www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2470 dagen geleden)
Bedrijf:

OOM Verzekeringen selecteert NBAS voor Data- en Telecommunicatie diensten

NBAS begeleidt en coördineert de verhuizing van de digitale infrastructuur van OOM Verzekeringen naar hun nieuwe monumentale pand in Rijswijk

Amsterdam, 16 april 2013

OOM Verzekeringen, de verzekeraar gespecialiseerd op het gebied van brandrisico en buitenlandverzekeringen heeft de onafhankelijke data- en telecomspecialist NBAS geselecteerd voor hun Tele en Data communicatie diensten. Momenteel is de eerste fase het begeleiden en coördineren van de verhuizing van de digitale infrastructuur van OOM Verzekeringen naar hun nieuwe monumentale pand in Rijswijk. Daarnaast levert NBAS in deze periode ook op de nieuwe locatie van OOM Verzekeringen een dedicated glasvezelverbinding.

De eerste fase van het hele project zal een aantal verschillende specialistische onderdelen omvatten, zoals het coördineren van de verhuizing van IT, Data en Telecom gerelateerde zaken. Deze zaken behartigen de werkaansluiting, het werkplekmanagementsysteem, de VoIP telefonie oplossing, en de Tele en data communicatie infrastructuur . Tevens is NBAS gecontracteerd voor de implementatie van de nieuwe netwerkswitches, bekabeling, en het  draadloos  netwerk en het patchen van de switches en de nieuwe werkplekken als  het aansluiten van alle apparatuur.

Daarnaast zal NBAS gedurende de implementatiefase een backup voorziening in plaats brengen om de internetverbinding en de telefonische bereikbaarheid van OOM Verzekeringen tijdens de verhuizing te waarborgen.

Volgens Richard Siere, manager buitenland verzekeringen bij Oom “kan NBAS  dit project uitvoeren met de expertise die zij in huis hebben en kunnen daarnaast vertrouwen op specialistische kennis en eventuele extra mankracht vanuit de Xfluence group, waar NBAS sinds 2012 deel van uitmaakt. ”.

“We zijn erg trots het vertrouwen te hebben gekregen van OOM Verzekeringen om de verhuizing van hun digitale infrastructuur naar hun monumentale pand te mogen begeleiden en coördineren”, zegt Danny Witschge, Technisch directeur van NBAS. “De technische expertise van NBAS en de toegevoegde waarde van ons projectmanagement zal er voor zorgen dat OOM Verzekeringen zich ook tijdens de verhuizing kan focussen op hun kernactiviteiten.” Vervolgt Danny.

Over OOM Verzekeringen:
OOM Verzekeringen is de complementaire verzekeraar op het gebied van schadeverzekeringen in de branches Buitenland en Brand. In beide branches opereert OOM Verzekeringen aanvullend aan de reguliere markt.

De kracht van OOM Verzekeringen is de kleinschaligheid. Dit uit zich in flexibiliteit en een persoonlijke benadering van onze klanten. OOM Verzekeringen stelt zich als doel om haar klanten, in Nederland en in het buitenland, te helpen op een persoonlijke en klantvriendelijke wijze. Daardoor verplicht OOM verzekeringen zich niet alleen om op haar specialistische werkterrein “grenzeloos deskundig” te zijn, maar ook om de hoogst denkbare eisen te stellen aan haar klantgerichtheid, snelheid en bereikbaarheid. Voor meer informatie over Oom verzekeringen zie: www.oomverzekeringen.nl.

Over NBAS:
NBAS werd opgericht in 1997 en is een ervaren, onafhankelijke leverancier van wereldwijde data- en telecommunicatiediensten voor bedrijven met meerdere (veelal internationale) vestigingen. Daarnaast levert NBAS additionele diensten, zoals: Videoconferencing as a Service, Hosted VoIP telefonie, Contact Center Service, hosting en managed security. Als onderdeel van de Xfluence group versterkt  NBAS zijn verkoop- en managementteam om zo beter aan de vraag voor deze meer gespecialiseerde markt te kunnen blijven voldoen. Mede vanwege de executiekracht op het gebied van Consultancy, Development, Interim- en Managed Services, verhoogt Xfluence als dienstverlener de flexibiliteit en efficiency in de gezamenlijke propositie.

Ga voor meer informative naar: www.nbaservices.com of volg ons op Twitter, Linkedin and Youtube.

--- ONDERSTAANDE GELIEVE NIET TE PUBLICEREN ---

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

NBA Services, Wesley van Veluw, Public Relations, 020 567 2164, wesley.vanveluw@nbaservices.com.

Laatste van NBA Services BV  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2470 dagen
NBA Services B.. contact  

Logo NBA Services BV

  +31 (0)20 5672160
  info@nbaservices.com
  www.nbaservices.com
NBA Services B.. sociaal  


NBA Services B.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87515 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7194 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl