Datum: (1988 dagen oud)
Bedrijf:
PR: P&B Communicatie

Motorola Solutions introduceert kleine mobiele computer voor buitendienstmedewerkers

De kleine, robuuste MC45 sluit aan op de vraag naar specialistische handhelds en vormt een uitbreiding van het uitgebreide portfolio handterminalsUtrecht, 4 februari 2013 De nieuwe MC45 mobiele computer van Motorola Solutions is de eerste in een nieuwe categorie mobiele handheld computers. Deze computers, met het uiterlijk van een smartphone, zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik door buitendienstmedewerkers in kleine en middelgrote bedrijven. De MC45 is met name geschikt voor toepassingen op het gebied van customer relationship management (CRM), invoer van verkooporders, magazijnbeheer, pakketdiensten, direct store delivery (DSD) en routeplanning.

KEY FACTS

  • De MC45 is met name ontwikkeld voor gebruik door service- en verkoopmedewerkers in de buitendienst en in de transport- en logistieksector.
  • De robuuste en ergonomisch vormgegeven MC45 kan communiceren via draadloos LAN (802.11 a/b/g) en WAN (3.5G HSDPA voice/data). Het apparaat beschikt over een display van 3,2", dat ook buiten goed zichtbaar is, en een numeriek toetsenbord. De batterij biedt voldoende energie voor een ‘full-shift’ en er zijn mogelijkheden voor energiebesparing waardoor de batterij langer mee gaat.
  • Verder beschikt de MC45 over een hoge kwaliteit laserscanner, gebaseerd op de gepatenteerde Adaptive Scanning Technology, een touch screen voor onder meer het vastleggen van handtekeningen van klanten, een 3,2 megapixel kleurencamera waarmee zowel barcodes als 2D-QR-codes zijn te lezen en te decoderen.
  • De MC45 is na de onlangs geïntroduceerde robuuste MC67 EDA en ET1 WAN-tablet, de volgende uitbreiding van het portfolio van mobiele WAN-oplossingen.
  • De MC45 ondersteunt Motorola’s RhoMobile Suite, wat de vereenvoudiging van synchronisatie van data mogelijk maakt zodat de handheld ook kan worden gebruikt als er geen verbinding is. Bovendien hoeven applicaties maar één keer te worden ontwikkeld en is het gebruik op een Windows Embedded Handheld™ gelijk aan het gebruik op een Motorola-systeem dat is gebaseerd op Android.
  • Het ‘Service from the Start programma van Motorola Solutions biedt servicedekking voor normaal gebruik én voor schade aan interne en externe componenten als gevolg van een ongeluk. Hiermee worden onvoorziene reparatiekosten aanzienlijk beperkt.

ONDERSTEUNENDE QUOTE

Casper Zweers, algemeen directeur van Motorola Solutions in de Benelux: “Met de MC45 kunnen organisaties hun mobiele medewerkers uitrusten met een betaalbare oplossing waarmee ze optimaal kunnen communiceren en de productiviteit verbetert. De MC45 is gebaseerd op de mobiele computingoplossingen die Motorola Solutions ontwikkeld voor de bedrijfsomgeving en waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en basisfuncties zeer belangrijk zijn.”

ACHTERGRONDINFORMATIE
Website:
Motorola Enterprise Mobile Computers
Facebook: Motorola Solutions

Fotobijschrift: De nieuwe robuuste MC45 mobiele computer van Motorola Solutions is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik door buitendienstmedewerkers in kleine en middelgrote bedrijven. De MC45 is met name geschikt voor toepassingen op het gebied van customer relationship management (CRM), invoer van verkooporders, magazijnbeheer, pakketdiensten, direct store delivery (DSD) en routeplanning.

Over Motorola Solutions
Motorola Solutions is de toonaangevende aanbieder van zakelijke en bedrijfskritische producten en diensten op het gebied van communicatie voor zowel ondernemingen als overheden. Dankzij maatgevende communicatietechnologie en innovaties helpt Motorola Solutions klanten op hun best te zijn, juist op momenten die er toe doen. Motorola Solutions staat genoteerd op de New York Stock Exchange onder de naam MSI. Kijk voor meer informatie op motorolasolutions.com en breng voor recent nieuws een bezoek aan het media center of neem een abonnement op de news feed.

###

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie en illustratiemateriaal kunt u contact opnemen met:
Elvan Lindberg
Motorola Solutions
Mobile: +46 (0)70 744 88 93
Elvan.Lindberg@motorolasolutions.com

Anne-Marie Brouwer
P&B Communicatie
Tel: +31 (0)345 68 27 34
media@penb.nl

MOTOROLA, MOTO, MOTOROLA SOLUTIONS en de Stylized M Logo zijn (geregistreerde) handelsmerken van Motorola Trademark Holdings, LLC en worden onder licentie gebruikt. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. © 2013 Motorola, Inc. Alle rechten voorbehouden.