www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 52 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

Nederlandse FiberRing breidt internationaal IP Netwerk uit in Duitsland

Amsterdam, 5 juni 2013 – FiberRing, internationaal IP netwerk serviceprovider met een van de grootste internet verkeersvolumes in de wereld, heeft zijn aanwezigheid in Duitsland uitgebreid met nieuwe Points of Presence (PoP’s), in resepectievelijk het datacenter van Interxion in Düsseldorf en Telehouse in Frankfurt. In totaal komt het aantal toegangspoorten van FiberRing tot de internet-backbone in Duitsland daarmee op 4 PoP’s.

FiberRing heeft hiermee inmiddels 47 PoP’s in het IP Netwerk, met directe aansluitingen op de IP backbone in Europa en de Verenigde Staten. De twee nieuwe PoP’s in Duitsland zijn strategisch belangrijk voor FiberRing, omdat Duitsland een prominente afzetmarkt is in termen van groei in het internetverkeer en de behoeften van hostingproviders - alsmede andersoortige gebruikers - aan snelle en solide IP netwerk services waaronder IP Transit verkeer. Extra PoP’s versterken de internationale fysieke aanwezigheid van FiberRing en zorgen ervoor dat het bedrijf de sterke groei van het internetverkeer in deze regio met schaalbare IP netwerkservices kan faciliteren.

IP transit

Voor Nederlandse gebruikers van het FiberRing IP Netwerk betekent het dat zij gemakkelijker ‘peering’ verbindingen kunnen realiseren met andere netwerkgebruikers in de Duitse regio, wat technische voordelen kan hebben bijvoorbeeld met betrekking tot het minimaliseren van latency effecten. Ook kostentechnisch biedt het voordelen voor gebruikers. FiberRing had al twee PoP’s in datacenters van respectievelijk Interxion in Frankfurt en TelecityGroup in Frankfurt.

“Wij hebben de datacenters in Frankfurt en Düsseldorf voor de uitbreiding van het netwerk geselecteerd, omdat juist in die regio’s veel IP transit verkeer wordt gegenereerd,” zegt Marcel Legtenberg, Sales Manager van FiberRing. “FiberRing is bij uitstek in staat om dergelijke IP transit volumes op efficiënte wijze te verwerken. De twee nieuwe datacenters hebben connectiviteit met de grote internetexchanges in Duitsland - wat extra ‘peering’ voordelen oplevert.”

De hoge volumes in IP transit verkeer op de twee nieuwe locaties dient op een effectieve manier te worden gerouteerd en verwerkt. Om dit te realiseren heeft FiberRing netwerktechnologie van Juniper en Cisco gebruikt. De dual-vendor strategie biedt FiberRing de mogelijkheid om een best-of-breed netwerkoplossing te creëren, met een hogere uptime van het IP Netwerk tot gevolg.

Equinix en VTLWaveNet

De IP Netwerk uitbreiding volgt op de recente PoP uitbreiding van FiberRing in januari, met twee nieuwe IP backbone verbindingen in de datacenters in Amsterdam van respectievelijk Equinix en VTLWaveNet. Inmiddels heeft FiberRing in de Amsterdamse regio in totaal achttien PoP’s in verschillende datacenters. FiBerRing heeft de mogelijkheid om per datacenterlocatie de netwerk bandbreedtesnelheden tussen 10 Megabit per seconde (Mbps) en 100 Gigabit per seconde (Gbps) te schalen. De overall snelheid in het wereldwijde netwerk van FiberRing bedraagt op dit moment 2.000 Gbps. Behalve Internet Access en IP Transit levert FiberRing over het eigen IP netwerk bijvoorbeeld ook netwerkdiensten zoals Metro Ethernet en Long Haul Ethernet. Naast hostingproviders maken ook telecom carriers, mobiele operators, VoIP providers en kabelproviders gebruik van de diensten van FiberRing.

---------------------------------
Over FiberRing

FiberRing (www.fiberring.com) is een netwerk service provider met een internationaal IP Netwerk. Het netwerk van FiberRing is een IP Netwerk met een van de grootste internet verkeersvolumes in de wereld. De diensten van FiberRing bestaan onder andere uit Internet Access, IP Transit, Long Haul Ethernet, Metro Ethernet, Wavelength en Dark Fiber. Deze diensten worden ondersteund met 24x7 klantsupport uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde netwerk engineering specialisten. De wereldwijde klantenkring van FiberRing bestaat met name uit hostingproviders, telecom carriers, kabelproviders, VoIP providers en mobiele operators.

FiberRing levert zijn diensten via een volledig optische Multiprotocol Label Switching (MPLS) IP-backbone. Het state-of-the-art IP netwerk stelt FiberRing in staat om de netwerk bandbreedtesnelheden per locatie op een kostenefficiënte manier te schalen tussen 10 Megabit per seconde (Mbps) en 100 Gigabit per seconde (Gbps). De overall snelheid in het wereldwijde netwerk van FiberRing bedraagt momenteel 2.000 Gbps.

Het IP netwerk van FiberRing is een snel expanderend wereldwijd netwerk met op dit moment 47 Points of Presence (PoP’s) in Europa en de Verenigde Staten. De fysieke aanwezigheid in datacenters over de gehele wereld garandeert gebruikers hoge internetsnelheden en lage latency waardes.

---------------------------------
Mediacontact:

KINXX PR
Koen Stegeman
koen@kinxx.nl
+31 (0)6 30491407

Laatste van FiberRing  
Nederlandse FiberRing breidt internationaal IP Netwerk uit in Duitsland
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 52 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
FiberRing contact  

Logo FiberRing

  +31 20 3165168
  info@fiberring.com
  www.fiberring.com
FiberRing sociaal  


FiberRing tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl