www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 61 dagen geleden)
Bedrijf:

McAfee Complete Endpoint Protection de eerste beveiligingssuite die bescherming biedt van chip- tot applicatieniveau

  • Geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor middelgrote en grote organisaties
  • Beveiliging van alle endpoints, van mobiele apparaten tot servers en toepassingen
  • Dynamische whitelisting van applicaties; real-time inzicht en beheer via een console
  • McAfee Deep Defender biedt bescherming tegen rootkit-aanvallen
  • Onafhankelijke tests tonen effectiviteit aan van beveiligingsaanpak McAfee

Schiphol-Rijk, 29 mei 2013 - McAfee introduceert twee nieuwe zakelijke beveiligingssuites: McAfee Complete Endpoint Protection - Enterprise en McAfee Complete Endpoint Protection - Business. Deze suites zijn de eerste die beveiliging compleet en geïntegreerd aanpakken: van de chip tot en met het besturingssysteem en de applicaties. Zo worden zakelijke systemen beschermd tegen nieuwe dreigingen en ontstaat er meer inzicht voor beter risicomanagement. Het zijn ook de eerste beveiligingssuites met McAfee Deep Defender, dat beschermt tegen rootkits. McAfee Deep Defender is door Intel en McAfee samen ontwikkeld en maakt gebruik van een combinatie van hardware en software. Daarnaast krijgen klanten de beschikking over dynamische whitelisting, informatie over risico’s en real-time beveiligingsbeheer. Doordat ook het beheer van mobiele apparaten en ondersteuning voor Macs en Linux standaard worden meegeleverd, helpen de nieuwe McAfee suites bedrijven bij het beveiligen van apparaten, data en toepassingen.

“McAfee kwam enkele jaren geleden met de eerste beveiligingssuite. We blijven de marktleider in wat volgens IDC in 2013 een markt met een waarde van $2 miljard zal zijn1. Dat is meer dan de helft van alle endpoint security-verkopen”, zegt Nico van Buitenen, regionaal directeur Benelux voor McAfee. “Dankzij verbeteringen op het gebied van prestaties en automatisering, en de integratie van onderscheidende beveiligingstechnieken, leggen de McAfee suites de lat voor endpoint security opnieuw hoger, op alle vlakken: snelheid, beveiliging, eenvoud en waarde.”

Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor IT-beveiliging hebben een compleet beheeroverzicht via één console. Het uitrollen en installeren duurt slechts enkele minuten. Eindgebruikers zien hogere prestaties bij het scannen, waarbij de potentiële impact op de systeemprestaties wordt geminimaliseerd. De concurrerende prijs voorziet in de behoeften van budgetbewuste kopers en biedt optimale waarde. Voor channelpartners zijn er nieuwe incentives en aantrekkelijke prijsmodellen, zodat zij klanten met verschillende budgetten optimaal kunnen bedienen.

Nieuwe dreigingen vragen om een nieuwe beveiligingsstandaard
Moderne dreigingen beginnen met een almaar toenemende stroom van phisingmails, kwaadaardige webpagina’s, rootkits en besmette apparaten. Deze initiële contacten kunnen zich ontwikkelen tot hardnekkige, doelgerichte aanvallen die in meerdere stadia actief worden. De explosie in het aantal apparaten zorgt voor een hogere kans op een aanval die zich richt op mobiele werknemers. Wanneer ze vervolgens verbinding maken met het bedrijfsnetwerk, kunnen ze - zonder dat ze het weten - de rest van het bedrijf en andere systemen besmetten. McAfee pakt deze problematiek aan met zijn Complete Endpoint Protection suites, die zich richten op iedere fase van verborgen en hardnekkige malware-aanvallen.

Getest en bewezen
De beveiligingstechnologie in de nieuwe McAfee Complete Endpoint Protection suites heeft de hoogste beoordelingen behaald. In vergelijkingstests door AV-Test, behaalde McAfee Deep Defender een perfecte score van 100% bij het beschermen tegen rootkits. In de 2013 Corporate Endpoint Protection Group Test door NSS Labs, behaalde de McAfee-software de hoogste score in de verdediging tegen ‘exploit and evasion’-aanvallen. En in een onderzoek van West Coast Labs, behaalde McAfee een score van 100% voor malwarebescherming met de combinatie van McAfee Application Control, McAfee VirusScan Enterprise en McAfee Host Intrusion Prevention. Dit zijn ook de drie centrale producten in de McAfee Complete Endpoint Protection - Enterprise suites.

Hier zijn enkele kenmerken van de McAfee Complete Endpoint Protection suites:

  • Real Time for McAfee ePO - een gespecialiseerd ontwerp en best practice vragen en acties binnen de workflow verschaffen beheerders helder inzicht in de actuele beveiligingsstatus, tot 1.000 maal sneller dan via andere middelen. En ze kunnen snel en makkelijk actie ondernemen om potentiële risico’s te beheren.
  • McAfee Enterprise Mobility Management (McAfee EMM) – het beheer van mobiele apparaten en een beveiligde ‘container’ zijn volledig geïntegreerd met het McAfee ePolicy Orchestrator (McAfee ePO) -platform. Hiermee kunnen nu ook smartphones en tablets via één enkele console en met één geïntegreerde set van beleidsregels beheerd worden. Op dezelfde wijze is het mogelijk om alle endpoints binnen de suites te beheren, inclusief Macs, Windows- en Linux-systemen. Een uitgebreid persbericht over EMM is hier te vinden.
  • McAfee Deep Defender - endpoints worden beschermd tegen verborgen malware-aanvallen via een door Intel en McAfee gezamenlijk ontwikkelde en door hardware ondersteunde beveiliging die werkt onder het niveau van het besturingssysteem. Dit biedt bescherming waar traditionele beveiligingstools niet komen.
  • McAfee Application Control for PC’s – dynamische whitelisting voor laptops en desktops dringt het risico op besmetting of uitval van systemen terug, via een lijst van goedgekeurde toepassingen voor de gebruiker. Op deze wijze wordt voorkomen dat malwareprogramma’s worden uitgevoerd. West Coast Labs heeft laten zien dat deze methode een beschermingspercentage van 100% biedt, bij een zeer lage systeembelasting.
  • McAfee Risk Advisor – laat beheerders direct zien welke bedrijfsmiddelen het hoogste risico lopen, zodat zij de belangrijkste middelen als eerste kunnen beveiligen.

Een overzicht van alle verbeteringen in de Complete Endpoint Protection suites en andere achtergrondinformatie is te vinden op http://www.mcafee.com/endpoint.

Een video over McAfee Complete Endpoint Protection is te vinden op http://bcove.me/gz342igd.

1 IDC, “Worldwide Endpoint Security 2012 – 2016 Forecast and 2011 Vendor Shares”, doc #235930, July 2012

Over McAfee
McAfee, een dochteronderneming van Intel Corporation, zorgt ervoor dat ondernemingen, de public sector en consumenten veilig de voordelen van internet kunnen benutten. Het bedrijf levert proactieve en bewezen beveiligingsoplossingen en -diensten voor systemen, netwerken en mobiele apparaten over de hele wereld. Met zijn Security Connected-strategie, innovatieve benadering van met hardware versterkte beveiliging en unieke Global Threat Intelligence-netwerk, is McAfee volledig op gericht op de beveiliging van zijn klanten. Kijk voor meer informatie op www.mcafee.nl.

Contactpersonen voor de pers
MCS, McAfee Persdesk, e-mail mcafee@mcspr.nl, tel. 023 - 562 8208.

OPMERKING: McAfee en/of andere merken van McAfee in dit document zijn gedeponeerde handelsmerken van McAfee, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. McAfee-rood in samenhang met beveiliging is een kenmerk van producten van het merk McAfee. Alle andere gedeponeerde en niet-gedeponeerde handelsmerken in dit document zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. © 2009 McAfee, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Laatste van McAfee  
McAfee ontmaskert cybercriminele marktplaatsen

Shoppers slaan online veiligheid tijdens feestdagen in de wind om beste koopjes te scoren

Bedrijven onderschatten blootstelling data in de cloud
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 61 dagen
McAfee contact  

Logo McAfee

McAfee sociaal  


McAfee tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo Intel
Logo devolo
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91733 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10579 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl