www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 60 dagen geleden)
Bedrijf:

Centric nu ook Microsoft Gold Partner CRM én Web Development

Gouda, 1 oktober 2012 – Centric heeft de Gold Customer Relationship Management (CRM)- én de Gold Web Development-competentie behaald. Hiermee is de IT-leverancier nu Microsoft Gold partner voor in totaal zeven competenties binnen het Microsoft Partner Network (MPN).

Door Centric de Gold status te verlenen, onderkent Microsoft de capaciteiten van Centric op het gebied van CRM en Web Development. De Gold competentie is de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt.

Met het behalen van de competenties bewijst Centric aan alle strikte eisen te voldoen die Microsoft stelt aan dit niveau van certificering. De belangrijkste eisen zijn: het hebben van voldoende gecertificeerd personeel, het overleggen van vijf unieke referenties en het jaarlijks deelnemen aan de Customer Satisfaction (CSAT) Index.

Ferry Kalfsvel, directeur Centric Supply Chain Solutions: “We zijn zeer verheugd met het behalen van de Gold-status voor deze competenties. Het onderstreept de ambitie van Centric om in de gekozen doelmarkten, op basis van Microsoft-technologie en onze kennis van bedrijfsprocessen en ICT, nog slimmere applicaties te realiseren voor onze klanten.”
Centric is behalve voor CRM en Web Development Gold partner op het gebied van: Content Management, Desktop, Enterprise Resource Planning (ERP), Independent Software Vendor (ISV) en Server Platform.

Centric en Microsoft
Centric ontwikkelt naast eigen oplossingen applicaties op basis van het Microsoft-productenportfolio. Zo houdt de organisatie zich al geruime tijd bezig met systeem- en softwareontwikkeling met behulp van Microsoft .NET-technologie. Ook implementeert Centric oplossingen op basis van Dynamics AX, SharePoint en BizTalk en voert het migratietrajecten uit van de gehele ICT-infrastructuur, zoals server- en werkplekomgevingen.

Over Centric Supply Chain Solutions
Het cluster Centric Supply Chain Solutions voorziet retailers, logistiek dienstverleners, transporteurs en groothandels van moderne ICT-oplossingen. Centric biedt producten en diensten op het gebied van enterprise resource planning, instore automation, point-of-sale, supply chain management, fleetmanagement, transportmanagement, warehousemanagement, businessintelligence, business collaboration & integration, customer relationship management, e-business & e-commerce en mobility.

Voor meer informatie:
Centric IT Solutions
Laura de Vries
Communicatie
Telefoon: +31 182 34 50 00

Over Centric
Centric is een gespecialiseerde IT-organisatie en biedt maatwerk- en standaardsoftware, infrastructuren, branchespecifieke oplossingen en een uitgebreid portfolio van gerelateerde diensten. Centric werkt daarbij samen met gerenommeerde partners en is actief in diverse branches, waaronder centrale en decentrale overheid, financiële dienstverlening, woningcorporaties, retail, groothandel en zorg.

Als technisch dienstverlener gelooft Centric in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. Verantwoorde groei die rekening houdt met een optimale balans tussen people, planet en profit. Al sinds de oprichting streeft het bedrijf voortdurend naar stabiliteit voor klanten, leveranciers en medewerkers. Een nuchtere en transparante manier van leidinggeven kenmerkt de onderneming en de winst komt ten goede van de duurzame versterking van de organisatie zelf. Met die manier van werken heeft Centric zich niet alleen een stevige positie verworven in de top tien van automatiseringsbedrijven in Nederland, maar is het bedrijf inmiddels tevens gevestigd in België, Duitsland, Noorwegen, Roemenië, Zweden en Zwitserland.

De IT-organisatie Centric is onderdeel van de Centric-groep, waar ook de financiële diensten van Finace en advies- en ingenieursdiensten van Oranjewoud toe horen. De Centric-groep telt circa 9.100 medewerkers en heeft in 2009 een omzet geboekt van 953 miljoen euro. De winst over deze periode bedroeg 26,5 miljoen euro. Meer informatie vindt u op www.centric.eu.
Laatste van Centric  
Centric ziet af van overname pensioenuitvoerder AGH

Centric wil pensioenuitvoerder AGH overnemen

De Nederlandsche Bank vergroot flexibiliteit en slagkracht van ICT door samenwerking met Centric
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 60 dagen
Centric contact  

Logo Centric

  +31 182 64 80 00
  info@centric.eu
  www.centric.eu
Centric sociaal  


Centric tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com