www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 49 dagen geleden)
Bedrijf:

Combell start nieuw managed hosting bedrijf in Nederland: UNITT

UNITT NV is gespecialiseerd in complexe managed hosting projecten

Amsterdam, 23 januari 2013 - Combell, het grootste Belgische hostingbedrijf, richt met UNITT een nieuw bedrijf in Nederland op. UNITT richt zich op complexe hosting-projecten.

UNITT vestigt zich in een kantoor in Amsterdam en beschikt met Hans Reinhart over een Nederlandse Managing Director voor het nieuwe bedrijf. “Wij zijn erg ambitieus met UNITT en denken een vooraanstaande plaats te kunnen verwerven in de Nederlandse hostingmarkt” stelt Reinhart resoluut. UNITT gaat niet over één nacht ijs. Het haalde een ervaren team in huis van topexperts inzake hosting, die eerder hun sporen al verdienden op de Nederlandse markt. Onder meer Ramon Schonhage en Rense Buijen, voormalige medewerkers van Terremark, vervoegen het Nederlandse team. Ook Hans Reinhart werkte daarvoor bij Terremark. Met hen aan boord neemt UNITT een vliegende start.

De komst naar Nederland en het oprichten van UNITT (uitgesproken als ‘Unity’) maakt deel uit van een logische evolutie. Combell is opgericht in 1999 door ondernemer Jonas Dhaenens en kende sindsdien een forse groei in omzet en klantenportefeuille. “Sinds 2007 leggen we de focus op solutions. Combell is in België immers via de afdeling Combell Solutions nu al hosting provider voor de complexe websites en applicaties van multinationals en grote bedrijven als Q8, Vente Exclusive en Pizza Hut”, aldus Jonas Dhaenens, CEO van Combell. Het zijn allemaal bedrijven en projecten die hoge eisen stellen ten aanzien van hun hosting. “Net als in België zijn wij van oordeel dat ook in Nederland nog potentieel zit in de markt voor complexe hostingprojecten”, aldus Hans Reinhart, Managing Director Nederland.

Combell beschikt vandaag reeds over heel wat klanten in Nederland.
Concreet richt UNITT zich in Nederland op zes types van projecten: e-commerce, high-traffic website hosting, web applicaties, software & desktop as a service, IT Outsourcing en oplossingen voor partners. “UNITT zal bovendien kunnen terugvallen op de jarenlange hostingexpertise die we met Combell Solutions hebben opgebouwd. Nederland vormt de eerste internationale expansie van Combell Solutions”, benadrukt Jonas Dhaenens. “In functie van dit alles behaalden wij de voorbije jaren zowel het ISO 27001 certificaat als het ISO 9001 certificaat. Onze klanten verwachten nu eenmaal een uitmuntende dienstverlening en wij kunnen die hen aanbieden. In België, en vanaf nu dus ook in Nederland.”

Het Managementteam van UNITT Nederland

Hans Reinhart, Managing Director

Met een bedrijfseconomische achtergrond en 14 jaar ervaring in technisch-commerciële functies, vervulde Hans de laatste jaren de rol van Business Development Manager bij BT ICT Solutions en meer recent bij Terremark. Hans ontplooit zijn activiteiten steevast op het snijvlak tussen commercie en technologie.

Rense Buijen, Director Sales Engineering

Rense heeft een ruime ervaring als technisch consulent, Sales Engineer op het gebied van online toepassingen en internationaal teammanager. Zijn laatste twee functies vervulde hij bij Terremark, eerst als de Manager Sales Engineering voor de Benelux en Spanje en vervolgens als de Corporate Manager Sales Engineering Europe.

Ramon Schonhage, Sales Director

Ramon heeft een brede ervaring opgebouwd als consulent voor overheden en in diverse commerciële rollen. Eind 2000 zette Ramon bijvoorbeeld de commerciële kant op van de Nederlandse tak van Dedigate, dat 5 jaar later door Terremark werd overgenomen. Zijn laatste functie was Senior Sales Account Manager bij Terremark.

Over Combell Solutions

Met ruim 30.000 Benelux klanten is Combell absolute marktleider in hostingdiensten voor bedrijven, IT integratoren en software ontwikkelaars. Het bedrijf is sinds 1999 uitgegroeid tot de meest betrouwbare one-stop partner voor de hosting ‘in the cloud’ van zowat elke IT infrastructuur, website of applicatie.

Meer info op: www.combellsolutions.com

Over UNITT

UNITT is het nieuwe bedrijf dat Combell in Nederland opricht en is ontstaan uit Combell Solutions, de managed hosting-afdeling van Combell. Dankzij een constante investering in kwaliteit, veiligheid en beschikbaarheid (uptime), garandeert UNITT permanent een perfect werkende IT-infrastructuur, die meegroeit met de behoeften van ondernemingen. Hun klanten kunnen rekenen op een netwerk van ultramoderne datacenters, transparante prijzen, en elke dag 24/24 ondersteuning.

Meer info op www.unitt.com
Laatste van Combell Group NV  
Combell rondt overname Nederlandse hoster Webscale af

Combell neemt sectorgenoot Openminds over

Combell neemt PriorWeb over
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 49 dagen
Combell Group .. contact  

Logo Combell Group NV

  0800 - 8 567890
  info@combellgroup.com
  www.combell.com
Combell Group .. sociaal  


Combell Group .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo PlanMen
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Opleiding.nl
Logo Pure Storage
Logo Schoevers
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Netskope
Logo VNSG
Logo Luzac
Logo FIQAS Software B.V.
Logo Conclusion
Logo Ivanti
Logo Ebury Nederland
Logo Thales
Logo WorldStream
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89888 persberichten
- 5845 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9216 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers