimpact te evalueren van de services.”1 Naarmate kantoorapplicaties naar de cloud toe gaan en de gebruikers verbinding maken via versleutelde SSL kanalen, kunnen traditionele beveiligingstoestellen op de locatie niet effectief verschalen om beveiliging en zichtbaarheid te leveren in het netwerkverkeer. Bovendien, zo merkt Microsoft op, “kan sommige netwerkhardware beperkingen hebben op het aantal gelijktijdige sessies die ondersteund worden.”2 Microsoft Office 365 creëert meerdere verbindingen van de client naar het Microsoft data center, zodat de belasting op netwerkfirewalls verhoogt. Bijgevolg worden heel wat organisaties gedwongen om zwaar te investeren in het verhogen van de MPLS bandbreedte om knelpunten in het netwerk af te zwakken, alsook de negatieve impact van hogere latentie op gebruikers.

Zscaler levert onverminderde prestatie
Zscaler for Office 365 stelt een gebruiker op eender welk toestel in staat om rechtstreeks verbinding te maken met Microsoft Office 365 cloud services zonder het verkeer terug te leiden over dure MPLS netwerken of via VPN's voor mobiele devices. De routing van het Microsoft Office 365 verkeer via Zscaler beperkt de belasting van meerdere verbindingen op netwerkfirewalls. De dynamische bandbreedtecontroles geven prioriteit aan Microsoft Office 365 over niet-bedrijfskritieke toepassingen zoals YouTube en Facebook, zodat een betere gebruikerservaring ontstaat.

Aanvullende voordelen van Zscaler for Office 365 omvatten:
  • Geavanceerde beveiliging en controle – Stel het beleid in om het gebruik van Office 365 toe te staan of te blokkeren. Implementeer Data Leakage Prevention (DLP) controles om de naleving van het bedrijfsbeleid te garanderen. Breid de geavanceerde bescherming tegen bedreigingen van malware, inclusief zero-day attacks, botnets en APT's uit.
  • Real-time zichtbaarheid en rapportage – Verkrijg fijnmazige inzichten in Office 365 activiteit vanop een organisationeel of gebruikersniveau, zelfs tijdens versleutelde SSL sessies. Bekijk gegevens over Office 365 bandbreedte en transactie voor capaciteitplanning en bewaking van bandbreedte.
  • Windows Azure Active Directory Support – Integreer met ADFS en Azure AD voor verificatie, zodat een veilige internettoegang wordt gewaarborgd voor bedrijfsgebruikers.
“Naarmate meer organisaties Microsoft Office 365 adopteren, is het onlogisch om het cloud-gebonden verkeer te forceren via oude naaf- en-spaak netwerken en beveiligingstoestellen op de locatie, aangezien het hoge kosten en een negatieve gebruikerservaring kan creëren,” zei Jay Chaudhry, mede-oprichter en CEO, Zscaler. “Zscaler for Office 365 legt beveiliging op, biedt real-time zichtbaarheid en levert een ongeëvenaarde gebruikerservaring, zodat organisaties verder de toepassingen kunnen gebruiken die ze kennen en waar ze van houden, zonder verouderde netwerken te hoeven updaten.”

Zscaler for Office 365 is nu verkrijgbaar. Ga naar www.zscaler.com voor meer informatie. 

1 http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh852542.aspx
2 http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh852516.aspx

Over Zscaler
Zscaler transformeert het bedrijfsnetwerk en de beveiliging met 's werelds grootste Direct-to-Cloud Netwerk, wat de productiviteitsvoordelen van cloud, mobiele en sociale technologieën veilig mogelijk maakt, zonder de kosten en complexiteit van traditionele appliances en software op de locatie.
Het Zscaler Direct-to-Cloud Netwerk verwerkt dagelijks meer dan 10 miljard transacties van meer dan 10 miljoen gebruikers in 180 landen verspreid over 100 globale datacentra met praktisch onbestaande latentie. Ontdek waarom meer dan 4.000 bedrijven wereldwijd kiezen voor Zscaler voor het bevorderen van de eindgebruikerproductiviteit, het bekrachtigen van het beveiligingsbeleid en het stroomlijnen van WAN-prestatie. Bezoek ons op www.zscaler.com


Mediacontact:
Karin Gall
EMEA PR
+49 89 54 55 83 58
kgall@zscaler.com
Laatste van Zscaler  
Remote access VPN’s krijgen te maken met ransomware

Zscaler biedt een totaal oplossing om de inzet van Microsoft Office 365 te vereenvoudigen

Zscaler kondigt allround Cloud-gebaseerde APT oplossing aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 114 dagen
Zscaler contact  

Logo Zscaler

Zscaler sociaal  


Zscaler tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl