www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 109 dagen geleden)
Bedrijf:

Green Data Systems en Violin Memory sluiten strategisch partnership

Green Data Systems levert snelste en meest schaalbare flash Memory Arrays van Violin Memory

Amsterdam, Brussel, 23 maart 2012 — Green Data Systems (GDS) heeft vandaag aangekondigd dat het portfolio van GDS dat uit Data Management, IT infrastructuur- en Cloud oplossingen bestaat heeft uitgebreid met de technologisch hoogstaande oplossingen van Violin Memory.

Door met Violin Memory samen te werken biedt Green Data Systems wat Enterprise klanten echt willen: hoge storage prestaties en de nieuwste technologie. Met Violin Memory's, marktleider in “Flash Memory Arrays”, en GDS’ kunnen klanten hun primaire hoge performance storage behoeften bij databases en ge-virtualiseerde omgevingen perfect invullen.

Violin Memory levert 1 van de snelste en meest schaalbare flash Memory Arrays en biedt high performance en hoge beschikbaarheids primaire storage oplossingen.

Huidige en nieuwe toepassingen vraagt steeds meer van traditionele IT infrastructuur zoals data storage en de behoefte van klanten van meer efficiënte service gebaseerde consumptie modellen. Traditionele hardware is hierbij beperkt en niet meer goed afgestemd op deze veranderende behoeften van klanten. De producten van Violin Memory zijn bijzonder efficiënt; dit samen met de juiste consultancy en implementatie diensten van Green Data Systems verbetert de resultaten bij klanten enorm.

Frank Niens, Technical Manager van Green Data Systems: "We staan midden in een process van belangrijke technische veranderingen: een nieuw begin van technologische innovatie dat nu op snelheid komt. Gedreven door “consumer” gedreven IT, snel te voorzien en aan te passen, zeer betrouwbaar en schaalbaar en de beste performance mogelijk. Neem bijvoorbeeld desktop virtualisatie, niet alleen het tegelijk “booten” en audio video gebruik geven problemen op traditionele infrastructuur, het massaal inloggen zorgt voor veel problemen.”

Toepassingen als zorg, finance en media vereisen een consistente en betrouwbare service levels voor performance en beschikbaarheid. Het toepassen van een flash memory array biedt hiervoor de oplossing.

Flash memory integratie in een array gebaseerde architectuur bestaande IT infrastructuur wordt niet gehinderd door het ondersteunen van de mechanische harde schijven.

Flash-geheugen arrays bieden een systeem level design aanpak; behuizing van uitsluitend flash-geheugen en niet een achterafoplossing in een legacy-opslagsysteem.

Het belangrijkste voordeel van dit type design is: dichtheid, onderhoudsgemak en duurzame prestaties. Flash modules hebben niet dezelfde warmte, trillingen, of harmonische eigenschappen die inherent zijn aan mechanische aandrijvingen. Hierdoor kunnen er meer modules worden geïmplementeerd in een kleiner formaat.

"We zijn verheugd om samen te werken met een van de toonaangevende leveranciers van oplossingen die de transformatie omarmen naar een nieuw Enterprise Datacenter", zegt Wessel Graatsma, CEO van Green Data Systems. Green Data Systems heeft een geschiedenis op het gebied van kwaliteit en innovatieve oplossingen in relatie tot datacenters. Het flash-geheugen Array, veroorzaakt een herdefinitie van echte performance storage. Green Data Systems kan nu klanten helpen de volgende generatie datacenters te innoveren door het integreren van Violin Memory's high-performance storage oplossingen".

Violin heeft een unieke aanpak, architectuur, en model, die CIO's duidelijk maakt dat Violin goed geluisterd heeft en de voorwaarden begrijpt om te blijven voldoen aan de groeiende vraag naar I / O-prestaties en capaciteit van storage in het datacenter.

Violin is het eerste bedrijf dat flash samenvoegt tot een enterprise storage oplossing, en daarmee verder gaat dan alleen een cache strategie. Een brede toepassing van de technologie van het bedrijf in het datacenter wordt gedreven door Big Data, Mobile 4G, Social Commerce en Cloud Computing.

Over GREEN DATA SYSTEMS
Green Data Systems, is gespecialiseerd in het leveren van optimale Cloud- en Data Center oplossingen, streeft naar energie-efficiëntie in Cloud- en datacenter omgevingen en biedt klanten optimale datacenter capaciteit, koeling, managed services, SAN, beveiliging, server, software en technologie voor gegevensopslag, alsmede infrastructuur diensten voor klanten in Europa.

Green Data Systems heeft vestigingen in Nederland, Belgie en Duitsland. Voor meer informatie, bezoek de Green Data Systems website www.greendatasystems.com of neem contact op het bedrijf op info@greendatasystems.com.

Media Contact: Mrs. Ilona Smid, +31 570 528 700, ismid@GreenDataSystems.com

Over Violin Memory, Inc.?
Violin Memory is speciaal ontworpen voor duurzame prestaties met een hoge betrouwbaarheid, Violin Memory Arrays schalen naar honderden terabytes en miljoenen IOPS met een lage, spike-free latency. Violin Memory is opgericht in 2005, en heeft haar hoofdkantoor in Mountain View, Californië. Voor meer informatie over Violin Memory producten, bezoek www.vmem.com en volg @ violinmemory op Twitter.
Laatste van GREEN DATA SYSTEMS  
Green Data Systems stelt Rein de Jong aan als General Manager voor begeleiden verdere groei

Green Data Systems breidt samenwerking met Hitachi uit

Zien is geloven met ‘CA ARCserve POC in a box'
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 109 dagen
GREEN DATA SYS.. contact  

Logo GREEN DATA SYSTEMS

  Ilona Smid
  0570- 528 700
  ismid@greendatasystems.com
  www.greendatasystems.com
GREEN DATA SYS.. sociaal  


GREEN DATA SYS.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl