www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 40 dagen geleden)
Bedrijf:

Aluchemie versterkt bedrijfsvoering met Microsoft Dynamics AX platform

Aluchemie gaat zijn bedrijfsvoering versterken met bedrijfsapplicatie Microsoft Dynamics AX en aanvullende modules van Abecon. Aluchemie is de grootste "stand alone" producent ter wereld van klant specifieke, kwalitatief hoogwaardige anoden voor de aluminiumindustrie.

Aluchemie gaat de bedrijfsprocessen zoveel mogelijk in dit geïntegreerde platform onderbrengen, te beginnen met de plant maintenance-, financiële en inkoopprocessen. Aluchemie heeft de onlangs gevormde combinatie Abecon/Columbus gevraagd om de implementatie te begeleiden. Deze valt samen met een op efficiëntieverhoging en kostenreductie gerichte reorganisatie. “Door deze toekomstgerichte keuze migreren we naar één geïntegreerd platform met gestandaardiseerde processen. Hiermee kunnen we onze IT-kosten fors reduceren”, zegt IT-manager André van der Velde van Aluchemie.

Versterking onderhouds- en serviceprocessen
Volgens Procurement Manager Peter de Vlugt worden de onderhouds- en serviceprocessen aanzienlijk versterkt door het gebruik van de Plant Maintenance module. “Dit zie je ook terug bij de vele internationale productiebedrijven die al op dit platform steunen. Bij ons is productie een continu proces. Met de nieuwe Plant Maintenance software kunnen we het reguliere en ad-hoc onderhoud aan de productiemiddelen beter registreren en plannen en de servicemedewerkers efficiënter inzetten. Zowel bij geplande stopzetting van een productielijn, als bij calamiteiten is het zaak om zo efficiënt mogelijk alle benodigde onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.”

Forse verlaging onderhoudskosten
“Er is direct winst te behalen door de forse verlaging van de onderhoudskosten, vandaar dat we dit in fase 1 oppakken. De op onze bedrijfsvoering toegespitste brancheoplossing van Abecon zal ons ook helpen om bijvoorbeeld de inhuur van contractors en de afroep van spare parts te stroomlijnen”, vult Bernard van Oost aan, de Finance Manager bij Aluchemie.

Over Aluchemie
Aluchemie (www.aluchemie.nl  is de grootste ‘stand alone’ producent ter wereld van klantspecifieke kwalitatief hoogwaardige anoden voor de aluminiumindustrie. Aluchemie maakt deel uit van Rio Tinto, wereldmarktleider op het gebied van aluminium. Aluchemie loopt voorop door de combinatie van vernieuwende technologieën, een halve eeuw ervaring en continue ontwikkeling van medewerkers. Aluchemie is gevestigd in de Rotterdamse haven en biedt werk aan circa 300 medewerkers.

Over Abecon/Columbus
Abecon verzorgt ontwerp, realisatie en ondersteuning van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter (samen)werken. Kernactiviteit is het realiseren en implementeren van geïntegreerde ERP-, CRM- en BI-applicaties bij bedrijven in specifieke branches. In december jl. heeft Abecon de bedrijfsactiviteiten en software modules overgenomen van Columbus Nederland. Er is een wederzijds ‘strategisch partnership’ overeengekomen, waardoor Abecon Columbus in de Benelux vertegenwoordigt en de bedrijven samenwerken aan internationale in de food-, retail- en productiebranche. Meer informatie is beschikbaar via www.abecon.nl en www.columbusglobal.com.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie of fotomateriaal kunt u contact opnemen met Nicole Rahusen, marketingmanager, info@abecon.nl of 035 695 12 34.
Laatste van Abecon  
Broad Horizon versterkt zich met Dynamics 365-specialist House of Engagement

Ranzijn tuin & dier bouwt verder aan omnichannelstrategie

Broad Horizon en Abecon bundelen krachten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 40 dagen
Abecon contact  

Logo Abecon

  +31 88 0580 200
  info@abecon.nl
  www.abecon.nl
Abecon sociaal  


Abecon tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo Roche Diabetes Care
Logo ChargePoint
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Cegeka
Logo Interconnect
Logo CrowdStrike
Logo Nextview
Logo Uniserver
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90490 persberichten
- 5911 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9782 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com