www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 40 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Jordy Kool volgt Duco van Leenen op als CEO Infotheek

23 januari 2013, Leiden - Infotheek heeft Jordy Kool tot de nieuwe Chief Executive Officer benoemd. Kool was hiervoor werkzaam als Chief Operations Officer bij de Leidse IT-hardwareleverancier. Hij volgt hiermee Duco van Leenen op.

Jordy Kool begon in 2009 als Commercieel Directeur bij Infotheek. Na anderhalf jaar was hij als Chief Operations Officer verantwoordelijk voor alle Sales, Marketing, Finance en Services activiteiten van de Infotheek Groep, zowel nationaal als internationaal.
Voor zijn komst naar Infotheek bekleedde hij diverse Sales en Senior Managementfuncties in de telecom, IT en media bij o.a. KPN, UPC, Hewlett-Packard en Reed Elsevier.

Bedrijfsopvolging
De functiewisseling van Kool was op de achtergrond al langer in gang gezet. Van Leenen droeg de afgelopen jaren steeds meer verantwoordelijkheden over aan Kool. Aanvankelijk stond de overdracht gepland medio 2013. Omdat de overdracht sneller dan verwacht werd voltooid, is dit moment vervroegd. Van Leenen blijft actief in de directie als Managing Partner.

Duco van Leenen over zijn opvolging: “De afgelopen jaren heeft Jordy bewezen dat hij de functie van CEO uitstekend kan vervullen, want hij heeft Infotheek significant naar een hoger niveau getild. Het maakt het daarom voor mij makkelijker om Infotheek meer ‘los’ te laten. Ik denk dat menig ondernemer het naarmate van tijd lastig vindt om de verantwoordelijkheden uit handen te geven. Ik heb echter goed nagedacht over wat ik daadwerkelijk leuk vind om te doen en de overdracht is geleidelijk verlopen. Daardoor kan ik na 22 jaar als CEO met een gerust hart plaats maken voor Jordy.

Als Managing Partner blijf ik actief in de directie en ik blijf betrokken bij diverse interne projecten bij Infotheek. Verder zal ik mij bezig houden met het borgen van ondernemerschap en waar gewenst deel ik graag mijn opgedane kennis van de afgelopen jaren met anderen in het bedrijf.”

Onder de leiding van Jordy Kool en Duco van Leenen groeide Infotheek de laatste vier jaar met gemiddeld 30%. De van oorsprong Leidse onderneming telt ruim 350 medewerkers. Sinds 2009 opende Infotheek lokale vestigingen in België, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Verdere groei
De afgelopen jaren is Infotheek zeer sterk gegroeid. Om deze groei voort te zetten investeert Infotheek. Jordy Kool: “In februari beginnen we met de verbouwing van ons nieuwe distributiecentrum. Als deze verbouwing is voltooid, naar verwachting in de zomer van dit jaar, dan hebben we de beschikking over 16.500 m² magazijnruimte. Dat is twee keer zoveel als dat we nu hebben.

Daarnaast investeren we ook veel in eigen personeel door het aanbieden van trainingen, cursussen en opleidingen. Door juist nu te investeren, streven we naar eenzelfde of grotere groei voor de komende jaren.”

Over Infotheek
Infotheek is leverancier van hardware en IT-diensten. Het automatiseringsbedrijf is gespecialiseerd in het doorleveren van voorlaatste modellen PC’s, notebooks, servers, storage, networking, printing en andere apparatuur van diverse A-merken. Het assortiment sluit naadloos aan op de meest gebruikte IT-apparatuur voor professioneel gebruik. Infotheek stelt bedrijven en organisaties in staat om aanzienlijk te besparen op hun IT-kosten door standaardisatie, levensduurverlenging en asset management. Verder levert Infotheek advies en diensten op het gebied van ICT, zoals installaties, migraties, onderhoud en reparatie, logistieke ondersteuning en systeembeheer. Infotheek is Gold Preferred Partner van Hewlett Packard, Dell Premier PartnerDirect, Acer Affinity Platinum, Business Partner van IBM, Lexmark ValuePrint Partner, Microsoft Gold Partner en VMWare Enterprise Partner. Infotheek werd in 1991 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Leiden. Verder heeft Infotheek buitenlandse vestigingen in België, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Er werken ruim 350 medewerkers.

Voor meer informatie: www.infotheek.nl

--------------

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)
Partijen die meer willen weten over de inhoud van dit persbericht kunnen contact opnemen met Dave Go, Marketing & PR

E:       Dave.Go@infotheek.com
T:       +31(0)71 800 1504
Laatste van Infotheek Group  
Infotheek Group benoemt Hans Daniels tot nieuwe CEO

Infotheek Group verovert titel Best Managed Company

Infotheek Group een van de nationale winnaars van European Business Awards 2017/2018
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 40 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Infotheek Grou.. contact  

Logo Infotheek Group

Infotheek Grou.. sociaal  


Infotheek Grou.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo Roche Diabetes Care
Logo ChargePoint
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Cegeka
Logo Interconnect
Logo CrowdStrike
Logo Nextview
Logo Uniserver
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90490 persberichten
- 5911 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9782 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl