Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 161 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

SURFsara en Infradata installeren eerste Juniper Networks QFabric netwerk-infrastructuur in Nederland

Leiden, 10 januari 2013 – SURFsara, nationaal High Performance Computing en e-Science Support Center heeft Infradata geselecteerd als networkintegrator van de eerste in Nederland te bouwen Juniper Networks QFabric netwerkinfrastructuur. SURFsara ondersteunt onderzoekers in Nederland met een geïntegreerde ICT-infrastructuur en biedt diensten en expertise aan op het gebied van computing, dataopslag, visualisatie, netwerk, cloud en e-Science aan onderzoekscentra, universiteiten en het bedrijfsleven.

SURFsara participeert in projecten op het gebied grootschalige dataopslag en dataprocessing voor onder andere de Large Hadron Collider (CERN Genève) en LOFAR. Vanwege de constante toename van het dataverkeer zocht SURFsara naar een passende oplossing voor het opschalen van het netwerk. Uit verschillende aanbiedingen viel de keuze op netwerkintegrator Infradata die een oplossing bood op basis van de producten van Juniper Networks. De gekozen oplossing QFabric is een nieuw revolutionair netwerkconcept dat de logische delen van een L2/L3 switch uit elkaar haalt en in aparte fysieke machines stopt. Hiermee wordt het mogelijk om een flexibel en robuust netwerk op te zetten dat eenvoudig schaalt en goed centraal te beheren is. Het netwerk is hiermee goed voorbereid op toekomstige uitbreidingen.

Innovatief
‘Het innovatieve karakter van de QFabric-oplossingen waarmee exponentiële verbeteringen op het gebied van snelheid, schaalbaarheid en efficiëntie worden gerealiseerd, was een belangrijke factor in het keuzeproces. De jarenlange succesvolle samenwerking met zowel Juniper Networks als Infradata heeft bij onze keuze een rol gespeeld’, aldus Paul Wielinga van SURFsara, verantwoordelijk voor netwerkinnovatie en netwerksupport.

Samenwerking
‘De vruchtbare samenwerking met SURFsara is, behalve dat het een interessante organisatie is, ook een eer. Samenwerken met een partij die aan de basis staat van vele revolutionaire ontdekkingen en uitvindingen is een prestatie van formaat. Dat wij met onze expertise, netwerken en diensten een bijdrage kunnen leveren hierin is een mooie bevestiging van onze deskundigheid’, aldus Pieter Vogelaar, Director Sales bij Infradata. “Dat we daarnaast het revolutionaire QFabric-concept van Juniper Networks bij SURFsara als eerste in Nederland uitrollen vervult mij met grote trots.”

Vereenvoudiging datacenter netwerkinfrastructuren
Marcel van Opzeeland, Regional Director Service Providers BeNeLux bij Juniper Networks: ‘Met QFabric hebben we een volgende stap gezet in de vereenvoudiging van datacenter netwerkinfrastructuren. De samenwerking met een vooruitstrevende partij als Surfsara laat zien dat de oplossingen van Juniper Networks behoren tot de meest krachtige en  innovatieve in zijn soort. Dankzij de goede samenwerking tussen network integrator Infradata en Juniper, kan SURFsara nu beschikken over een netwerk met de beste snelheid, schaalbaarheid en beheersbaarheid.’

Meer informatie: SURFsara en Juniper Networks

Over Infradata
Infradata is een toonaangevende onafhankelijke Network Integrator die zich richt op het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren van Next Generation Networks voor telecomoperators, kabelexploitanten, mobiele operators, DSL-operators, hostingproviders, contentproviders en ISP's. Het bedrijf is officiële partner van Juniper Networks, Brocade Networks, Efficient IP, Citrix Systems, MRV, BroadForward, Barracuda Networks, Arbor Networks, Acme Packet, Mediatrix en Arris. Infradata is gespecialiseerd in de integratie van spraak en data, en van vaste en mobiele netwerken. De belangrijkste missie van het bedrijf is klanten superieure oplossingen bieden. Voor meer informatie: www.infradata.nl.

Dit persbericht is ook te vinden op: www.l-dj.nl/nieuws/nieuwsbericht/818

Meer informatie voor de pers:
Infradata B.V.
Sjors Teeuwen
T: +31 (0)717501525
E: sjors@infradata.nl

L&DJ PR
Margreet Poolman
T: 020-4210565
E: margreet@l-dj.nl
Laatste van Infradata  
Infradata blijft groeien en lanceert nieuwe website en vernieuwde merkidentiteit

Infradata neemt Franse netwerkbeveiligingsspecialist Nomios over

Infradata implementeert geavanceerde Next Generation Diameter Signaling oplossing bij BICS
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 161 dagen
PR contact  

Logo MCS PR
Infradata contact  

Logo Infradata

  +31 (0)71 7501525
  info@infradata.nl
  www.infradata.nl
Infradata sociaal  


Infradata tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau