www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 64 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Buffalo Technology lanceert MiniStation Air: harde schijf met WiFi voor onderweg

Hoofddorp, 1 oktober 2012 – Buffalo Technology, wereldwijd leider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van bekabelde en draadloze netwerken en storageoplossingen, introduceert de MiniStation Air (HDW-P500U3). Dit is een superhandige draadloze externe harde schijf van 500 GB met ingebouwde oplaadbare accu. Gebruikers kunnen bestanden lezen van, of schrijven naar de MiniStation Air via een beveiligde WiFi-verbinding. Mobiele werkers stoppen de compacte harde schijf eenvoudig in hun tas of jaszak en benaderen, zonder lastige kabels, bestanden via hun smartphone, laptop of tablet. Door de slimme ‘internet mode’-functionaliteit van de MiniStation Air blijft de laptop, smartphone of tablet gewoon verbonden met internet wanneer deze gekoppeld is met de harde schijf.

De MiniStation Air is de eerste draadloze Buffalo-harde schijf die zowel voor een tablet en smartphone, als voor een laptop te gebruiken is. De MiniStation Air is een ideale oplossing voor mensen die vaak onderweg zijn en op locatie werken. Door de beperkte opslagcapaciteit van hun smartphone, tablet of ultrabook hebben ze behoefte aan meer geheugen. Juist voor apparaten zonder USB-ingang, zoals de iPad en iPhone, is de MiniStation Air bij uitstek geschikt als externe harde schijf. En voor mensen die vaak onderweg in horecagelegenheden werken – hun randapparatuur neemt niet de gehele tafel in beslag.

Naast zakelijk gebruik is de MiniStation Air ook ideaal voor privégebruik. De harde schijf met 500 GB aan capaciteit biedt voldoende ruimte voor tientallen films. Handig zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Met hun tablet of smartphone krijgen ze eenvoudig toegang tot de films op deze compacte harde schijf. Heb je Bluetooth op je audio-installatie in de auto? Dan verbind je de MiniStation Air eenvoudig via de smartphone of tablet aan je autostereo en stream je al je favoriete muziek.

Voordelen van de MiniStation Air HDW-P500U3:

  1. MiniStation Air is benaderbaar via WiFi en een app op smartphone, tablet of laptop;
  2. MiniStation Air kan via WiFi streamen naar smartphone, tablet of laptop en draadloos bestanden opslaan van deze mobiele apparaten;
  3. dankzij WiFi is er geen plaatsgebonden toegang: in een hotel, de trein, de auto, het park en een restaurant, of op een luchthaven, overal en altijd zijn bestanden veilig en snel te delen;
  4. behoud van internetverbinding door slimme ’internet mode‘ in de MiniStation Air. De harde schijf maakt eenvoudig verbinding met een WiFi-netwerk via WPS of AOSS, zodat tijdens het streamen van muziek van de MiniStation Air ook e-mail en internet beschikbaar blijven op smartphone of tablet;
  5. muziek, foto’s en video’s streamen en opslaan naar en van maximaal drie mobiele apparaten tegelijk – en altijd binnen handbereik;
  6. supersnelle dataoverdracht (foto’s, documenten, video’s) dankzij de USB 3.0-poort;
  7. bestanden zijn eenvoudig te downloaden, aan te passen, op te slaan en te delen, ook als het om grote bestanden gaat;
  8. de WiFi van de MiniStation Air is beveiligd door WPA2-versleuteling;
  9. Buffalo levert de MiniStation Air met ingebouwde accu;
  10. opladen van de accu kan makkelijk via de meegeleverde accessoires als de voedings- en USB-kabel.

Gebruikers downloaden voor hun smartphone of tablet de MiniStation Air-app in Google Play of de iTunes App Store.

Beschikbaarheid:
De draadloze MiniStation Air HDW-P500U3 is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar voor €149,00 inclusief BTW. De draadloze harde schijf is verkrijgbaar bij Actebis, Copaco, Ingram Micro, Alternate, Bol, Coolblue, Centralpoint, Misco, MediaMarkt, Saturn en Wehkamp en wordt standaard geleverd met drie jaar garantie.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: (hoge-resolutie)beeldmateriaal kunt u hier downloaden. Reviewexemplaren kunt u opvragen bij LVTPR via buffalo@lvtpr.nl.

####

Over Buffalo Technology
Buffalo is een wereldwijde producent van draadloze netwerk-, multimedia- en opslagoplossingen voor particulieren en mkb-ondernemingen. In Japan is het bedrijf marktleider in de markt van pc-randapparatuur. Daarnaast had het bedrijf in 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 en 2010 een dominante positie in de internationale markt van de NAS (bron: In-Stat).

De oplossingen voor dataopslag van Buffalo voldoen aan de behoeften van zowel de consument als de professionele gebruiker. NAS-oplossingen, harde schijven voor laptops en pc's, multimediaspelers, routers en wireless LAN, en een divers aanbod van USB-sticks bieden een complete, geïntegreerde digitale oplossing voor thuis en voor mkb-ondernemingen.

Het productaanbod omvat de Buffalo TeraStation NAS-oplossingen die speciaal ontworpen zijn als storageoplossingen voor het mkb. De LinkStation NAS-producten zijn meer gericht op particulieren en bieden de ideale multimediaoplossing. De LinkStation Live en Mini bieden een centrale locatie voor het eenvoudig opslaan van bestanden, foto's en muziek. De Nfiniti™-serie omvat draadloos-netwerkoplossingen met hoge prestaties voor zowel het mkb als particulieren. Dankzij de AOSS™-technologie (AirStation One-Touch Secure System) kunnen gebruikers zowel thuis als op kantoor met één druk op de knop eenvoudig beveiligde draadloze netwerken opzetten en beheren.

De sterke internationale allianties van Buffalo met bedrijven als Intel, Broadcom™, Nintendo en Microsoft hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf een pionier is in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën voor praktijkgerichte oplossingen voor het mkb en particulieren.

Buffalo Technology, met het hoofdkantoor in Japan, heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten en Taiwan. Voor meer informatie: www.buffalo-technology.com.

Buffalo Technology is ook te vinden op Facebook. Klik hier.

© Buffalo, Inc. 2012. Het logo van BUFFALO, AirStation, Nfiniti, AOSS, TeraStation, LinkStation, DriveStation, DriveStation 2Share, MiniStation, LinkTheater en Dualie zijn merknamen of gedeponeerde handelsmerken van Melco Holdings, Inc. of van Buffalo, Inc. Microsoft Windows en het logo van Microsoft zijn gedeponeerde handelsmerken of merknamen van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. De namen en logo's van andere genoemde bedrijven zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Perscontact
LVTPR
Annemieke van Baal / Bob Winckels
030 - 65 65 070 – 06 - 285 793 7
buffalo@lvtpr.nl
Laatste van Buffalo Technology EU B.V.  
Buffalo introduceert nieuwe serie routers en adapter voor optimaal en razendsnel netwerksignaal

Buffalo Technology stelt Nederlander aan als nieuwe Chief Operating Officer

Buffalo Technology introduceert TeraStation 3400: geavanceerde en betaalbare NAS-oplossing
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 64 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Buffalo Techno.. contact  

Logo Buffalo Technology EU B.V.

Buffalo Techno.. sociaal  


Buffalo Techno.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91722 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10578 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers