Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 61 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Dimension Data levert nieuw vast en draadloos netwerk in nieuwbouw Isala klinieken Zwolle

Nieuw netwerk met 18.000 poorten en volledige draadloze dekking legt basis voor innovatieve communicatiemogelijkheden voor patiënten, medewerkers en bezoekers

Barneveld, 29 mei 2013 – ICT-dienstverlener Dimension Data heeft de implementatie van het vaste en draadloze netwerk in de nieuwbouw van Isala klinieken in Zwolle afgerond. Het netwerk biedt vanaf augustus 2013 patiënten, bezoekers en ruim vijfduizend medewerkers snelle en betrouwbare toegang tot digitale informatie. Isala – ontstaan uit de fusie van ziekenhuis De Weezenlanden en het Sophia Ziekenhuis – neemt op 3 augustus 2013 een nieuw ziekenhuis in gebruik. Het ziekenhuis selecteerde begin 2012 Dimension Data als system integrator voor het vaste en draadloze netwerk.

Dimension Data implementeerde in het afgelopen jaar een vast netwerk met 18.000 actieve poorten en een volledig dekkende draadloos-netwerkinfrastructuur. Isala koos voor Dimension Data na een grondig selectieproces waaraan verschillende leveranciers deelnamen. “Er is vooral gekeken naar beschikbaarheid, beveiliging en beheer”, zegt Jos Minnema, architect technische infrastructuur bij Isala. “Daarnaast was standaardisatie een belangrijk uitgangspunt. We zochten een oplossing met onder meer hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder meer geboden door een redundante opzet en de mogelijkheid van in-service software-updates van switches.”

Met het nieuwe netwerk beschikt Isala volgens Minnema over een sterke basis voor nu en voor de toekomst. “Het netwerk ondersteunt alle medewerkers in hun dagelijkse werk door toegang te bieden tot de informatie die ze nodig hebben. Patiënten beschikken via het netwerk over gratis tv-diensten en internet. Ook bieden we bezoekers overal in het ziekenhuis gratis internet via het draadloze netwerk. Bovendien zijn we volledig voorbereid op toekomstige ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van locatiegebaseerde diensten.”

“Dimension Data feliciteert Isala met het nieuwe ziekenhuis dat patiënten vanaf augustus 2013 op basis van de nieuwste technologie optimale zorg kan bieden”, zegt Jan Willem Dees, Managing Director van Dimension Data. “Wij kijken met veel voldoening terug op dit ambitieuze project dat we samen met de deskundige ICT-staf van Isala mochten uitvoeren.”

Over Isala klinieken
De Isala klinieken in Zwolle is het grootste topklinische ziekenhuis van Nederland. Een persoonlijke benadering staat bij Isala voorop. Medewerkers en artsen van het ziekenhuis doen altijd hun best te voldoen aan de individuele behoeften van de patiënt. Isala biedt alle basisvoorzieningen die een patiënt van een ziekenhuis mag verwachten. Daarnaast heeft het ziekenhuis steeds meer hooggespecialiseerde, topklinische functies toegewezen gekregen, zoals hart- en neurochirurgie, dialyse, stamcel- en beenmergtransplantaties. Isala zet zich in voor het optimaal herstellen, handhaven en versterken van de kwaliteit van leven van de mensen die aan haar zorg zijn toevertrouwd. Isala wil voor mensen van betekenis zijn op een cruciaal moment in hun leven.

 Momenteel bouwt Isala een nieuw ziekenhuis aan de Dokter van Heesweg in Zwolle met een vloeroppervlakte van 104.000 vierkante meter. Het nieuwe ziekenhuis bestaat uit vier overzichtelijke, met elkaar verbonden eenheden: de zogenaamde vlinders. Medio 2013 vindt de verhuizing naar deze nieuwe locatie plaats. Meer informatie: www.isala.nl

Over Dimension Data
Dimension Data plc., opgericht in 1983, is een leverancier van ICT-services en -oplossingen, die gebruikmaakt van zijn technologie-expertise, wereldwijde mogelijkheden voor service- en dienstverlening, en ondernemingskracht om de bedrijfsambities van zijn klanten waar te maken. Dimension Data is lid van de NTT Group. Meer informatie is beschikbaar op http://www.dimensiondata.com/nl.

Voor meer informatie

Dimension Data Nederland 
Erik Bakker 
T: 0342 402 546 
E: erik.bakker@dimensiondata.com

LVTPR
Michael Ros
T: 030 65 65 070
E: dimensiondata@lvtpr.nl

Laatste van Dimension Data  
NTT en A.S.O. tekenen nieuw technologiecontract voor verder transformeren en revolutioneren van fanbeleving Tour de France

NTT brengt toonaangevende bedrijven samen voor lancering van één nieuwe wereldwijde technology-serviceprovider

Dimension Data en Cisco gaan partnership voor co-innovatie aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 61 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Dimension Data contact  

Logo Dimension Data

Dimension Data sociaal  


Dimension Data tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91722 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10578 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl