www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 153 dagen geleden)
Bedrijf:

Global Knowledge beleeft in Nederland in 2012 opnieuw recordjaar

Certificeringsdrang stuwt omzet en winst Global Knowledge

Nieuwegein, 18 januari 2013 - Global Knowledge, ’s werelds grootste onafhankelijke IT-opleider, heeft in 2012 opnieuw een recordomzet behaald in Nederland. Een groter aantal locaties, meer verschillende trainingen en de grotere vraag naar certificeringen vormen belangrijke pijlers voor de tien procent omzetstijging die de opleider laat optekenen ten opzichte van 2011. Ook de winst ligt meer dan tien procent hoger dan 2011 in een markt die al enkele jaren een daling laat zien qua omzetten en winstmarges. Met dit resultaat beleeft Global Knowledge voor de tweede keer op rij het beste jaar in haar historie.

Global Knowledge plukt de vruchten van het feit dat afnemers van IT-opleidingen (eindgebruikers en partners) momenteel zoeken naar zekerheid wanneer ze hun specialisten willen laten certificeren. De opleider heeft een veelzijdig aanbod, de meeste open rooster-trainingen gaan door, er is een goede landelijke dekking qua trainingslocaties en de ‘train to test’-ratio ligt met negentig procent hoog. Dat laatste is van groot belang nu de vraag naar certificeringen sterk groeit onder werkgevers en werknemers. Met name IT-dienstverleners investeren in hun high potentials door ze te laten trainen op zowel technologie als op management en vaardigheden. Hierdoor worden ze aantrekkelijker en breder inzetbaar bij klanten.

Om zichzelf verder te verbeteren implementeerde Global Knowledge in 2012 een kwaliteitsprogramma. Alle facetten van de organisatie werden geëvalueerd en verbeterd waar nodig. Dit heeft onder andere geresulteerd in hogere waarderingen voor uitgeleverde trainingen en snellere reacties op offerte-aanvragen. Daarnaast hebben de investeringen van Global Knowledge in uitbreiding van de sales en business development, de uitbreiding naar Noord Nederland en de nieuwe website bijgedragen aan het verder uitbouwen van het marktleiderschap.

Volgens Piet Hompus, algemeen directeur bij Global Knowledge, vormt ook de stabiliteit van de IT-opleider een factor van betekenis voor klanten. “We zien dat klassikale trainingen nog steeds de boventoon voeren qua gekozen lesvorm. We bieden de training in de buurt van de cursist aan, kennen een hoog percentage van lessen dat doorgaat en de cursisten beoordelen de trainingen die opleiden tot de gewenste certificering als kwalitatief goed. Dat maakt ons tot een betrouwbare en effectieve opleidingspartner. Daarnaast hebben we een zeer breed aanbod dat naast IT-trainingen uit een uitgebreid portfolio aan management en vaardigheidstrainingen bestaat. Hierdoor kunnen wij voor klanten een compleet leercurriculum samenstellen.”

Voor 2013 ziet Piet Hompus de verdere consolidatie in de IT-opleidingenmarkt, de groeiende behoefte aan breed inzetbare IT-specialisten en aan gecertificeerd personeel als belangrijkste trends. Op het gebied van technologie zal de nadruk onverminderd liggen op cloud, datacenters, virtualisatie en (cyber)security.

###

Over Global Knowledge
Global Knowledge is de grootste onafhankelijke aanbieder van bedrijfstrainingen voor IT en management professionals. De onderneming levert een breed spectrum aan praktijk- en theoriecursussen voor IT'ers en projectmanagers. De trainingen kunnen in diverse leermethodieken worden aangeboden – klassikaal in eigen opleidingscentra of op locatie bij de klant, en via Internet. Global Knowledge heeft computerondernemingen, profit-, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen geholpen kennis en kunde om te zetten in hogere productiviteit van medewerkers, klanten en distributiepartners.

Global Knowledge werd in 1995 opgericht en telt wereldwijd meer dan 1200 medewerkers. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Cary, North Carolina en is eigendom van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Mid Ocean Partners. In Nederland heeft Global Knowledge vestigingen in Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nieuwegein, Rotterdam, Zoetermeer en Zwolle.

Ga voor meer informatie naar www.globalknowledge.nl

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Global Knowledge
Dick Goettsch
Marketing Manager Benelux
T: 030 – 60 89318
E: dick.goettsch@globalknowledge.nl

Emile Idzenga
AxiCom
T: 020 – 754 69 82
E: emile.idzenga@axicom.com
Laatste van Global Knowledge  
Met GK Polaris biedt Global Knowledge onbeperkt klassikale en online trainingen voor een vast bedrag per jaar

Global Knowledge neemt Hodac Training B.V. over

Global Knowledge sluit financieel jaar opnieuw met recordomzet af
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 153 dagen
Global Knowled.. contact  

Logo Global Knowledge

Global Knowled.. sociaal  


Global Knowled.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers