Datum: (2276 dagen oud)
Bedrijf:
PR: One Step More

Nominatie PEAK-IT voor ICT Detacheerder van het Jaar 2012PEAK-IT heeft vandaag een nominatie ontvangen voor de Computable Award ‘ICT detacheerder van het jaar 2012’. Tal van klanten hebben PEAK-IT de afgelopen periode aangemerkt als hun favoriete detacheerder. Uit 471 voordrachten heeft een onafhankelijke jury voor elke award vijf genomineerden geselecteerd.

De Computable Awards worden dit jaar voor de 7de keer uitgereikt. Het aantal voorgedragen bedrijven en personen waren nog nooit zo hoog. De regels omtrent het verkrijgen van een nominatie zijn afgelopen jaar flink aangescherpt. Niet het aantal voordrachten maar de onderbouwing van de voordracht geeft nu de doorslag. Uit de reacties blijkt dat PEAK-IT wordt geroemd om de flexibele werkwijze en de continue vernieuwing. Men is zeer tevreden over de kwaliteit en het aanbod van IT specialisten. Daarnaast heeft PEAK-IT voor vrijwel ieder IT vraagstuk de juiste specialist in huis. De Computable Awards worden op donderdag 4 oktober 2012 uitgereikt.

“De nominatie is een groot compliment voor alle mensen van PEAK-IT! Wij mogen als organisatie nu al trots zijn dat wij ook dit jaar weer bij de beste vijf ICT detacheerders van Nederland horen”, vertelt een opgetogen Maarten Cobelens, directeur van PEAK-IT. “En ja ik wil het graag nog eens benadrukken, wij zijn dit jaar extra blij met de nominatie. Wij zien deze nominatie dan ook als een beloning van de koers die wij als bedrijf al eerder hebben ingezet. De dagelijkse uitvoering daarvan doen we toch echt met z’n allen. Het is mooi om te weten dat klanten onze aanpak zo weten te waarderen!”

PEAK-IT stuurt op continu vernieuwen

De IT markt is momenteel zeer dynamisch. Organisaties zijn – mede door toedoen van het huidige economische klimaat – hun IT strategie aan het wijzigen. In versnelt tempo wordt efficiënter en flexibeler werken doorgevoerd binnen tal van organisaties. “Dit vergt vaak specifieke kennis die niet altijd voldoende aanwezig is binnen organisaties”, vertelt Cobelens. “Werken in de Cloud, ‘bring your own device’, maar ook de migratie naar Windows 8 of Office 365 zijn goede voorbeelden van vernieuwing die gerichte expertise vragen. In onze visie zijn bedrijven die echt durven te innoveren in ICT de nieuwe marktleiders. Optimaal gebruikmaken van nieuwe ICT oplossingen geeft deze bedrijven een belangrijke voorsprong. Continu blijven vernieuwen schept binnen iedere bedrijfsfase nieuwe kansen. Wij kunnen bedrijven hierbij helpen. Onze IT kennis kan op ieder moment en niveau worden ingezet. Niet voor niets is maatwerk één van peilers waarmee wij onze nieuwe nominatie hebben verdiend. Het zou prachtig zijn als ons continue hoge serviceniveau nu extra wordt beloond, wij gaan dit jaar dan ook alleen voor de hoofdprijs!”

Over PEAK-IT

PEAK-IT is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Detachering voor Support en Beheer en Detachering van ICT specialisten, met optie tot overname. Ook specialiseert PEAK-IT zich in Co-sourcing op het gebied van Helpdesk en Beheer, ICT Outsourcing, ICT Projecten en Consultancy. PEAK-IT treedt binnen deze vakgebieden voor veel organisatie op als lange termijn partner. PEAK-IT telt in totaal ruim 400 medewerkers en is actief in heel Nederland. Vanwege de continuïteit in flexibiliteit en kwaliteit, is PEAK-IT onlangs - voor de vierde keer op rij - door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’.

Mediacontact

Maarten Cobelens
Directeur PEAK-IT

T 035 - 6996500
E info@peak-it.nl