Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 60 dagen geleden)
Bedrijf:

GEAR4 onthult slaapgeheimen met de Renew SleepClock

High Wycombe, 1 oktober 2012 – GEAR4 introduceert de Renew SleepClock, een contactvrij apparaat dat het mogelijk maakt de slaap te controleren en in kaart te brengen met de iPod, iPhone of iPad. De Renew SleepClock is de eerste contactvrije slaapmonitor die real-time slaapstatistieken geeft. Aan de hand van de aanbevelingen van de Renew SleepClock kan de slaap geëvalueerd worden, worden de slaapgewoonten verbeterd en wordt men meer uitgerust wakker dan ooit.

“De GEAR4 Renew SleepClock is de meest eenvoudige manier om de diepte van je slaap te meten,” zegt dr Breus. “In tegenstelling tot andere producten in de markt, is het niet nodig om iets op het lichaam te dragen of in het stopcontact te steken. Je zet het
apparaat simpelweg aan, plugt je iPod of iPhone of iPad in de SleepClock en wordt de volgende dag wakker met een beter begrip van je slaappatroon.”

Werking Renew SleepClock
Om medische innovaties naar de slaapkamer te brengen werkte GEAR4 samen met specialisten op het gebied van slaaptechnologie. De Renew SleepClock is de enige accurate slaapmonitor die volledig contactvrij is. Dus geen pols- of hoofdbandjes, draden of onhandige accessoires.
Tijdens het slapen ga je door verschillende fasen heen. De Renew SleepClock-sensor weet wanneer je slaapt en of je licht of diep slaapt. De sensor weet zelfs of je ’s nachts je bed hebt verlaten en of andere interrupties je hebben wakker gemaakt. Aan de hand van deze informatie, maakt de Renew SleepClock je wakker op het beste tijdstip binnen het vooraf ingestelde tijdsbestek. Hierdoor heb je elke dag het gevoel dat je vanuit jezelf wakker wordt. De Renew SleepClock doet ook aanbevelingen op basis van de gewoonten en activiteiten die zijn ingevoerd in de ‘journal’ sectie van de Renew App. Door simpelweg aandacht te geven aan de slaap en deze te begrijpen, wordt de slaap verbeterd en hiermee de kwaliteit van leven.

‘White noise’ slaapgeluiden
De gratis Renew SleepClock-app biedt tevens een functie met een grote variëteit aan slaapgeluiden die je helpen in slaap te vallen. Er is keuze uit 25 geluiden waaronder jungle-, haardvuur- en stormgeluiden die naar eigen voorkeur kunnen worden gemixt in de app-mixer. Miljoenen mensen van over de hele wereld hebben ervaren dat het luisteren naar deze zogenaamde ‘white noise’ ze ontspant waardoor ze sneller in slaap vallen. White noise laat geen geluidsvervuiling toe en geeft het brein een constant laag geluid waardoor je niet plotseling wakker kunt schrikken door een hard geluid.

Meer informatie
Ga voor meer informatie naar www.renewsleepclock.com. De Renew SleepClock is beschikbaar voor 199 euro via www.GEAR4.com, de Apple Retail winkels (fysiek en online), Media Markt, Saturn, Staples, Coolblue, WifiMedia, Alternate, Connected World Shops van de Phone House en Paradigit. De Renew app is gratis en te downloaden via de Apple App Store.

Over GEAR4
GEAR4 is eigendom van en wordt geproduceerd door Disruptive Limited. GEAR4 is een toonaangevend iPod, iPhone en iPad audiomerk. Ten tijde van de oprichting in 2004 was GEAR4 één van de eerste bedrijven ter wereld die iPod-accessoires leverde. GEAR4 speakers zijn de bestverkopende iPod en iPhone speakers in het Verenigd Koninkrijk. De ontwerp-, ontwikkel- en onderzoeksafdelingen van GEAR4 richten zich op het leveren van innovatieve apparatuur en accessoires voor Apple-producten. Het hoofdkantoor van Disruptive Limited bevindt zich in High Wycombe in het Verenigd Koninkrijk.

Voor vragen en/of beeldmateriaal:
Pride PR
Mirja van Baggem / Gijs Roeloffzen
Gear4@pridepr.nl
+31 71 568 00 28
Laatste van GEAR4  
GEAR4 Platoon: extreme beveiliging in een stijlvol jasje

Pre order now: je nieuwe GEAR 4 BLACK of XQISIT iPhone 7 case

GEAR4 BLACK lanceert nieuwe collectie smartphonecases voor iPhone 7
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 60 dagen
GEAR4 contact  

Logo GEAR4

  00 44 1494 435 530
  Gear4@pridepr.nl
  www.gear4.com
GEAR4 sociaal  


GEAR4 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl