Datum: (2202 dagen oud)
Bedrijf:
PR: En Serio

OneXS breidt reseller netwerk uit met ICT-Partners

Samenwerking speelt in op toenemende vraag naar Unified Communications oplossingenSchiphol-Rijk, 5 juli 2012 - OneXS, aanbieder van innovatieve communicatieoplossingen voor bedrijven, heeft een samenwerking met ICT-Partners gesloten. ICT-Partners merkt een sterke toename in de vraag naar de Unified Communications oplossing Microsoft Lync en zocht een partner waarmee ze samen aan deze vraag kunnen voldoen. OneXS, gecertificeerd SIP Trunk leverancier van Microsoft Lync, wordt bij nieuwe projecten verantwoordelijk voor de implementatie van de SIP Trunk verbinding waardoor telefonie, internet en video gecombineerd kunnen worden op één verbinding.

“Veel van onze klanten hebben meerdere vestigingen van waaruit zij onderling veel bellen. Dankzij OneXS kan dit kosteloos - ook vanuit huis. De vaste toestellen worden ingeruild voor smartphones waardoor medewerkers overal bereikbaar zijn en kunnen werken”, zegt Pascal Verberkt, Directeur Marketing en Sales bij ICT-Partners. “Wij proberen de beste balans tussen privé en zakelijk mogelijk te maken, op een manier waarbij kostenefficiënt en milieubewust werken voorop staat. Onze klant slaat dus drie vliegen in één klap. Bring Your Own Device ligt vanzelfsprekend in het verlengde hiervan.”

Samenwerking
De samenwerking levert strategische voordelen op voor beide partijen. Dankzij de integratie met de producten en diensten van OneXS heeft ICT-Partners de mogelijkheid om hosted telefonie aan te bieden als onderdeel van een totaaloplossing. Voor OneXS betekent de samenwerking een versterking van haar kanaal.

“Het feit dat OneXS Microsoft Lync gecertificeerd is zorgt ervoor dat we steeds meer onder de aandacht komen bij ICT integrators, naast ons telecom resellerkanaal.” aldus Jan Peter Kalksma, directeur van OneXS. “Wij zien ICT-Partners als een technische consultant voor haar klanten. Dankzij de samenwerking verbreden wij ons netwerk en kan ICT-Partners haar klanten een totaaloplossing inclusief hosted telefonie bieden.”

“Onze consultants zijn eveneens zeer gecharmeerd van de oplossingen en samenwerking met OneXS”, zegt Verberkt. “Er was gelijk een klik, het bedrijf kent net als wij korte lijnen, snelle besluitvorming en een gegarandeerde service. We zijn reseller geworden omdat we vertrouwen hebben in de werkwijze, de producten en diensten van OneXS. Het is één van de weinige Nederlandse Microsoft Lync gecertificeerde partijen die betrouwbare verbindingen levert, met optimale beschikbaarheid en gegarandeerde kwaliteit. Daar doen we het voor.”

###

 Over OneXS Nederland BV
OneXS Nederland BV (Opta registratie 941782/941783) is een innovatieve aanbieder van telecommunicatie-, data- en internetdiensten. OneXS gebruikt bewezen nieuwe technologieën zoals Voice over IP en breedband internet voor het aanbieden van werkelijk vernieuwende diensten die organisaties ondersteunen in het verhogen van productiviteit en het verlagen van kosten.

Over ICT-Partners
ICT-Partners is een middelgrote ICT-specialist uit Apeldoorn die afgestemde diensten en oplossingen in de domeinen ICT-Infrastructure, ICT-Service Management en ICT-Services levert. ICT-Partners wil haar klanten met innovatieve, betrouwbare totaaloplossingen ontzorgen en biedt daarom oplossingen aan die gericht zijn op balans, efficiëncy en duurzaamheid. Daarmee kunnen onze klanten een juiste balans tussen werk en privé creëren, tot 40% kosten besparen en bovendien een wezenlijke bijdrage leveren aan het milieu. Meer informatie vindt u op www.ict-partners.nl 

Voor meer informatie (niet voor publicatie):
OneXS Nederland BV
Jan Peter Kalksma
(t) +31 (0)20 65 80 801
E-mail jkalksma@onexs.com 

ICT-Partners
P.J.P. (Pascal) Verberkt
(t) +31 (0)55 528 22 22
E-Mail p.verberkt@ict-partners.nl