www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 40 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

BRAIN FORCE start strategische samenwerking met StartReady

Uithoorn, 23 januari – BRAIN FORCE is per heden aangesloten als strategisch partner bij StartReady, specialist op het gebied van het Unified Communications (UC) Microsoft Lync. BRAIN FORCE neemt hierbij de Lync Appliance in het portfolio op, geschikt voor bedrijven met meer dan 250 gebruikers.

BRAIN FORCE is een zakelijke ICT-dienstverlener, die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van hun ICT- en cloudinfrastructuren met als doelstelling de productiviteit te verhogen. Het bedrijf won het afgelopen jaar al diverse malen Microsoft-awards voor hun werk. Lync behoort tot het Microsoft Office pakket en biedt gebruikers onder andere de mogelijkheid tot chatten, videoconferencing en online documenten delen. Tot op heden had BRAIN FORCE wel al licenties voor Lync in huis, maar zocht het nog een implementatiepartner om het programma eenvoudig en goed uit te kunnen rollen naar eindgebruikers. Deze rol pakt StartReady op.

Herjan van den Hengel, Business Manager bij BRAIN FORCE: ‘Een implementatiepartner als StartReady biedt BRAIN FORCE de nodige versterking voor de volgende stappen in de markt. We zijn zeer verheugd om deze samenwerking met StartReady te starten. ’ Volgens hem kunnen bedrijven niet meer om UC-technologieën heen. Van den Hengel: ‘Het werken op een kantoor is geen verplichting meer, werknemers willen vrijheid. Met een product als Microsoft Lync kunnen werknemers overal werken, wanneer ze maar willen. Binnen BRAIN FORCE gebruiken we Lync ook en ervaren zelf de voordelen.’ Lucas Wensing, oprichter en CEO van StartReady vult aan: ‘We helpen BRAIN FORCE graag met de uitrol van Lync in de markt. Het is een degelijke en ambitieuze partner van wie we veel verwachten in de toekomst. We kijken er zeer naar uit.’

Over StartReady:

StartReady ontwikkelt en levert Unified Communications producten, gebaseerd op Microsoft Lync. Deze variëren van cloud oplossingen voor mkb-ondernemingen tot on-premise oplossingen voor Enterprises. De totaaloplossingen van StartReady helpt ondernemingen bij het optimaliseren en inrichten van hun communicatie- en telefoonnetwerk naar moderne en toekomstige standaarden. StartReady brengt alle vormen van in- en uitgaande communicatie samen in een tijd- en kostenbesparend product door hardware, software en beheer te combineren. StartReady is gecertificeerdMicrosoft Gold Partner met vestigingen in Nederland en Amerika en verkoopt uitsluitend via Partners. Kijk voor meer informatie op www.startready.com.

Over BRAIN FORCE: 

BRAIN FORCE is een zakelijke ICT-dienstverlener die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van hun ICT- en Cloud-infrastructuren, met als doelstelling beheerskosten te verlagen en arbeidsproductiviteit te verhogen. Dit wordt gedaan door de ontwikkeling van best practices, effectieve processen en slimme software voor Microsoft-, Citrix- en VMware-omgevingen. BRAIN FORCE ontwikkelt eigen software in aanvulling op bestaande technologie van marktpartijen. BRAIN FORCE levert klanten, via haar detacheringtak BRAIN FORCE Staffing, extra ICT-capaciteit om piekvragen op te vangen. BRAIN FORCE Holding heeft negen vestigingen in zeven Europese landen en telt momenteel 750 medewerkers. De jaarlijkse omzet bedraagt meer dan 70 miljoen euro en BRAIN FORCE is genoteerd aan de beurs van Wenen.

Voor meer informatie voor de pers:

L&DJ, Lokke van der Wal, lokke@l-dj.nl of 020 421 0565
StartReady, Saskia Kuin, saskia@startready.com of 088 894 6853
Laatste van StartReady BV  
StartReady wereldwijd voorbeeld voor Microsoft-partners

Nieuwe samenwerking CC4Skype en StartReady verrijkt Skype for Business

Files vermijden door thuiswerken levert bedrijven miljardenbesparing op
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 40 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
StartReady BV contact  

Logo StartReady BV

  +31 (88) 8946868
  info@startready.com
  www.startready.com
StartReady BV sociaal  


StartReady BV tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo Roche Diabetes Care
Logo ChargePoint
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Cegeka
Logo Interconnect
Logo CrowdStrike
Logo Nextview
Logo Uniserver
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90490 persberichten
- 5911 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9782 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl