Datum: (2155 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

InterSystems gestegen op ranglijst van grootste IT-zorg leveranciers

Uit top tien baseert 70% eigen oplossing op InterSystems technologieUtrecht, augustus 2012—InterSystems Corporation, wereldwijd toonaangevend in software technologie voor toepassingen in de medische zorg, staat in de top 100 van IT-leveranciers in de zorgsector op plaats 30. Deze ranglijst voor de Verenigde Staten is samengesteld op basis van de omzet van de afzonderlijke leveranciers. Van eerste tien leveranciers zijn er evenwel 7 die technologie van InterSystems hebben ingebouwd in hun specifieke medische oplossing.

De omzet, die InterSystems vorig jaar realiseerde bij zorginstellingen of zorggrelateerde bedrijven groeide met 16,5 %. Daarmee steeg InterSystems op de ranglijst van plaats 34 naar plaats 30. Het is inmiddels het 14e achtereenvolgende jaar dat het bedrijf op de lijst wordt vermeld. De Healthcare Informatics 100 ranglijst is een uitgave van het Amerikaanse tijdschrift Healthcare Informatics Magazine. De complete lijst kan worden opgevraagd via:
www.healthcare-informatics.com/hci100/2012-healthcare-informatics-100-ranking.

”InterSystems levert innovatie database management oplossingen, integratiesystemen en analytische software aan een groot aantal op de lijst genoemde leveranciers, waaronder Philips Healthcare, Siemens Healthcare, CSC en Epic Systems Corporation. Daarnaast leveren we wereldwijd ook rechtstreeks aan grote, gereommeerde zorginstellingen en zorgautoriteiten”, aldus Paul Grabscheid, Vice President strategische planning bij InterSystems. ”We zien de vraag toenemen met name naar ons product HealthShare, waarmee informatiesystemen zijn te realiseren voor het snel, doelmatig en veilig uitwisselen van patiëntengevens tussen verschillende zorgverleners, zowel op landelijk als op regionaal niveau”.

InterSystems
InterSystems Corporation is een van de belangrijkste software-ontwikkelaars ter wereld. Het hoofd-kantoor van de onderneming staat in Cambridge, Massachusetts (VS); de onderneming heeft vesti-gingen in 25 landen. InterSystems brengt innovatieve producten op de markt, die applicatiebouwers in staat stellen hoogwaardige bedrijfssoftware-oplossingen snel te ontwikkelen en in gebruik te nemen. InterSystems is ’s werelds grootste leverancier van database- en integratie-technologieën voor applicaties in de gezondheidszorg. InterSystems-producten worden in duizenden ziekenhuizen en laboratoria toegepast. In de VS zijn InterSystems software-oplossingen in gebruik bij de top 10 ziekenhuizen, die opgenomen zijn in de lijst van beste medische instellingen, zoals opgesteld door het tijdschrift U.S. News and World Report.
InterSystems CACHÉ® is een zeer krachtige object-database, waarmee snellere en beter schaalbare applicaties gemaakt kunnen worden. Caché is de meest gebruikte database voor klinische toepassingen.
InterSystems Ensemble® is een breed, naadloos platform voor snelle integratie, ontwikkeling en verrijking van bestaande en nieuwe applicaties en de verbindingen daartussen.
InterSystems HealthShare™ is een strategisch platform voor informatica in de gezondheidszorg waarbij op locaal, regionaal of nationaal vlak een elektronisch medisch dossier wordt samengesteld.

Meer informatie is te vinden op intersystembenelux.com of te verkrijgen bij:
David Majster
Marketing Manager Benelux & France - Tel. +32-(0)2-464.97.28 / Mobile +32-(0)475-27.28.38