Datum: (2267 dagen oud)
Bedrijf:
PR: En Serio

OneXS vindt nieuwe partner in Unified Communication specialist CommunicativSchiphol-Rijk, 2 mei 2012 - OneXS, aanbieder van innovatieve communicatieoplossingen voor bedrijven, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Communicativ, de Microsoft Unified Communications specialist. Dat betekent dat Communicativ o.a. de Microsoft gecertificeerde SIP Trunk-oplossing van OneXS aanbiedt als onderdeel van zijn dienstverlening.

De pro actieve houding van OneXS gaf voor Communicativ de doorslag bij de partnerkeus. Het feit dat OneXS een SIP Trunk-oplossing biedt die Microsoft Lync gecertificeerd is was een essentiële eis. Daarnaast ontzorgt OneXS Communicativ met een oplossing waarmee de kosten van alle netwerkproviders snel en overzichtelijk in kaart kunnen worden gebracht. Hierdoor hoort het handmatig napluizen van connectiviteit offertes tot het verleden.

“Wij merken een sterke toename in de vraag naar Microsoft telefonie-oplossingen en de daarbij behorende connectiviteit vraagstukken. Om goed en snel op deze groeiende behoefte in te kunnen spelen waren wij op zoek naar een ervaren partner met kennis van zaken en instaat is om met ons en de klant mee te denken,” zegt Eric Hartsink, directeur van Communicativ. “Deze samenwerking waarborgt de connectiviteit eis die van essentieel belang is voor een gecertificeerde Microsoft Lync omgeving. We zijn overtuigd dat we in OneXS de juiste partner hebben gevonden en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

“De partnerovereenkomst met Communicativ is erg waardevol voor ons,” zegt OneXS-directeur Jan Peter Kalksma. “Communicativ is erg actief met Microsoft Lync, doet relatief veel implementaties met spraak en het bedrijf is gewoon erg goed in wat het doet. Dat blijkt ook uit de omzetgroei van 300 procent in het afgelopen jaar en de beschikbare referenties. Zo is Communicativ onder meer verantwoordelijk voor het advies, ontwerp en installatie van de landelijke meldkamers 112 en bedienen zij een groot aantal toonaangevende bedrijven met hun specifieke kennis en kunde.”