www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 52 dagen geleden)
Bedrijf:

SYNOBSYS GAAT SAMENWERKING AAN MET GRASFABRIEK

Capelle a/d IJssel, 01 oktober 2012 - Synobsys Nederland B.V., kortweg Synobsys, gaat per direct een samenwerking aan met GrasFabriek B.V., kortweg GrasFabriek. Door het aangaan van het partnership werkt Synobsys verder aan de ambitie om organisaties business flexibel te maken.

Wat houdt de samenwerking in?

Synobsys profileert zich op het gebied van Business Flexibility. Het concept Business Flexibility is een reis naar veranderkracht en prestatievermogen van organisaties. Op die reis worden veel aspecten meegenomen.

Flexibilisering van processen omvat meer dan het proces op zich en de ondersteunende automatiseringsoplossing. Uiteindelijk moeten de mensen (management & medewerkers) van de organisatie van de klant met de gekozen oplossing uit de voeten kunnen, in de praktijk van alledag. Om ook op dit gebied een kwalitatief goede oplossing te bieden is Synobsys een samenwerking aangegaan met GrasFabriek. GrasFabriek adviseert, begeleidt, traint en coacht bij (de vertaalslag van systemen en techniek naar) gedrag. Het gaat dan om samenwerken (van mensen in teams tot samenwerking tussen business units) en organiseren (bijvoorbeeld het afstemmen van leiderschap en volgerschap).

Synobsys ziet haar bijdrage in de samenwerking primair op het gebied van flexibilisering van business processen en automatisering. Frans Pattijn, directeur van Synobsys, over de samenwerking: “Het partnerschap tussen Synobsys en GrasFabriek is, gedacht vanuit een full service concept voor onze klanten, erg voor de hand liggend.”

“Flexibilisering van business processen en automatisering is niet los te zien van de betekenis ervan voor management en medewerkers”, zegt Jorrit Stevens, partner & adviseur bij GrasFabriek. Stevens: “GrasFabriek adviseert en begeleidt klanten bij de consequenties die systemen en techniek hebben en de mogelijkheden die dit biedt voor management en medewerkers in termen van gedrag, zoals: samenwerken, organiseren, leiden en volgen”.

Partnerschap

Een belangrijk onderdeel van de strategie van Synobsys is het aangaan van partnerschap. Partnerschap heeft betrekking op alle medewerkers en leveranciers die belangrijk zijn bij het realiseren van de doelstellingen van haar klanten. Het uitgangspunt van een partnerschap is gelijkwaardigheid, waarbij ze van een partner verwacht dat deze zich ook verdiept in de ambities van Synobsys en daar een bijdrage aan wil leveren. Dit alles in het kader om organisaties optimaal te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen.

Synobsys

Synobsys helpt organisaties de veerkracht te ontwikkelen om effectief in te spelen op veranderingen in de markt. Synobsys analyseert, adviseert en implementeert. Zo opent ze de weg naar een beheersbare toekomst met organisatorische veranderkracht en prestatievermogen. Dit heet Business Flexibility.

Ontstaan als ICT-dienstverlener verwierf Synobsys in de ruim zeventien jaar van haar bestaan een grote expertise op het gebied van flexibilisering van bedrijfsprocessen. Deze kennis en ervaring zet zij in om doelmatige en doeltreffende oplossingen te implementeren die tegemoet komen aan de ambities van haar klanten. Daarbij maakt zij zo mogelijk gebruik van bestaande systemen, waardoor investeringen uit het verleden behouden worden voor de toekomst.

Wie werkt met Synobsys gaat een partnerschap aan met haar nuchtere, hardwerkende adviseurs en uitvoerders. Teamspelers die gedreven en zonder omwegen op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit en de beste oplossing. Met een scherp oog voor verandering en verbetering, en een open oor voor de wensen en ambities van de klant. Meer informatie is te vinden op www.synobsys.nl.

Wilt u meer weten over Synobsys? Neem dan contact met ons op via info@synobsys.nl of +31 10 458 55 32

GrasFabriek

GrasFabriek adviseert bij het denken en doen van management en medewerkers in organisaties. Specialist in: adviseren bij veranderen & leren, samenwerken & organiseren.

GrasFabriek is een verband van vrienden die als denk- en organisatieadviseur werken. Wat hen verbindt is een meer wijsgerige dan bedrijfskundige belangstelling voor (ontwikkelingen in) opvattingen over organisaties en management.

GrasFabriek hanteert een stijl van adviseren, trainen en coachen die speling brengt in wat voor klanten als hinderlijk vaststaand wordt beschouwd.

Secretariaat@GrasFabriek.com /// Tel. 030 – 2600 006
Laatste van Synobsys  
Nieuwe softwareomgeving voor financiële dienstverlener SKG

Duidelijkheid over vakmanschap installatiebranche in Centraal Register

Nederlandse bedrijven bouwen app voor de sierteelt
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 52 dagen
Synobsys contact  

Logo Synobsys

  010 - 458 55 32
  info@synobsys.nl
  www.synobsys.nl
Synobsys sociaal  


Synobsys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88997 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8529 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl