Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (2607 dagen geleden)
Bedrijf:

Green Data Systems breidt samenwerking met Hitachi uit

10 april 2013 - Green Data Systems (GDS) kondigt een uitbreiding aan van de samenwerking met Hitachi Data Systems (HDS). De samenwerking vormt een uitbreiding op bestaande distributie- en master service overeenkomsten tussen GDS en HDS in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten.

Investering van HDS in GDS

HDS heeft onlangs besloten extra te investeren in GDS. In de nieuwe uitgebreide samenwerking vervult GDS meerdere strategische rollen voor HDS, te weten Performance en Innovatie Center voor Hitachi Technologie, Development Partner voor Hitachi Data Systems en is GDS een gespecialiseerde Europese high value channel Distributie Partner van HDS.

Performance- en Innovatie Center voor Hitachi Technologie

In Nederland hebben Hitachi Data Systems en Green Data Systems een Performance- en Innovatie Centrum voor Hitachi Technologie opgezet dat zich heeft toegelegd om o.a. Proof Of Concepts (POC) en innovatie uit te voeren. Uit de innovatie activiteiten van GDS ontstaan praktische toepassingen die duurzaamheid, veiligheid, efficiënter ICT gebruik en een verlaging van energieverbruik en kosten nastreven.

Inmiddels hebben diverse geïnteresseerde klanten uit EMEA (Europa, Midden Oosten & Afrika) het centrum bezocht en gebruik gemaakt van genoemde faciliteiten.

Het aanbod van het Performance Center bestaat uit het demonstreren van zgn. Converged Data Center oplossingen en het uitvoeren van benchmarks- en testopstellingen rondom specifieke toepassingen testen. Hierbij levert het centrum een menu van services op gebied van Unified Compute Platform (UCP) oplossingen zoals o.a. Training, Demonstratie, Sizing, Ontwikkeling & Design, Engineering, Installatie en Implementatie

Het Performance Center ontwikkelt en ondersteunt Hitachi Platform Oplossingen voor o.a. VDI, SAP, Oracle, Microsoft en Video Surveillance. Daarnaast biedt het Performance centrum genoemde functies op gebied van VM Ware & Hyper-V, Unified Compute Platform, Cloud en Data Center oplossingen incl. cooling, security, software, storage, servers.

Hitachi UCP Pro voor VMware - In het Performance Centrum van Green Data Systems is o.a. Hitachi UCP Pro voor VMware geïnstalleerd. Het Hitachi Unified Compute Platform (UCP) Pro voor VMware biedt maximale prestaties, betere Software toepassingen-integratie, schaalbaarheid, implementatie en beheer,  vergroting van uw  efficiëntie en tegelijkertijd verlaagt het uw ‘Total Cost of Ownership (TCO).

Het systeem maakt voorspelbare prestaties mogelijk in een breed spectrum van toepassingen. De unieke UCP software laag geeft beheerders de mogelijkheid voor gedetailleerde inzichten, eenvoudig beheer en zorgt voor ‘orkestratie’ van de onderliggende fysieke- en ge-virtualiseerde infrastructuur.

Beheerders kunnen de vertrouwde grafische gebruikersinterface van VMware vCenter gebruiken om Servers, Netwerk en Data opslag te ‘orkestreren’. Hierdoor worden tijdrovende en foutgevoelige handmatige processen volledig geëlimineerd.

Hitachi Video surveillance oplossingen - Videobewaking is een snel groeiende segment binnen de dataopslag, -management, en –analyse markt. Met de dreiging van terrorisme en criminaliteit besteden klanten meer middelen voor video bewaking. Hierbij geeft 1 geïntegreerde oplossing met data infrastructuur en software veel voordelen.

Hitachi Data Systems biedt een geïntegreerde video bewaking oplossing van Hitachi waarbij er sprake is van 1 single platform voor elke organisatie op gebied van beveiligingsmaatregelen.

1 merk voor hoge kwaliteits Camera’s, Servers, Storage en networking is uniek. Dit geeft een groot voordeel: Eén leverancier geeft de ondersteuning van alle onderdelen van de Video Surveillance oplossing. Nu zijn vaak meerdere fabrikanten verantwoordelijk voor de support en maintenance.

Beide oplossingen kunnen worden gecombineerd met het eveneens aanwezige content platform van Hitachi (HCP).  

Development rol van Green Data Systems

Naast haar functie als Performance center, adviserende en leverende rol aan HDS en haar resellers wordt GDS ook ingehuurd door HDS voor het ontwikkelen van ‘sizing en development tools’ en zgn. ‘reference architectures’ voor bijvoorbeeld HDS geïntegreerde SAP oplossingen en Video Surveillance oplossingen.

Ook heeft Green Data Systems Containerized Data Center oplossingen ontwikkeld die aan het HDS Solution portfolio zijn toegevoegd.

Bovendien heeft GDS Cloud- en modulaire data center oplossingen ontwikkeld die zijn geïntegreerd in het HDS portfolio. Hierbij vormen duurzaamheid, energieverbruik en innovatie de leidraad. Hierbinnen heeft GDS een unieke ontwikkelingscapaciteit en skills ontwikkeld die van significante waarde is voor HDS en haar klanten.

Gespecialiseerde high value distributie partner rol

Green Data Systems is bijna 10 jaar gespecialiseerd distributie partner van HDS. Door de jaren heen heeft GDS zich ontwikkeld als high value data management distributeur en is de organisatie uitgebreid met Europese dekking met eigen vestigingen in België en Duitsland.

Ruim 5 jaar geleden ontstond de eerste uitbreiding in de samenwerking met Hitachi op gebied van Servers en Data Centers. Geïntegreerde platformoplossingen bestaande uit HDS Servers, Storage, Networking, Software en Services vormen een strategische speerpunt van HDS. Hierin speelt GDS een belangrijke en strategische channel rol als adviserende en leverende partij aan resellers en HDS zelf binnen EMEA.

Met de uitbreiding van de samenwerking met Hitachi breidt GDS haar unieke positie en fundament, value propositie, aanbod naar klanten en haar positie verder uit.

Resellers, ISV’s, Integrators, Service Providers en consultants worden met hulp van Green Data Systems en HDS op uitgebreide wijze ondersteund waarbij de laatste Hitachi technologie direct tot hun beschikking staat, zowel vanuit het Performance- en Innovatie Center als vanuit een Cloud- en hosting propositie.

Voor meer informatie over het Performance Center voor Hitachi Technologie: http://www.greendatasystems.com/en/general/performance-center-for-hitachi-technology.html

 

Green Data Systems (GDS) is gespecialiseerd in duurzame informatie- technologieën, diensten en oplossingen en heeft vestigingen in België, Duitsland en Nederland en beschikt over 2 Performance Centers voor Hitachi technologie in Walldorf (D) en Deventer (NL).

Green Data Systems, Rigastraat 18, 7418 EW  Deventer

Voor meer informatie: www.greendatasystems.com of via Ilona Smid, ismid@greendatasystems.com
Laatste van GREEN DATA SYSTEMS  
Green Data Systems stelt Rein de Jong aan als General Manager voor begeleiden verdere groei

Green Data Systems breidt samenwerking met Hitachi uit

Zien is geloven met ‘CA ARCserve POC in a box'
Takebishi integreert Wibu-System licentiebeheer en beveiliging met OPC-Server communicatie middleware voor fabrieksautomatiseringtechnologie van Mitsubishi

Nextens behaalt 40 procent marktaandeel in fiscale aangifte

Twee op de drie Europese online retailers waren in de afgelopen twee jaar genoodzaakt te lenen

Centraal Invorderingsbureau (CIB) overgenomen door coeo Inkasso, onderdeel van de beleggingsportefeuille van Waterland

Partners VIVES en Infolearn gaan e-learning voor ruim 75.000 zorgkundigen verzorgen omwille van nieuwe wetgeving

Nederlandse startup introduceert 's werelds slimste mondkapje

Bluetooth buttons helpen met anderhalve meter afstand houden
Maunt lanceert glasvezel webshop

Raspberry Pi competitie 2020 succesvol afgesloten met digitale finale

Razer brengt Blade 15 Studio Edition uit voor ontwerpers

Automatische personenteller Stoplichtzuil maakt handhaving coronamaatregelen eenvoudig

Dataiku introduceert gratis online tool voor ontwikkelen AI-vaardigheden

Kunstenaars maken persoonlijke geheugensteuntjes om goede gewoontes vol te houden

Online Payment Platform geselecteerd voor nieuw Techleap.nl Rise programma voor veelbelovende Nederlandse scale-ups

Nieuwe startup Coach Circle biedt hét online platform om coaching toegankelijk en transparant te maken

Topondernemers helpen de meest veelbelovende scale-ups van Nederland met ambitieus programma Techleap.nl Rise

Webinar: “De rol van platformen in de digitalisering van retail”

Primeur: Corona veilige intercom voor gebruiker en installateur
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2607 dagen
GREEN DATA SYS.. contact  

Logo GREEN DATA SYSTEMS

  Ilona Smid
  0570- 528 700
  ismid@greendatasystems.com
  www.greendatasystems.com
GREEN DATA SYS.. sociaal  


GREEN DATA SYS.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Logo Aruba Nederland
Logo Lubbers De Jong
Logo Webfleet Solutions
Logo Schoevers
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Shippeo
Logo Pure Storage
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88484 persberichten
- 5702 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8097 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl