www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 137 dagen geleden)
Bedrijf:

Oversi en Jet-Stream bieden samen geconvergeerde content delivery-oplossing aan

Gezamenlijke best-of-breed oplossing biedt ultieme oplossing om content delivery te optimaliseren en inkomsten te genereren

Petach Tikva /Groningen, 14 mei 2012 – Jet-Stream, wereldwijd marktleider in Content Delivery Network-technologieën en –intelligentie, kondigt een strategische samenwerking aan met Oversi, leider in OTT Video en P2P cashing-oplossingen. Gezamenlijk bieden zij een geconvergeerde content delivery-oplossing voor netwerkoperators.
 
Deze nieuwe samenwerking brengt Jet-Stream’s CDN-technologie samen met de Transparant Caching-oplossing van Oversi. De samenwerking biedt operators een flexibele oplossing die eenvoudig te implementeren is in veel verschillende netwerken. Tevens biedt het een toekomstbestendige architectuur met de hoogste prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, wat een mijlpaal is in de content delivery-markt.
 
“Carriers proberen wanhopig om beheerde en onbeheerde content op hun netwerk onder controle te krijgen. Een geconvergeerde CDN- en Transparant Caching-oplossing maakt een â��â��betere QoS voor de carrier mogelijk, waardoor interne kosten verminderd worden en op de lange termijn wordt voorzien in het genereren van inkomsten en nieuwe content-services”, zegt Dan Rayburn, EVP bij StreamingMedia.com.
 
“Oversi is trots op deze samenwerking met Jet-Stream, met tientallen operationeel en commercieel succesvolle implementaties voor gelicentieerde en gemanagede CDN’s, voor zowel retail als wholesale-doeleinden”, zegt Gilad Peleg, VP Marketing en Business Development bij Oversi. Ons doel om onze klanten te helpen hun marktleidende Transparant Caching (TC)-platforms uit te breiden naar volledige CDN’s met verschillende functionaliteiten, maakt onze keuze voor Jet-Stream meteen duidelijk: meer dan ieder andere CDN focust Jet-Stream zich op het leveren van premium video. De Jet-Stream CDN-technologie gaat verder dan de beste Internet Grade CDN’s door gebruik te maken van broadcast-kwaliteit, beheerde technologieën, waardoor end-to-end SLA’s toe worden gelaten in de gehele waardeketen van OTT-provider naar de toegangs-provider. De combinatie van het beste TC-platform en het beste CDN-platform zorgt ervoor dat telecomoperators een maximale efficiëntie kunnen behalen en direct profiteren van zowel enorme kostenbesparingen als nieuwe inkomsten.”

“Wij zijn verheugd met de samenwerking met Oversi, leider in Transparent Cashing (TC)”, zegt Stef van der Ziel, CEO van Jet-Stream.  “Uit onze recente klantbetrekkingen is ons duidelijk geworden dat we moesten zoeken naar een TC-partner die ons aanbod zou verbreden. We hebben gezocht naar de beste prestaties en het meest rendabele en eenvoudigst te implementeren systeem. De keuze lag voor de hand: met zijn bewezen staat van dienst bij grote netwerkoperators en de eerste en enige met op grote schaal ingezette Out-of-band caching-architectuur, was Oversi een perfecte match. OverCache hiërarchische netwerktopologie en de unieke API zorgen voor een snelle TC- en CDN-integratie. Samen bieden wij een geconvergeerde content delivery-oplossing voor alle eisen van de operator en een succesvol businessmodel. Onze operator-klanten zijn nu in staat de prestaties onmiddellijk te verbeteren en het netwerk te optimaliseren voor alle soorten content, terwijl ze hun CDN-aanbod aan content providers verkopen.”
 
Jet-Stream en Oversi presenteren op het Content Delivery Summit 2012 in New York City en zullen tijdens het event beschikbaar zijn om de oplossingen en kansen te bespreken.
 
BERICHT VOOR  DE REDACTIE

Over Jet-Stream
Jet-Stream is visionair en technologisch leider in de Content Delivery Network-industrie. Jet-Stream helpt telecomoperators en broadcasters met hun digitale media-strategie via consultancy, training, diensten en technologieën.

Jet-Stream is de enige partij die succesvol meer dan 30 CDN’s heeft gelicenceerd en geïmplementeerd voor carriers, ISP’s en broadcasters. Deze CDN’s zijn niet alleen technisch succesvol, maar ook commercieel. Een belangrijke prestatie in vergelijking met Global CDN’s die er niet in slagen om hun streaming-diensten te vercommercialiseren.
 
Het in 2002 opgerichte Jet-Stream ontwikkelt nieuwe generatie, premium videotechnologieën die verder gaan dan generieke caching- en DNS-gebaseerde CDN’s. Jet-Stream heeft de video streaming-capaciteit van CDN’s boven de 1Tbps gebracht.
 
Het Pan-Europese StreamZillaCDN, het favoriete CDN voor honderden bekende streaming video-contentaanbieders, is eigendom en wordt volledig beheerd door Jet-Stream. Jet-Stream is een snelgroeiend, particulier bedrijf en is sinds de start winstgevend, zonder de noodzaak van leningen of investeringen.
 
Over Oversi
Oversi biedt een baanbrekend multi-service-platform voor het versnellen van levering van OTT (over-the-top)-inhoud, met inbegrip van internetvideo, peer-to-peer (P2P) en andere rijke media-toepassingen. Oversi’s Caching-oplossingen stellen serviceproviders in staat de enorme drukte op hun netwerken te beheren, terwijl de QoE (Quality of Experience) voor abonnees significant verbeterd wordt. Oversi’s oplossingen vereenvoudigen de levering van gedifferentieerde services en content door zorg te dragen voor QoE en nieuwe mogelijkheden om inkomsten te genereren voor OTT content. OverCache™, de keuze van de belangrijkste operators, wordt ingezet in meer dan 80 locaties, voor het afhandelen van meer dan 2.000 Gbps aan internetverkeer en het ondersteunen van meer dan 30 miljoen tevreden abonnees. Voor meer informatie kunt u terecht op www.oversi.com.
 
Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Sander van Buuren van LEWIS PR:
Tel: +31 (0) 40 235 4600
E-mail: sander.vanbuuren@lewispr.com
            
Voor meer informatie over Jet-Stream kunt u contact opnemen met Caroline van Houten, Jet-Stream marketing:
Tel: +31 (0) 50 526 1820  
E-mail: caroline@jet-stream.com

LEWIS – Global Public Relations
Meerenakkerplein 16
5652 BJ Eindhoven
Nederland
Tel: +31 (0)40 235 46 00
Web: www.lewispr.com
Laatste van Jet-Stream  
Streaming bedrijven ontduiken massaal de Europese privacyrichtlijnen

Oversi en Jet-Stream bieden samen geconvergeerde content delivery-oplossing aan

Jet-Stream lanceert "Mainstream" Streaming Media Platform
Intus levert geavanceerde planning- en roostertool aan Luchtverkeersleiding Nederland

Qualys biedt uitgebreide Inventory Sync met ServiceNow Service Graph CMDB als onderdeel van het nieuwe Service Graph Connector Program

Lockdown zet aanzienlijk deel Nederlanders aan tot leren

Emerce trekt nieuw kapitaal aan, aandeelhouder Axivate stapt uit

BlueJeans en Microsoft bereiden zich voor op terugkeer naar het kantoor met cloud-video-interoperabiliteit

Webfleet Solutions wint Telematik Award 2020

Nederlandse online consumentenbestedingen stijgen in Q2 met 12% naar € 6,36 miljard
SoftApp breid het selfservice portaal van de cloud service The Voice of O365 uit met een ‘market place’ en ‘call detailed record’ (CDR) module

ChargePoint maakt beursgang bekend en breidt elektrisch oplaadnetwerk verder uit over Noord-Amerika en Europa

Sharp tekent Partnershipovereenkomst met Stichting Landschap Erfgoed Utrecht

HPE voltooit overname SD-WAN-leider Silver Peak

Poly benoemt Dave Shull tot President en Chief Executive Officer

Connected Conservation Foundation van start

Ruim één op de vijf organisaties heeft geen HR-strategie

NewEdge best verbonden netwerk voor cloud-native data-security

Red Hat maakt data zichtbaar en beschikbaar in hybrid cloud omgeving

VodafoneZiggo introduceert nieuwe CSR-strategie voor 2025: People Planet Progress

Covid-19 juist geen reden tot verhoging premie bij arbeidsongeschiktheid van de ICT'er

BlackBerry AtHoc Public Safety editie stelt lokale overheden en universiteiten in staat veilig en rechtstreeks te communiceren

Marjolein van de Veerdonk benoemd tot Algemeen Directeur WerkTalent Groep

Sana introduceert het eerste ERP-geïntegreerde, headless-ready B2B e-commerce platform

DLM Finance ontwikkelt 'Trade Manager'-app om investeren in opkomende economieën gemakkelijker te maken

iSHARE breidt dienstverlening uit naar mobiele apps
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 137 dagen
Jet-Stream contact  

Logo Jet-Stream

  +31 50 800 33 11
  info@jet-stream.com
  jet-stream.com
Jet-Stream sociaal  


Jet-Stream tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Logo Poly
Logo NTT Ltd.
Logo Nextmoves
Logo Netskope
Logo Red Hat, Inc.
Logo Auth0
Logo Eaton
Logo Unit4
Logo Yellow Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89334 persberichten
- 5799 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8766 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau