www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2496 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2898 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Evident PR

Trinicom en Klantcontact Monitor bundelen krachten

Samenwerking leidt tot optimalisering van afhandeling klantcontacten en verbetering klanttevredenheid

Trinicom en de Klantcontact Monitor bundelen de krachten om de afhandeling van klantcontacten te optimaliseren. Trinicom is marktleidend leverancier van softwareoplossingen voor het afhandelen van klantcontacten; de Klantcontact Monitor, onderdeel van Quality Support, geeft inzicht in de klantbeleving en is gespecialiseerd in het meten en verbeteren van klanttevredenheid. De ambitieuze organisaties slaan nu de handen ineen en bieden met hun samenwerking een complete oplossing aan voor bedrijven die de afhandeling van klantcontacten willen meten en verbeteren.

Trinicom en de Klantcontact Monitor doen beiden al jaren goede zaken in nagenoeg dezelfde markten en respecteren elkaars competenties. Trinicom en de Klantcontact Monitor kunnen organisaties nu met ieder hun eigen specialiteit een complementair pakket bieden. Trinicom levert de software om klantcontacten op een snelle en uniforme manier af te handelen, de Klantcontact Monitor signaleert, meet en verbetert het inzicht in de klanttevredenheid.

Wanneer een organisatie al gebruikt maakt van T5 van Trinicom, kan de koppeling met de Klantcontact Monitor eenvoudig gerealiseerd kan worden om daarmee op eenvoudige wijze tevens in kaart te brengen hoe de klant het contact ook daadwerkelijk ervaart. Wanneer de Klantcontact Monitor signaleert dat klanten van een organisatie ontevreden zijn over de afhandeling, kan de organisatie hier direct op inspringen om de tevredenheid te verbeteren.

Waar in de praktijk vaak blijkt dat klanttevredenheidsonderzoeken veel tijd en geld kosten, ligt de koppeling door de samenwerking van Trinicom en de Klantcontact Monitor al klaar. Binnen twee dagen kan alles live gaan, flexibiliteit en snelheid zijn hierbij de sleutelwoorden.

Door de koppeling is een continue stroom aan klantwaarderingen mogelijk. Normaal gesproken wordt er eens per week of per twee weken gerapporteerd, maar als het klantcontact in het systeem van Trinicom wordt behandeld, kan er nu direct een tevredenheidsonderzoek van de Klantcontact Monitor aan gekoppeld worden.

Hirschel Hessel, directeur van de Klantcontact Monitor: “Ik ben zeer enthousiast over de samenwerking met Trinicom. We kunnen elkaar goed aanvullen, om samen de kwaliteit van organisaties op het gebied van klantcontacten te verbeteren. Trinicom is een professionele leverancier op het gebied van multichannel klantinteractiesoftware. Quality Support en dan specifiek de Klantcontact Monitor, meet feitelijk de klantcontacten na gebruik van Trinicom. Daarmee sluiten we naadloos aan bij Trinicom en geven we samen een compleet beeld.” Sander Spiegelenberg, Sales & Marketing Director van Trinicom: “Veel bedrijven willen directe feedback met betrekking tot hun klanttevredenheid krijgen. Door de samenwerking met de Klantcontact Monitor kan die feedback gekoppeld worden aan onze multichannel klantcontactoplossing. Hierdoor krijgen onze klanten een goed beeld van de klanttevredenheid en kan de afhandeling van klantcontacten nog verder geoptimaliseerd worden.”

Over Trinicom
Trinicom is de grootste leverancier van multichannel-klantinteractiesoftware van het Europese vasteland en is door internationaal onderzoeksbureau Gartner, Inc. als één van dertien bedrijven wereldwijd gepositioneerd in het Magic Quadrant voor CRM Web Customer Service 2011. Onze visie is dat waardevolle interacties leiden tot tevreden klanten en win-win-relaties. Als Nederlandse onderneming richt Trinicom zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar oplossing Trinicom 5 (T5), bestaande uit web selfservice, e-mail response management, call management, live chat, chatbot, brief, fax- en baliecontact en webcare. Deze op internettechnologie gebaseerde standaardoplossing is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform worden afgehandeld vanuit één centrale kennisbank. Tevens adviseert Trinicom klanten bij het optimaal inrichten van een multichannel contactcenter. Daarbij ligt de nadruk op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail, live chat en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom mag toonaangevende organisaties tot haar klantenkring rekenen, waaronder Agis Zorgverzekeringen, Albelli, Cendris, Canal Digitaal, Carglass, Conrad Electronic, De Kindertelefoon, De Telefoongids/Gouden Gids, IKEA, Rabobank, Rijksuniversiteit Groningen, Telfort, Thomas Cook, TUI en Univé. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl.

Over Klantcontact Monitor
De Klantcontact Monitor is een direct customer feedback instrument dat voor vele organisaties (profit en non-profit) tevredenheid, NPS en de stemming op social media onderzoekt en direct rapporteert in de online dashboard. De Klantcontact Monitor is een product van Quality Support dat dit jaar 20 jaar bestaat en gespecialiseerd is in het meten en verbeteren van klantinteractie. De Klantcontact Monitor heeft een groot klantenbestand waaronder het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, De Alliantie, De Rabobank, Ymere, Gemeente Assen etc. Voor meer informatie zie: www.klantcontactmonitor.nl.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Trinicom en Klantcontact Monitor kunt u contact opnemen met:

Evident P.R.
Coen Staal
Tel.: 033 - 455 87 78
E-mail: coen@evidentpr.nl
Website: www.publicrelations.nl

Klantcontact Monitor
Hirschel Hessel
Tel.: 030 - 635 22 75
E-mail: h.hessel@quality-support.nl
Website: www.klantcontactmonitor.nl
Laatste van Trinicom  
TRINICOM & DE KINDERTELEFOON WINNEN CUSTOMER SERVICE ONLINE AWARD

Trinicom en Klantcontact Monitor bundelen krachten

Grote verschillen in waardering klantenservice tussen diverse sectoren
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2898 dagen
Trinicom contact  

Logo Trinicom

  0571-268260
  info@trinicom.nl
  www.trinicom.nl
Trinicom sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo ReaQta
Logo XIXO
Logo Alcadis
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Logo Cisco
Logo Ctac N.V.
Logo LogRhythm
Logo Zyxel
Logo Qualys
Logo Descartes
Logo Pegasystems
Logo Stocard
Logo Diamanti
Logo Uniserver
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88019 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7683 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl