Datum: (2256 dagen oud)
Bedrijf:

Nieuwe sales manager ALD AutomotiveHoofddorp, 20 april 2012 – Leasemaatschappij ALD Automotive heeft Gijs Veeze benoemd tot Sales Manager Key Accounts. Hiermee is een belangrijke positie binnen de commerciële afdeling van de internationale leasemaatschappij opnieuw vervuld.

Gijs Veeze (40) beschikt over uitgebreide ervaring in de commercie. Zo heeft hij ruim zes jaar bij Monsterboard.nl gewerkt, waarvan de laatste jaren als Key Account Manager ICT en Finance en eerder als Team Manager Field Sales. Gijs is bij ALD Automotive verantwoordelijk voor relatiebeheer en uitbreiding van de klantenportefeuille binnen het segment tot 200 voertuigen. Bij ALD Automotive geeft hij leiding aan een team van accountmanagers, acquisiteurs en sales binnendienstmedewerkers. Veeze wil zijn ervaring gebruiken om de sterke groeiambities van de leasemaatschappij te verwezenlijken met innovatieve en persoonlijke dienstverlening.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over ALD Automotive
ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 900.000 voertuigen en 4.000 werknemers in 37 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Suzanne Caron van LEWIS PR:
Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 
Email: ald@lewispr.com