www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 161 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Dimension Data benoemt Vincent Steenhuis tot principal business development manager Cloud

Barneveld, 10 januari 2013Dimension Data, leverancier van ICT-services en -oplossingen, heeft Vincent Steenhuis (44) benoemd tot Principal Business Development Manager Cloud. Steenhuis wordt verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel van Dimension Data als leverancier van publieke en private cloud-diensten in Nederland.

Vincent Steenhuis heeft ruime ervaring in de cloud IaaS-markt en is de aangewezen persoon om de nieuwe cloud-propositie van Dimension Data verder uit te bouwen en in de markt te zetten. De nieuwe propositie van Dimension Data omvat zowel publieke, private en managed, als hybride cloud-diensten. Voordat Steenhuis de overstap naar Dimension Data maakte, was hij Sales Manager bij hosted IT-infrastructuurbedrijf LeaseWeb. Daaraan voorafgaand werkte Steenhuis onder andere als Business Developer bij ICT-netwerkspecialist Axians, als Sales Director bij ICT-dienstverlener Pins (nu IS Enterprise) en als Business Consultant bij provider XS4ALL. Steenhuis studeerde Heao Commerciële Economie aan de HES in Amsterdam.

“De functie van Principal Business Development Manager Cloud biedt mij een fantastische mogelijkheid om mijn jarenlang opgebouwde expertise in te zetten voor een marktleider als Dimension Data”, zegt Steenhuis. “De cloud-propositie van Dimension Data biedt een mooie uitdaging om de Nederlandse markt te veroveren. Dit bedrijf heeft alles in huis om in deze markt succesvol te zijn.”

Dimension Data ontwikkelde het afgelopen jaar een complete cloud-strategie. Op basis van de technologie en expertise van twee overgenomen bedrijven – OpSource en BlueFire – lanceerde het bedrijf een breed portfolio van publieke en private cloud-services. Ook rolde Dimension Data zijn Managed Cloud Platforms (MCP’s) uit in de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, China, Australië en Nederland. In juni 2012 lanceerde Dimension Data zijn OneCloud Partner Programme. Hiermee kunnen serviceproviders in korte tijd cloud-diensten op de markt brengen.

Op basis van de cloud-strategie is Dimension Data onlangs door analistenbureau Gartner geplaatst in het leiderskwadrant van het Magic Quadrant for Cloud Infrastructure-as-a-Service. Daarnaast behaalde Dimension Data in 2012 de Cisco Cloud Provider-certificering voor zijn cloud-diensten. Dimension Data mag deze certificering voeren als Cisco Powered Cloud Infrastructure-as-a-Service-dienstverlener. De certificering garandeert dat de Dimension Data-architectuur volledige ondersteuning biedt voor de implementatie van cloud-diensten in publieke en private omgevingen met Cisco als de belangrijkste netwerktechnologie.

Voor meer informatie over de Cloud-diensten bezoek de Cloud website van Dimension Data.

####

Over Dimension Data
Dimension Data plc., opgericht in 1983, is een leverancier van ICT-services en -oplossingen, die gebruikmaakt van zijn technologie-expertise, wereldwijde mogelijkheden voor service- en dienstverlening, en ondernemingskracht om de bedrijfsambities van zijn klanten waar te maken. Dimension Data is lid van de NTT Group. Meer informatie is beschikbaar op http://www.dimensiondata.nl.

Voor meer informatie

Dimension Data Nederland 
Erik Bakker 
T: 0342 402 546 
E: erik.bakker@dimensiondata.com

LVTPR
Gijs van Beek / Michael Ros
T: 030 65 65 070
E: dimensiondata@lvtpr.nl
Laatste van Dimension Data  
NTT en A.S.O. tekenen nieuw technologiecontract voor verder transformeren en revolutioneren van fanbeleving Tour de France

NTT brengt toonaangevende bedrijven samen voor lancering van één nieuwe wereldwijde technology-serviceprovider

Dimension Data en Cisco gaan partnership voor co-innovatie aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 161 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Dimension Data contact  

Logo Dimension Data

Dimension Data sociaal  


Dimension Data tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com