www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 60 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

CRI Service lanceert beheerdienst voor Linux-, Unix- en middleware-omgevingen

Mijdrecht, 1 oktober 2012CRI Service, kennispartner op het gebied van Unix, Linux, middleware en applicatiebeheer, breidt zijn dienstverlening uit met Xline Support. Met deze nieuwe dienst kunnen bedrijven het beheer van hun Unix-, Linux- of middleware-omgevingen geheel of gedeeltelijk uitbesteden, of kiezen voor tijdelijke beheerondersteuning. In alle gevallen biedt Xline Support organisaties ondersteuning bij het borgen van de continuïteit en de kwaliteit van de IT-organisatie.

De dienstverlening van Xline Support bestaat uit Specialist Support en Managed Services. Managed Services neemt het beheer van het systeem volledig of gedeeltelijk uit handen. Dit levert niet alleen kostenbesparing op in verband met de schaalgrootte, maar zorgt er ook voor dat bedrijven sneller hun ICT-omgevingen kunnen aanpassen om aan de veranderende eisen van de business te blijven voldoen. Voor bedrijven die af en toe, of voor een korte periode gebruik willen maken van extra ondersteuning biedt deze nieuwe dienst Specialist Support. Op basis van een abonnement of strippenkaart wordt een specialist van CRI Service ingezet voor bijvoorbeeld tweede- of derdelijns ondersteuning, ondersteuning bij calamiteiten en advies.

Remco de Vries, algemeen directeur van CRI Service: “Linux-, Unix- en middleware-omgevingen kenmerken zich door de bedrijfskritische applicaties die hierop draaien. Om de kwaliteit van de IT blijvend te borgen is goed beheer essentieel. De kennis van dergelijke omgevingen is vaak niet beschikbaar in organisaties. IT-beheer is vaak geconcentreerd rond één persoon, waardoor er continuïteitrisico’s zijn. Als fullservice IT-dienstverlener beschikken wij over alle specialistische kennis op het gebied van Unix, Linux en middleware. Of het nu gaat om het ontwikkelen van complexe IT-infrastructuren of het optimaliseren hiervan. Met Xline Support wordt deze kennis nu ook specifiek ingezet op beheervraagstukken.”Over CRI Service
CRI Service is kennispartner op het gebied van Unix, Linux, middleware en applicatiebeheer. Als full service dienstverlener neemt CRI Service alle zorgen voor bedrijven uit handen als het gaat om strategische IT-vraagstukken. Met ruim 65 ervaren professionals behoort CRI Service tot de grootste Unix, Linux en middleware-specialisten in Nederland en is hierdoor in staat om complexe enterprise IT-applicatie infrastructuren te ontwikkelen, implementeren, beheren en optimaliseren. CRI Service werkt aan IT-projecten voor organisaties in de top van het Nederlandse bedrijfsleven, het midden- en kleinbedrijf en de overheid, waar de hoogste eisen worden gesteld aan de beschikbaarheid van de IT-infrastructuur en -applicaties. CRI Service is drie jaar op rij genomineerd voor de FD Gazelle Award en behoort tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Meer informatie is te vinden op www.cri-service.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
cri-service@marcommit.nl
035-5822730
Laatste van Conclusion Xforce  
CRI en Conclusion Xforce gaan samen verder als Conclusion Xforce

CRI Service eerste Red Hat Cloud Infrastructure Partner in Nederland

CRI Service organiseert OpenStack Roadshow
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 60 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Conclusion Xfo.. contact  

Logo Conclusion Xforce

Conclusion Xfo.. sociaal  


Conclusion Xfo.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl