Datum: (2241 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Key Communications

StorageCraft brengt een oplossing voor back-up monitoring

Met ShadowControl CMD wordt monitoren van ShadowProtect bijzonder gemakkelijkBrussel, Luxemburg, 1 juni 2012 – StorageCraft Europe brengt StorageCraft® ShadowControl™ CMD, de nieuwste telg van zijn best-in-class oplossingen voor back-up, disaster recovery en business continuity.

ShadowControl CMD biedt monitoring, zowel op afstand als web-gebaseerd, voor elke server, desktop of laptop die StorageCraft® ShadowProtect® gebruikt voor zijn back-ups. Zijn systeem met meerdere niveaus maakt het monitoren mogelijk op niveau van de installatie, van een afdeling of van de organisatie. Zijn flexibiliteit biedt dezelfde controle aan een MSP die meerdere bedrijven opvolgt of een netwerkbeheerder die back-ups coördineert voor een middelgroot bedrijf met meerdere vestigingen.

“In plaats van risico’s te lopen en te hopen dat hun back-ups zullen werken, kunnen onze reseller partners en hun klanten alle ShadowProtect installaties binnen hun organisaties monitoren. ShadowControl CMD biedt een extra laag beveiliging voor disaster recovery via een complete, real-time overzicht die laat zien wat er gebeurt bij elke back-up taak,” zegt Marc Mutelet, CEO van MGK Technologies, invoerder van StorageCraft voor de Benelux regio.

ShadowControl CMD werkt volgens drie niveaus: Goed, Waarschuwing en Kritisch. Beheerders kunnen regels invoeren die dan meldingen zullen genereren in functie van de statuswijziging van elke ShadowProtect-installatie binnen een bepaald systeem. De regels zijn aanpasbaar aan talloze configuraties, als een MSP of IT-beheerder meerdere organisaties of een middelgrote onderneming met meerdere vestigingen moet monitoren.

Naast de basismelding dat een back-up geslaagd of mislukt is, kunnen gebruikers regels invoeren gebaseerd op de beschikbare schijfruimte, de status van het toestel, fouten of corruptie van schijven alsook de status van StorageCraft® ShadowControl™ ImageManager. Die regels kunnen ook van toepassing zijn voor specifieke back-ups: een beheerder kan bijvoorbeeld meldingen krijgen als het beeld van de back-up buitengewoon groot is. Deze automatische meldingen zijn ontworpen om de aandacht te vestigen op problemen zodra die zich voordoen en zo te verhinderen dat ze echt omvangrijk worden.

De rapportering van ShadowControl CMD is net even flexibel. Beheerders kunnen statusrapporten maken, gebaseerd op unieke installaties, plaatsen of elk systeem in de omgeving –en vervolgens deze rapporten sturen naar gepersonaliseerde ontvangers met inbegrip van individuele klanten.

ShadowControl CMD kan gedownload worden op www.storagecraft.eu/shadowcontrol-cmd

Over StorageCraft Europe
StorageCraft Europe ontwikkelt best-in-class oplossingen voor backup, disaster recovery, systeemintegratie en gegevensbescherming voor servers, desktops en laptops. StorageCraft levert softwareproducten die de uitvaltijd reduceren, de veiligheid en stabiliteit verhogen zowel voor systemen als data en de TCO (total cost of ownership) verlagen. Ga voor meer informatie naar http://www.storagecraft.eu

StorageCraft en ShadowProtect zijn handelsmerken van StorageCraft Technology Corporation. Andere bedrijf- en productnamen kunnen handelsmerken zijn hun individuele eigenaars.

In de Benelux wordt de StorageCraft software door MGK Technologies verdeeld www.mgk.lu

PERSINFORMATIE

Louise Biron/ Catherine d'Adesky
Key Communications
+32 2 234 67 90

Marc Mutelet
MGK Technologies
+352 - 26 18 51