www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2330 dagen geleden)
Bedrijf:

True kiest The Communication Force als zijn PR-partner

Amsterdam/Hoofddorp, 8 oktober 2013 – Managed hostingprovider True gaat in zee met The Communication Force als PR- en communicatiepartner. De keuze kwam tot stand na een pitch onder diverse bureaus. True ontwikkelde zich in tien jaar tijd tot een succesvolle speler op zijn vakgebied, met klanten als VNU, Endemol, ID&T, SLAM!FM, Tweakers en AFAS Personal. De ambitie is nu binnen twee jaar uit te groeien tot dé autoriteit in Nederland in het volledig beschikbaar stellen van (web)applicatie-infrastructuren. The Communication Force zal True ondersteunen bij het realiseren van die ambitie.

Hosting de True-way
“We willen niet de grootste zijn, wel de beste. Ons doel is duurzaam bij te dragen aan de business van onze klanten. Dat doen we op onze eigen, non-conformistische manier. ‘U vraagt, wij draaien’ is niet onze stijl, we gaan voor kwaliteit en optimale oplossingen”, aldus Jan-Paul van Burgsteden, Algemeen Directeur van True. “In de afgelopen jaren hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd in het beschikbaar stellen van bedrijfskritische (web)applicatie-infrastructuren, onder meer voor complexe en bedrijfskritische webapplicaties. Onze klanten weten hoever we gaan met onze oplossingen en dienstverlening, en waarom ze op ons kunnen rekenen. Die boodschap willen we nu ook verder in de markt uitdragen. The Communication Force is daarbij de juiste partner voor ons: gedreven, kritisch, flexibel en gericht op de lange termijn - net als wij.”

“True is een bedrijf dat we graag tot onze klanten rekenen. Het heeft een onderscheidende aanpak in een markt die nog volwassen moet worden en een mooie installed base. De mensen zijn enthousiast en er hangt energie in de lucht. Wat ons betreft, was er direct een klik. We zijn heel blij dat die klik wederzijds is en we gaan er alles aan doen om True te helpen zijn ambitie waar te maken”, aldus Nanda Bechtholt, bureaumanager en communicatie consultant bij The Communication Force.

Over True
Managed hostingprovider True is gespecialiseerd in het volledig beschikbaar stellen van applicatie-infrastructuren, met een focus op bedrijfskritische webapplicaties. Doordat True deze applicatie-infrastructuren inricht op basis van de operationele uitdagingen van de opdrachtgevers en deze continu en proactief onderhoudt en aanpast, kunnen deze organisaties diensten eerder lanceren, hun productiviteit verhogen en de continuïteit van hun dienstverlening garanderen.

Tot het klantenportfolio van True behoren onder meer VNU, ID&T, Yonego, AFAS Personal, Endemol, Tweakers en Swis. True is gevestigd in Amsterdam en heeft 35 toegewijde specialisten in dienst. True beschikt over ISO-certificaat 9001 voor kwaliteitsmanagement en ISO-27001 voor informatiebeveiliging. Tevens heeft True ISO-14001 opgenomen in het managementsysteem. Voor meer informatie: www.true.nl.

Over The Communication Force
The Communication Force is een full-service PR- en marketingcommunicatiebureau, gespecialiseerd in ICT. Het bureau adviseert en ondersteunt opdrachtgevers bij het plannen, organiseren en uitvoeren van een breed scala aan PR- en marketingcommunicatieactiviteiten. Een geïntegreerde, proactieve, resultaatgerichte aanpak staat daarbij voorop. Klanten zijn onder meer: Eurofiber, EPiServer, IGEL Technology, Kaspersky Lab, myBrand, OKI Systems, Toshiba Information Systems Benelux en Toshiba Consumer Products.

The Communication Force wil een meetbare bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van de opdrachtgever via een samenwerking die gebaseerd is op enthousiasme, flexibiliteit, openheid, respect, vertrouwen en, vooral, veel plezier. Voor meer informatie: www.communicationforce.com

Noot voor redacties:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

Contactgegevens:

True
Annechiene Feiken
Tel. +31 (0) 20 – 3059750
a.feiken@true.nl

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
nandab@communicationforce.com
Laatste van True B.V.  
True genomineerd voor twee Dell EMC Partner Awards

Decode: Container Technology documentaire vandaag gelanceerd

True van start met private bèta managed Kubernetes hosting
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2330 dagen
True B.V. contact  

Logo True B.V.

True B.V. sociaal  


True B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Databricks
Logo Barracuda Networks
Logo IntraData
Logo Visma
Logo Unisys
Logo LogRhythm
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87782 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7485 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl