Datum: (2280 dagen oud)
Bedrijf:
PR: One Step More

Relaties van PEAK-IT zijn zeer tevredenNaarden 24 april 2012 - Onlangs heeft ICT dienstverlener PEAK-IT in samenwerking met Effectory een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Hieruit is naar voren gekomen dat PEAK-IT op de algemene tevredenheid onder haar klanten en oud-klanten een 7,7 scoort. Het onderzoek is gehouden om de samenwerking in de toekomst te optimaliseren om op deze manier nog beter in te spelen op de vraag van de klanten. “Wij zijn verheugd met de uitkomsten van het onderzoek”, stelt Maarten Cobelens, Directeur bij PEAK-IT. “We hebben op deze schaal nog niet eerder een dergelijk klantenonderzoek laten verrichten. Natuurlijk horen wij wel vaak positieve klantreacties, maar als een onafhankelijk onderzoek onze gevoelens overtreffen dan kunnen wij daar alleen maar heel erg blij mee zijn.” Het klanttevredenheid onderzoek is gehouden onder 231 klanten en uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Effectory.

Transparant communiceren en afspraken nakomen

“Onze accountmanagers doen het echt heel erg goed, onze relaties belonen hun inzet en vaardigheden met een fraaie 8,2”, vervolgt Cobelens. “Als organisatie zetten wij vol in op de ontwikkeling van onze accountmanagers. Zij zijn voor PEAK-IT dé gesprekspartners met onze relaties. Het is dan ook mooi om te zien dat zij worden gewaardeerd op hun professionaliteit. Andere punten waarop wij goed scoren zijn de kwaliteit van de geleverde diensten en projectmanagement. Relaties vinden het prettig dat wij transparant communiceren en ons aan de afspraken houden.” Uit het onderzoek blijkt dat relaties PEAK-IT voornamelijk kennen van het inhuren van IT professionals. De IT diensten zijn minder goed bekend bij de relaties van PEAK-IT. “Wij hebben dit signaal direct opgepakt. Wij gaan onze website nog toegankelijker maken en onze accountmanagers zullen vaker IT specialisten betrekken binnen klantgesprekken om zo al onze diensten extra te benadrukken.”

PEAK-IT ook genomineerd voor Computable Awards 2012

“Sinds deze week hebben wij ook een nominatie voor de Computable Awards 2012 binnengehaald”, vervolgt Maarten Cobelens. Zowel de uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek als de nominatie voor de Computable Awards is een groot compliment voor alle mensen van PEAK-IT. Uit de voordrachten van onze relaties springt onze flexibele werkwijze en de continue vernieuwing binnen PEAK-IT er echt uit.” De IT specialisten van PEAK-IT worden continu getraind en beschikken zo over de meest parate IT kennis. Momenteel voert PEAK-IT veel vernieuwende projecten uit. Werken in de Cloud, ‘bring your own device’ en de migratie naar Windows 8 zijn daar concrete voorbeelden van. In de visie van PEAK-IT zijn bedrijven die echt durven te innoveren in ICT de nieuwe marktleiders. “Optimaal gebruikmaken van nieuwe ICT oplossingen geeft deze bedrijven een belangrijke voorsprong. Continu blijven vernieuwen schept binnen iedere bedrijfsfase nieuwe kansen. Wij kunnen bedrijven hier heel goed bij helpen.”

Over PEAK-IT

PEAK-IT is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Detachering voor Support en Beheer en Detachering van ICT specialisten, met optie tot overname. Ook specialiseert PEAK-IT zich in Co-sourcing op het gebied van Helpdesk en Beheer, ICT Outsourcing, ICT Projecten en Consultancy. PEAK-IT treedt binnen deze vakgebieden voor veel organisatie op als lange termijn partner. PEAK-IT telt in totaal ruim 400 medewerkers en is actief in heel Nederland. Vanwege de continuïteit in flexibiliteit en kwaliteit, is PEAK-IT onlangs - voor de vierde keer op rij - door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’.

Mediacontact

Maarten Cobelens
Directeur PEAK-IT

T 035 – 6996500
E info@peak-it.nl