Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 58 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Emerson Network Power-infographic toont haalbare energiebesparing met Energy Logic 2.0

Virtuele trip met elektrische auto biedt inzicht in mogelijke energiebesparing

Breda, 23 januari 2013 – Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in optimalisatie van beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van bedrijfskritische infrastructuren, introduceert de infographic ‘Hoe veel datacenterenergie kunt u besparen?’ De infographic maakt inzichtelijk wat de besparingen zijn die de Energy Logic 2.0-roadmap mogelijk maakt. Praten in kilowatt kan voor veel mensen abstract zijn, daarom ontwikkelde Emerson Network Power de infographic, om het aantal kilowatt te vertalen in maatregelen of afstand (mijlen en kilometers). Dit is in beeld gebracht in een ‘rond-de-wereld-trip’ met een elektrische auto.

De ‘bewegende’ infographic maakt de energiebesparing inzichtelijk van een datacenter dat acht uur in bedrijf is en dat gebruik maakt van de Energy Logic 2.0-strategie. De infographic doet dit door de bespaarde energie te gebruiken voor een elektrische auto. Hoe ver komt deze elektrische auto? De nieuwe infographic toon hoe veel je bespaart met de Energy Logic 2.0-strategie.

“Energie-efficiëntie blijft een prioriteit en deze infographic maakt ‘tastbaar’ wat het gebruik van Energy Logic 2.0-strategieën betekent”, zegt Jack Pouchet, vicepresident Business Development en directeur Energy Initiatives van Emerson Network Power. “Gegeven de technologische ontwikkelingen de afgelopen jaren, is het tijd voor datacenterbeheerders om serieus te kijken naar de algehele energieconsumptie.”

Energy Logic 2.0 is een roadmap voor het aanzienlijk verminderen van de energieconsumptie, zonder concessies te doen aan de prestaties. De roadmap omvat tien strategieën, die beginnen bij componenten die weinig energie gebruiken en eindigen met het beheer van datacenterinfrastructuur. De strategieën veroorzaken een cascade-effect. De besparingen op IT-componentniveau worden vergroot in de onderliggende systemen. Op deze manier richt de roadmap zich op een optimalisatie van de efficiëntie van IT-kernsystemen, een optimalisatie die weer grotere besparingen initieert.

# # #

Over Emerson Network Power

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE:EMR), levert software, hardware en diensten voor het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van datacenters en faciliteiten in de gezondheidszorg en de industrie. Emerson Network Power is een betrouwbare industriële leverancier van slimme infrastructuurtechnologieën. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen voor het beheer van datacenterinfrastructuren, waarmee de kloof tussen IT en facility management wordt gedicht. De efficiëntie en beschikbaarheid van de oplossingen zijn onverminderd hoog, ongeacht de benodigde capaciteit. Alle oplossingen worden wereldwijd ondersteund door lokale servicetechnici van Emerson Network Power. Ga voor meer informatie over de producten en diensten van Emerson Network Power naar www.EmersonNetworkPower.eu.

Over Emerson

Emerson (NYSE:EMR), gevestigd in St. Louis (VS), brengt als geen andere wereldwijde marktspeler technologie en engineering samen in de vorm van innovatieve oplossingen voor klanten in industriële, commerciële en consumentenmarkten. Het bedrijf kent daartoe vijf verschillende divisies: procesbeheer, industriële automatisering, noodstroomvoorziening, klimaattechnologie en commerciële en residentiële oplossingen. De omzet in het boekjaar 2012 bedroeg 24,4 miljard dollar. Ga voor meer informatie naar www.Emerson.com.

Voor meer informatie:
LVTPR
Onno Karman / Nienke Geudeker
Tel.nr.: 030 - 65 65 070
E-mail: emerson@lvtpr.nl

De daadwerkelijke gegevens zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder, maar niet beperkt tot, omgevingsinrichting, omgevingsomstandigheden, milieuparameters, geraamde jaarlijkse operationele kosten. Emerson Electric Co. en/of zijn gelieerde ondernemingen doen geen verklaringen over en bieden geen garanties voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, volledigheid of actualiteit van de materialen en wijzen alle aansprakelijkheid af voor schade die het gevolg is van deze informatie, of voor fouten of omissies. We zijn niet verplicht om de materialen bij te werken en zijn niet aansprakelijk voor niet-bijgewerkte materialen. © 2013 Emerson Electric Co. Alle rechten voorbehouden. Emerson Network Power en het logo van Emerson Network Power zijn handelsmerken en/of servicemerken van Emerson Electric Co.
Laatste van Vertiv  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 58 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Vertiv contact  

Logo Vertiv

  +31 (0)76 578 1620
  vertiv@lvtpr.com
  www.vertiv.com/nl-emea
Vertiv sociaal  


Vertiv tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Eaton
Logo ilionx
Logo Schneider Electric
Logo USoft
Logo Diamanti
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo Ivanti
Logo Workfront
Logo Descartes
Logo Flanderijn
Logo Online Academy
Logo Red Hat, Inc.
Logo XpertHR
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89806 persberichten
- 5832 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl