Datum: (1792 dagen oud)
Bedrijf:
PR: P&B Communicatie

Motorola Solutions breidt assortiment uit met de MC9200, de snelste handheldcomputer op de marktDe verkoop van meer dan twee miljoen systemen in het afgelopen decennium maakt de MC9000-serie tot de best verkopende industriële mobiele computer ter wereld. De nieuwe MC9200 heeft hetzelfde robuuste ontwerp, biedt bewezen betrouwbaarheid en nog betere investeringszekerheid.

Utrecht, 19 augustus 2013Motorola Solutions introduceert met de MC9200 de krachtigste industriële mobiele computer die er momenteel op de markt is. Met een significant snellere dual-core processor behoort de MC9200 tot een nieuwe generatie binnen de populaire MC9000-series. De handheld ondersteunt de nieuwste mobiele bedrijfsapplicaties in veeleisende omgevingen als magazijnen, laad-en-losplatforms en op de werkvloer in fabrieken.
 
KEY FACTS
  • De MC9200 is specifiek ontwikkeld voor applicaties in scan-intensieve omgevingen en is daardoor ideaal voor gebruik in magazijnen, voor inventarisbeheer, workflowmanagement, prijsvalidatie, ‘asset tracking’ en beheerapplicaties in retail, manufacturing, transport en logistiek, en bij overheidsinstellingen.
  • De nieuwe MC9200 biedt dezelfde stabiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zoals ondernemingen die kennen van de MC9000-serie mobiele computers. Honderdduizenden mensen vertrouwen dagelijks op deze systemen, die Motorola zal blijven supporten en verkopen.
  • De MC9200, momenteel de snelste handheld computer in zijn soort, heeft een dual-core OMAP4430 processor van Texas Instruments (TI), high-speed 802.11a/b/g/n Wi-Fi voor een betere verbinding, meer opslagcapaciteit en uitgebreide informatiebeveiliging met FIPS 140-2 cryptographic certificering. Hiermee brengt de MC9200 de prestaties van applicaties op een hoger niveau.
  • Door toepassing van Motorola’s RhoMobile Suite blijft de MC9200 compatibel met bestaande warehouse managementsystemen (WMS) en Telnet-applicaties. Hierdoor worden investeringen in applicaties beschermd. Ook zijn alle bestaande randapparatuur en accessoires voor de MC9000-series compatibel met de nieuwe MC9200, inclusief toetsenborden, batterijen en cradles. Dit zorgt ervoor dat gebruikers geen extra investeringen hoeven te doen.
  • De MC9200 beschikt over een brede range aan scanningfaciliteiten, inclusief Motorola’s nieuwste generatie 1D-laserscanner, de 1D ‘long-range’ scanner, 2D-imager die alle 1D-, 2D- en DPM-barcodes uit verschillende richtingen met lasersnelheid kan lezen en een 2D ‘long-range’ imager die 1D- and 2D-barcodes tot op zo’n 10 meter afstand kan lezen.
 
ONDERSTEUNENDE QUOTES
Casper Zweers, Regiodirecteur voor Motorola Solutions in de Benelux stelt: “De MC9200 mobiele computer laat zien hoe Motorola Solutions er voortdurend naar streeft de investeringen van bestaande klanten te beschermen en tegelijkertijd in te spelen op de behoeften van nieuwe klanten die op zoek zijn naar de nieuwste innovaties en technologie. Met de MC9200 blijft Motorola toonaangevend in de mobiele computing industrie dankzij het robuuste ontwerp, de beste barcodescanning in zijn klasse en de gebruikszekerheid die bedrijven nu al zo’n tien jaar zijn gewend.”

ACHTERGRONDINFORMATIE
Website: Motorola Solutions Mobile Computers
Facebook: Motorola Solutions
 

Fotobijschrift: De Motorola MC9200 heeft een dual-core OMAP4430 processor van Texas Instruments en is daarmee de krachtigste industriële mobiele computer die momenteel op de markt verkrijgbaar is.
 
Over Motorola Solutions
Motorola Solutions is de toonaangevende aanbieder van zakelijke en bedrijfskritische producten en diensten op het gebied van communicatie voor zowel ondernemingen als overheden. Dankzij maatgevende communicatietechnologie en innovaties helpt Motorola Solutions klanten op hun best te zijn, juist op momenten die er toe doen. Motorola Solutions staat genoteerd op de New York Stock Exchange onder de naam MSI.
In de Benelux werkt Motorola Solutions vanuit een viertal kantoren
met zo’n 45 medewerkers. Kijk voor meer informatie op motorolasolutions.com en breng voor recent nieuws een bezoek aan het media center of neem een abonnement op de news feed.
 
###
 
NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie en illustratiemateriaal kunt u contact opnemen met:
Elvan Lindberg
Motorola Solutions
Mobile: +46 (0)70 744 88 93
Elvan.Lindberg@motorolasolutions.com
 
Anne-Marie Brouwer
P&B Communicatie
Tel: +31 (0)345 68 27 34
media@penb.nl

MOTOROLA, MOTO, MOTOROLA SOLUTIONS en de Stylized M Logo zijn (geregistreerde) handelsmerken van Motorola Trademark Holdings, LLC en worden onder licentie gebruikt. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. © 2012 Motorola, Inc. Alle rechten voorbehouden.