www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 60 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Verbatim lanceert beschrijfbare Blu-ray-disk van 100 GB

Rijswijk, 1 oktober 2012 Verbatim introduceert een beschrijfbare Blu-ray-disk met een extra grote capaciteit van 100 GB voor BDXL-branders. Dit is vier keer hoger dan de opslagmogelijkheid van een beschrijfbare standaard Blu-ray-disk.

De Verbatim Blu-ray-disks met hoge capaciteit zijn gecertificeerd door de BDA (Blu-ray Disc Association). De Blu-ray-schijven stellen gebruikers in staat foto’s met hoge resolutie, muziek en HD-videobestanden vier keer zo snel te back-uppen. Met 100 GB aan opslagcapaciteit is er op een BDXL-schijf ruimte voor meer dan veertigduizend foto’s, twintigduizend muzieknummers of acht uur HD-video.

Blu-ray-disks bieden aanzienlijk meer opslagcapaciteit dan een dvd of cd. Hierdoor zijn veel minder disks nodig om een groot volume aan data te archiveren. Standaard ‘single layer’ Blu-ray-disks bieden een opslagcapaciteit van 25 GB, een ‘dual layer’ 50 GB. De BDXL-disks van Verbatim hebben echter nog een derde laag, waardoor een opslagcapaciteit van 100 GB mogelijk is. De disks zijn voorzien van een speciale harde oppervlaktecoating om ze te beschermen tegen krassen.

“De 100 GB BDXL Blu-ray-disks van Verbatim zijn ideaal voor het archiveren van grote bestanden”, zegt Erwin van ’t Veld, Sales Manager Benelux bij Verbatim. “Consumenten kunnen vertrouwen op zorgvuldige kwaliteitscontroles tijdens het productieproces. Dit garandeert dat de Blu-ray-producten van Verbatim nooit teleurstellen. Wij kunnen daarnaast een beroep doen op de expertise van het moederbedrijf Mitsubishi Kagaku Media. Verbatim blijft wereldwijd de grootste producent van optische opslagmedia.”

Prijs en beschikbaarheid
De BDXL 100 GB Blu-ray-disks van Verbatim zijn vanaf nu verkrijgbaar in geheel Europa voor de prijs van 45 euro.

Mitsubishi Kagaku Media is van plan om in Japan een professionele 100 GB ‘Enterprise Grade’ BD-R BDXL op de markt te brengen. Deze Blu-ray-disk is speciaal ontwikkeld voor het digitaal archiveren van bedrijfsinformatie. De optimale opnamekwaliteit van de schijven komt het best uit de verf op een Pioneer BDR-PR1M- en BDR-PR1MA. Dit zijn twee speciaal ontwikkelde Blu-ray-diskbranders met een uitstekende, professionele opslagkwaliteit. Ze garanderen een langere levensduur van de disk en beschikbaarheid van de opgeslagen informatie. Gedetailleerde informatie is te vinden op http://www.mcmedia.co.jp/enterprise/index_e.html.

Beeldmateriaal is te vinden via
http://download.publitek.com/Blu-ray100GB.zip.

NB: Blu-ray-disc en BDXL zijn handelsmerken van de Blu-ray Disc Association (BDA).

# # # #

Over Verbatim
Sinds 1969 geeft Verbatim vorm aan de ontwikkeling van dataopslagtechnologie – van floppydisks en magneto-optische opslagmedia en cd- en dvd-formaten tot en met Blu-ray, de laatste media met hoge definitie. Bovendien biedt Verbatim producten van hoge kwaliteit, zoals draagbare USB-stations, flashgeheugenkaarten, SSD’s en externe harde schijven, maar ook een ruime keuze aan computeraccessoires. Verbatim is een dochteronderneming van Mitsubishi Kagaku Media, onderdeel van Mitsubishi Chemical Holdings Group, en profiteert van een voortreffelijke onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling. Door deze innovaties speelt Verbatim een cruciale rol in het vormgeven van de markt voor opslagmedia. Een zeer strenge kwaliteitscontrole tijdens het productieproces garandeert de hoge kwaliteit van Verbatim-producten die in talloze internationale vergelijkende tests als winnaar naar voren zijn gekomen. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in optische media. Ga voor meer informatie naar http://www.verbatim.com.

Sinds 2010 ontwikkelt en verkoopt Verbatim energiezuinige led-/OLED-lichtproducten voor consumenten- en bedrijfstoepassingen, gebaseerd op coretechnologieën van Mitsubishi Chemical Corporation. Ga voor meer informatie naar http://www.verbatimlighting.com.

Perscontact:
LVTPR
Nienke Geudeker / Onno Karman
Tel.: 030 6565 070
E-mail: verbatim@lvtpr.nl
Laatste van Verbatim  
Verbatim introduceert zeven stijlvolle en ruime notebooktassen – perfect voor zakenreizigers

Verbatim breidt aanbod draagbare Power Pack-accu’s uit met nieuwe, stijlvol ontworpen modellen

Verbatim MediaShare Wireless: bewaar, stream en deel media waar je ook bent
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 60 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Verbatim contact  

Logo Verbatim

  (44) 1784 439 781
  info.uk@verbatim-europe.com
  www.verbatim.com
Verbatim sociaal  


Verbatim tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl