Datum: (2084 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

3M Health Information Systems wint InterSystems Breakthrough Application Award met innovatieve toepassingen voor zorginstellingen

3M 360 Encompass System gebruikt InterSystems Ensemble voor integratie van behandelcodering, klinische documentatie en prestatiebewaking op één gemeenschappelijk platformCAMBRIDGE, Mass., November  2012—InterSystems Corporation, wereldwijd toonaangevend in softwaretechnologie voor de zorgsector, heeft tijdens de 9e editie van het jaarlijkse Connected Health Symposium in Boston een onderscheiding toegekend aan 3M Health Information Systems . Deze organisatie ontving de InterSystems Award for Breakthrough Applications voor het 3M 360 Encompass Systeem, een oplossing die IT managers in de zorg helpt bij het implementeren van complexe terugbetalingsregelingen. Daarmee wordt recht gedaan aan het principe van ’niet goed, geld terug’, dat met name onder onvloed van de hervormingen in de gezondheidszorg opgang doet in de Verenigde Staten.

Met  30 jaar ervaring en 5000 ziekenhuizen wereldwijd als klant neemt 3M Health Information Systems een vooraanstaande plaats in op IT-zorg markt.  Het 360 Encompass systeem draagt bij aan het verlagen van de inefficiency die bij zorginstellingen ontstaat door het gebruik van meervoudige coderingsmethoden voor doorbelasting, verschillende  medische documentatie systemen en de verborgen kosten van afzonderlijke toepassingen. Al die deelprocessen zijn te vatten in één geïntegreerd verwerkingssysteem, waarbinnen InterSystems Ensemble®    voorziet in gemakelijke aansluiting van de verschillende deelsystemen, ofwel via standaard aanwezige koppelingen, ofwel door de mogelijkheid die snel te ontwikkelen. 

3M Health Information Systems selecteerde InterSystems Ensemble op basis van de goede reputatie op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid , snelle ontwikkeltijden en het geavanceerde beheer. Door  het gebruik van uniforme  codering, richtlijnen voor klinische documentatie, classificering van behandelingen en terminologie content in één enkelvoudige werkstroom op één gemeenschapelijk platform, bewerkstelligen  zorginstellingen met 3M 360  Encompass Systeem een hoog productiviteitsniveau. Het resultaat: complete documentatie van gecodeerde data;  accurate teruggave van betalingen en actuele informatie voor het verbeteren van behandelprocessen.

“Het 3M 360 Encompass System levert een substantiele productiviteitsverbetering op bij de codering van behandelingen, uitgevoerd bij opgenomen patienten en bij patienten op de poliklinieken.  Het gebruik van geavanceerde NLP technologie (Natural Language Processing) en hechte integratie van werkprocessen en een betere werkstroombesturing  dragen daaraan bij, “ aldus Michael Bee, Business Director voor 3M 360 Encompass. “Het ontwikkelen met behulp van Ensemble bood ons meer tijd om te innoveren. Het  integratie  mechanisme levert hoge prestaties, waardoor we minder tijd nodig waren knelpunten op te lossen en meer tijd konden stoppen in het aanbrengen van  productuitbreidingen.”

3M Health Information Systems heeft een baanbrekende oplossing voor de ’genetwerkte’ zorgverlening ontwikkeld, waarvan niet alleen ziekenhuizen en andere zorgverleners profiteren , maar ook de patiënten,” zegt  said Paul Grabscheid, InterSystems Vice President of Strategic Planning. “Deze vernieuwende benadering van onze applicatiepartner 3M Health Information Systems belonen we maar al te graag met de InterSystems Breakthrough Application Award."

InterSystems
InterSystems Corporation is een van de belangrijkste software-ontwikkelaars ter wereld. Het hoofd­kantoor van de onderneming staat in Cambridge, Massachusetts (VS); de onderneming heeft vesti­gingen in 25 landen. InterSystems brengt innovatieve producten op de markt, die applicatiebouwers in staat stellen hoogwaardige bedrijfssoftware-oplossingen snel te ontwikkelen en in gebruik te nemen. InterSystems is ’s werelds grootste leverancier van database- en integratie-technologieën voor applicaties in de gezondheidszorg. InterSystems-producten worden in duizenden ziekenhuizen en laboratoria toegepast. In de VS zijn InterSystems software-oplossingen in gebruik bij de top 10 ziekenhuizen, die opgenomen zijn in de lijst van beste medische instellingen, zoals opgesteld door het tijdschrift U.S. News and World Report.

InterSystems CACHÉ® is een zeer krachtige object-database, waarmee snellere en beter schaalbare applicaties gemaakt kunnen worden. Caché is de meest gebruikte database voor klinische toepassingen.

InterSystems Ensemble® is een breed, naadloos platform voor snelle integratie, ontwikkeling en verrijking van bestaande en nieuwe applicaties en de verbindingen daartussen.

InterSystems HealthShare is een strategisch platform voor informatica in de gezondheidszorg waarbij op locaal, regionaal of nationaal vlak een elektronisch medisch dossier wordt samengesteld.

Meer informatie is te vinden op intersystembenelux.com of te verkrijgen bij:
David Majster
Marketing Manager Benelux & France
Tel.   +32-(0)2-464.97.28 /  Mobile +32-(0)475-27.28.38