www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 65 dagen geleden)
Bedrijf:

VTZ Groep kiest 3PL Dynamics als nieuw WMS

EDE, 29 mei 2013 Boltrics Professionals heeft de opdracht gekregen voor de levering van 3PL Dynamics aan VTZ Groep.

VTZ is een logistiek dienstverlener die de afgelopen jaren sterk is gegroeid. Dit komt onder andere door de specialisatie in het vervoer en opslag van goederen in de medische sfeer. In Wormerveer heeft VTZ een hoogbouwmagazijn waarin een ingenieus systeem is ontwikkeld om op een efficiënte manier goederen op te kunnen slaan. Een hoge opslagdichtheid wordt bereikt door gebruik te maken van een magazijn met smalle gangen. Waarbij het mogelijk blijft grote volumes in een keer te plaatsen (6m3). Resultaat van dit systeem is dat een grote diversiteit van goederen kan worden opgeslagen. Om de aansturing en efficiency verder te verbeteren heeft VTZ na uitgebreid onderzoek  besloten om op het gebied van de logistieke automatisering te kiezen voor het Microsoft product 3PL Dynamics.

Algemeen directeur Wim Pieters over de keuze van VTZ “Het is een heel besluit om je organisatie grondig aan te pakken. Maar het in beweging zijn maakt aanpassing van je IT systeem voortdurend noodzakelijk. We willen logistieke producten verbeteren en nieuwe ontwikkelen, de markt vraagt dat van ons. Het beheer van allerlei stromen van goederen moet worden bewaakt, ten einde ze ook te beheersen. Dat zal de toekomst van ons vragen: ‘ecologisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Met de keuze voor 3PL Dynamics van Boltrics hebben we naar onze mening een oplossing die aan deze ‘Toekomst’ een belangrijke bijdrage zal leveren. De professionele aanpak van Boltrics is daarbij een belangrijk onderdeel van onze keuze.”

3PL Dynamics is een complete en geïntegreerde totaaloplossing voor logistieke dienstverleners. Alle bedrijfs- en logistieke processen worden vanuit één standaard softwareproduct ondersteund. Functionaliteiten zoals voorraadbeheer voor derden (WMS), RF scanning, Value Added Logistics, Forwarding, Web portalen en EDI integratiesoftware zijn standaard beschikbaar voor een sterk concurrerende prijs. De basis is het gebruiksvriendelijke ERP product Microsoft Dynamics NAV waardoor het mogelijk is om, indien gewenst, de volledige financiële administratie vanuit dezelfde software aan te sturen. Dit alles gebaseerd op Microsoft en dus op continuïteit en technologische door-ontwikkeling.

VTZ Groep
VTZ is een voortzetting van Greuter –Assendelft later Greuter-Eggenhuizen gestart in 1934. Zoals het bij de logistieke bedrijven ging, werd alles aangepakt. Elk pakje en zakje werd om gevochten in de begin tijd. Later in tijd de heeft het vervoer van kantoormeubelen Greuter-Eggenhuizen een grote groei doen doormaken. Zo werden de verhuisbedrijven Nijboer uit Zaandam 1975 en Elberts uit Utrecht 1985 onderdeel van de organisatie. Goederen die extra zorg nodig hebben vormen de rode draad door ons bedrijf. De opslag van goederen is in de afgelopen twee decennia gegroeid tot de omvang van 7000-9000 palletplaatsen in een modern Warehouse aan de Samsonweg te Wormerveer. VTZ is daadwekelijk al 14 jaar ecologisch verantwoord aan het ondernemen en reduceert jaarlijks 240 ton CO2 doormiddel van een warmte en koude opslag in de bodem.

Over Boltrics Professionals

Boltrics Professionals is specialist op het gebied van Microsoft Dynamics. Door de manier van samenwerken, gedegen branche- en productkennis en de jarenlange ERP ervaring is Boltrics als Microsoft Partner onderscheiden met de Gold Enterprise Resource Planning competentie. Boltrics richt zich volledig op de markt van logistieke dienstverleners en heeft daarvoor het product 3PL Dynamics ontwikkeld. Daarnaast is specifiek voor de Koel- en Vriesbranche het product Nekovri Dynamics ontwikkeld. Dit laatste in nauwe samenwerking met de Nekovri (Vereniging van Nederlandse Koel- en Vrieshuizen). Boltrics onderscheid zich door standaard oplossingen die via een gestandaardiseerde implementatiemethodiek fixed price en fixed time in de markt gezet worden.

Voor meer informatie, bezoek www.boltrics.nl, mail naar sales@boltrics.nl, volg ons op Twitter @3pldynamics of neem contact op via +31 (0)318 472 550.

Laatste van Boltrics Professionals  
Dé Microsoft software voor Warehousing en Transport

Fulfilment specialist Holland Shipping kiest 3PL Dynamics als nieuw WMS

VTZ Groep kiest 3PL Dynamics als nieuw WMS
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 65 dagen
Boltrics Profe.. contact  

Logo Boltrics Professionals

  +31 (0)318-742 550
  info@boltrics.nl
  www.boltrics.nl
Boltrics Profe.. sociaal  


Boltrics Profe.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nl