Datum: (2192 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Key Communications

Speciale prijzen voor ShadowProtect Granular Recovery for Exchange™ & Nieuwe update voor StorageCraft® ShadowControl™ CMD20 juli, 2012 – StorageCraft Europe, leverancier van best-in-class oplossingen voor back-up, disaster recovery, systeemmigratie, databeveiliging en security voor Window servers, desktops en laptops, biedt nu tijdelijk ShadowProtect Granular Recovery for Exchange™ (GRE) aan met een speciale korting en brengt een update voor StorageCraft® ShadowControl™ CMD, zijn product voor back-up monitoring.

ShadowProtect Granular Recovery for Exchange™ (GRE)

Met ShadowProtect GRE gaat het restaureren van verloren e-mails en migratie naar een nieuwe Exchange server moeiteloos en probleemloos. Met GRE kunnen gebruikers snel en gemakkelijk volledige mailboxen, individuele berichten en bijlagen opzoeken, restaureren en migreren rechtstreeks van een ShadowProtect back-up beeld naar een live Exchange server of een PST bestand. ShadowProtect GRE beschikt ook over krachtige zoek- en reporting functies. Gebruikers kunnen een complete Exchange database doorzoeken op specifieke trefwoorden en/of op berichten die tijdens een bepaalde periode verstuurd werden en specifieke rapporten uitvoeren om te zien waar middelen worden toegewezen en waar aanpassingen nodige kunnen zijn.

ShadowProtect Granular Recovery for Exchange is een aanvulling bij de gamma van bekroonde StorageCraft ShadowProtect oplossingen voor back-up en disaster recovery. Men gebruikt het product samen met ShadowProtect Server™ of met ShadowProtect Small Business Server™ voor complete back-ups, restauratie van systemen en migratie van Windows servers.

Tot 31 augustus 2012, kost StorageCraft ShadowProtect GRE voor 250 mailboxen slechts €293 en de versie voor 500 mailboxen slechts €410. Dit zijn eindgebruikerprijzen zonder BTW. Voor de volledige verkoopvoorwaarden of meer informatie, neem contact op met StorageCraft : www.storagecraft.eu of + 352 26 18 51

Update voor StorageCraft® ShadowControl™ CMD, de oplossing voor back-up monitoring

StorageCraft brengt een update voor ShadowControl™ CMD, zijn product voor back-up monitoring. Met ShadowControl CMD kunnen in een organisatie alle systemen die StorageCraft® ShadowProtect® gebruiken op afstand opgevolgd worden. De update van ShadowControl CMD gebeurt via de pagina met instellingen door te klikken op de knop Update Appliance. Om de ShadowControl CMD–agent bij te werken, moet men de update downloaden op: www.storagecraft.eu/cmd-agent-download.html

Deze update heeft volgende eigenschappen:

  • NewsFeed werd toegevoegd om te waarschuwen als nieuwe updates voor ShadowControl CMD beschikbaar zijn.
  • PDF rapporten zijn nu verkrijgbaar in HTML formaat.
  • Complete taalondersteuning, waarbij de mogelijkheid wordt geboden om een hoofdtaal te kiezen voor administratie en contacten.
  • Verbeteringen voor het installeren van de EndPoint Agent, met als optie de mogelijkheid om alternatieve poort 8433 te gebruiken en een dropdown menu om het machinetype aan te duiden.
  • Een veld met de afzenders van e-mails werd toegevoegd aan de SMTP parameters; een taalondersteuning voor meldingen via e-mails is eveneens inbegrepen.
  • Aanvullende informatie werd toegevoegd aan waarschuwingen via e-mail.
  • Org en Tag namen werden uitgebreid om niet-Engelse tekens toe te laten.
  • Oplossingen aan problemen worden bij de details van de uitgevoerde taken weergegeven alsook vertalingen naar het Duits.
De gebruikers van ShadowControl CMD kunnen nu de update downloaden op download.storagecraft.eu. Hiervoor moeten ze wel over een serienummer van StorageCraft beschikken.

Over StorageCraft Europe
StorageCraft Europe ontwikkelt best-in-class oplossingen voor backup, disaster recovery, systeemintegratie en gegevensbescherming voor servers, desktops en laptops. StorageCraft levert softwareproducten die de uitvaltijd reduceren, de veiligheid en stabiliteit verhogen zowel voor systemen als data en de TCO (total cost of ownership) verlagen. Ga voor meer informatie naar www.storagecraft.eu

In de Benelux wordt de StorageCraft software door MGK Technologies verdeeld www.mgk.lu

PERSINFORMATIE

Key Communications
+32 2 234 67 90
info@keycommunications.be
MGK Technologies
+352 26 18 51
mmutelet@mgk.lu