www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 128 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Toshiba World 2012 – Toshiba I.S. Benelux:

Toshiba’s vernieuwde NB500-netbooklijn biedt brede functionaliteit

Breda, 22 maart 2012
- Toshiba Information Systems Benelux heeft zijn NB500-netbooklijn vernieuwd. Zowel de NB510 als de NB520 bieden dankzij hun krachtige kenmerken nu nog meer waar voor hun geld dan voorheen. Beide netbooks zijn uitgerust met de jongste generatie Intel® AtomTM Dual-Core-processors, die garant staan voor een snellere verwerking van gegevens en een verbeterde multitasking- en graphicskwaliteit (tot 1080p). Verder mogen ook de specificaties er zijn: een 25,7 cm (10,1”) 1.024 x 600 TruBrite®-beeldscherm, 320 GB harde schijf, tot 2 GB DDR3 (800 MHz) intern geheugen, drie USB 2.0-poorten, SD/MMC-kaartslot, Fast Ethernet, ingebouwde webcamera, microfoon, headphone-jack, Wi-FiTM en Bluetooth® (optioneel). Via de HDMI-connector kan een (Full) HD-tv of -monitor op de netbook worden aangesloten om films en video’s op een groot scherm te bekijken. De sublieme geluidskwaliteit completeert het geheel.

Volledig persbericht: nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_NB500Toshiba’s Qosmio X870 3D: de ultieme droom van gamers

Breda, 22 maart 2012
- Toshiba Information Systems Benelux lanceert zijn nieuwste troef op gaminggebied: de Qosmio X870 3D. Deze laptop, die voldoet aan de wensen van zelfs de meest veeleisende gamer, koppelt een fantastische performance aan een uitmuntende beeldkwaliteit en opwindende geluidservaring. De Qosmio X870 3D wordt geleverd met een 43,9 cm (17,3”) 3D-enabled Full HD-beeldscherm dat het gebruik van de nieuwste NVIDEA® 3D Vision®-active-shutterbril ondersteunt. De gamingmachine heeft een donkerzilverkleurige metalen behuizing met helderrode accenten en een rood verlicht toetsenbord.

Volledig persbericht: nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_QosmioX870
Foto’s: toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?cpfid=vsa9z7zNu826Toshiba introduceert nieuwe Satellite P-serie met geavanceerde HD-entertainmentfuncties

Breda, 22 maart 2012
- Toshiba Information Systems Benelux introduceert de nieuwe Satellite P-serie: krachtpatsers voor HD-entertainment die niet alleen zijn uitgerust met de laatste CPU- en grafische processors, maar ook een uitzonderlijke video- en audio-ervaring bieden. De nieuwe modellen zijn gericht op gebruikers die op zoek zijn naar een laptop die buitengewoon krachtige en grafische prestaties levert. Dit zorgt ervoor dat zowel het werken met geavanceerde HD-multimedia-applicaties als het verrichten van multitaskingactiviteiten probleemloos verloopt. De Satellite P-serie omvat modellen met een beeldschermdiameter variërend van 39,6 cm (15,6”) (P855) tot 43,9 cm (17,3”) (P870/P875). De 39,6 cm (15,6”) Satellite P855 is in staat om simultaan 2D- en 3D-content weer te geven. De P855 3D is de eerste laptop binnen de Satellite-productlijn waarin Toshiba de ‘brilloze’ 3D-technologie heeft toegepast.

Volledig persbericht: nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_SatelliteP800Toshiba’s nieuwe Satellite C-serie laptops geknipt voor alledaags computergebruik en multimediaconsumptie

Breda, 22 maart 2012
- Toshiba Information Systems Benelux introduceert een nieuwe Satellite C-serie. De aantrekkelijk geprijsde laptops uit deze serie hebben alles aan boord wat nodig is voor dagelijks computer- en multimediagebruik. De Satellite C-serie omvat zes modellen die hoofdzakelijk van elkaar verschillen in schermgrootte. De 39,6 cm (15,6”) Satellite C850(D) en C855(D) zijn echte allrounders voor gebruikers die op zoek zijn naar een uitgebalanceerde laptop die makkelijk mee te nemen is maar toch beschikt over een royaal formaat beeldscherm dat zich goed leent voor kantoortoepassingen en multimediaconsumptie. De Satellite C870 en C870D zijn met hun schermdiagonaal van 43,2 cm (17”) dé keuze voor degenen die een groter beeldscherm willen.

Volledig persbericht: nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_SatelliteC800
Foto’s: toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?cpfid=vsa9z7zOu8e6Nieuwe Satellite L-serie laptops van Toshiba lenen zich bij uitstek voor topentertainment en -computing

Breda, 22 maart 2012 - Toshiba Information Systems Benelux introduceert een nieuwe Satellite L-serie, ontworpen voor zowel high-quality multimediaconsumptie als geavanceerde computertaken. Deze serie, voorzien van de nieuwste CPU-technologie, omvat modellen met drie verschillende beeldschermgroottes. De 33,8 cm (13,3”) L830 is bedoeld voor gebruikers die op zoek zijn naar een lichte én robuuste reisgenoot voor entertainment onderweg. De 39,9 cm (15,6”) L850 is een veelzijdige entertainmentlaptop die een goede balans biedt tussen draagbaarheid en schermgrootte, waardoor het plezierig is om op deze machine te werken of naar video’s te kijken. En de L870 is de eerste keus voor gebruikers die een groot 43,9 cm (17,3”) beeldscherm willen voor nog meer kijkgenot in breedbeeld. De laptops uit deze nieuwe L-serie zijn verkrijgbaar in een reeks aantrekkelijke matte en glossy kleuren, terwijl de L855/L855D en L875/L875D tevens leverbaar zijn met een fraai geborsteld aluminium oppervlak.

Volledig persbericht: nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_SatellitL
Foto’s: toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?cpfid=vsa9z7zOu8a6Toshiba vernieuwt Satellite Pro-laptoplijn

Breda, 22 maart 2012 - Toshiba Information Systems Benelux heeft zijn Satellite Pro-lijn zakelijke laptops vernieuwd. De nieuwe Satellite Pro L- en Satellite Pro C-series zijn bedoeld voor kleine bedrijven, afdelingen en freelancers die betrouwbare, compleet uitgeruste laptops zoeken. De drie nieuwe modellen, die de jongste generatie processors en state-of-the-art, high-speed data-interfaces aan boord hebben, bieden maximale waarde voor hun geld. De Satellite Pro L870 en C870 hebben een 43,2 cm (17”) beeldscherm, terwijl de Satellite Pro C850 een 39,6 cm (15,6”) beeldscherm heeft.

Volledig persbericht: nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_SatelliteProLC800
Foto’s: toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?cpfid=vsa9z7zNu8%2B6Toshiba introduceert universeel DynadockTM U3.0

Breda, 22 maart 2012
- Na de succesvolle lancering in januari jl. op de International CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas (VS) introduceert Toshiba Information Systems Benelux nu zijn vernieuwde, innovatieve en populaire DynadockTM-serie in Nederland en België. Belangrijkste verbetering is de USB 3.0-connectiviteit. Als een van de eerste dockingoplossingen in zijn soort beschikt de DynadockTM U3.0 over in totaal vier USB 3.0-poorten, twee extra USB 2.0-poorten plus HDMI®-, 5.1 audio-, Ethernet- en DVI-I-poorten. Met dit nieuwe dockingstation is het een koud kunstje om een laptop te verbinden met PC-randapparatuur als een monitor, muis, toetsenbord, printer, externe harde schijf of audiosysteem. En dat allemaal met maar één kabel. Dankzij zijn compacte, elegante ontwerp, dat aan een toren doet denken, schept de DynadockTM U3.0 een georganiseerde, opgeruimde, flexibele en ergonomische werkplek wanneer er apparatuur bijgeplaatst moet worden.

Volledig persbericht: nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_DynadockU3Toshiba presenteert nieuwe USB Mobile LCD Monitor voor laptops en desktop-PC’s

Breda, 22 maart 2012
- Toshiba Information Systems Benelux introduceert een nieuwe 39,6 cm (15,6”) USB-aangedreven Mobile LCD Monitor die als extra scherm gebruikt kan worden door hem simpelweg via de meegeleverde USB-kabel op een Windows®-gebaseerde laptop of PC aan te sluiten. De monitor - met een resolutie van 1.366 x 728 HD - is voorzien van een elegante, kunstleren beschermhoes. Deze hoes kan tevens als verstelbare standaard dienst doen, zodat het scherm behalve gemakkelijk draagbaar ook geschikt is voor gebruik op kantoor. De monitor, inclusief hoes, is bovendien zo ontworpen dat hij prima in de meeste laptoptassen past.

Volledig persbericht: nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_USBmonitor

N.B. Alle in dit persbericht vermelde handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaar. De exacte productspecificaties zijn afhankelijk van het model en de lokale beschikbaarheid.

Over Toshiba
Toshiba is een wereldwijd toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige technologie en producent en distributeur van geavanceerde elektronische en elektrische producten, zoals digitale consumentenproducten, elektronische apparaten en componenten, energievoorzieningen (met inbegrip van kernenergie), industriële en sociale infrastructuursystemen, en huishoudelijke apparaten.

Toshiba werd opgericht in 1875 en beheert tegenwoordig een mondiaal netwerk van meer dan 490 bedrijven, met 203.000 werknemers wereldwijd en een jaaromzet van ruim 6,3 biljoen yen (77 miljard dollar). Bezoek de website van Toshiba op www.toshiba.nl.

Toshiba Europe GmbH, gevestigd in Neuss, Duitsland , is een dochteronderneming van Toshiba Corporation, Tokyo.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie, specificaties of hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen of klikken op de linkjes in de bovenstaande gekleurde balk.

Toshiba Information Systems Benelux
Daniëlle van der Starre-Kolijn
Tel. +31 (0)76 - 5438716
Danielle.van.der.starre@toshiba.nl

The Communication Force
Anke van de Vliet
Tel. +31 (0)23 - 5656850
ankevdv@communicationforce.com
Laatste van Toshiba  
Toshiba Tec Retail gaat verder onder de naam Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)

Toshiba en IGEL sluiten partnership voor mobiele thin client oplossing

Toshiba presenteert 2019 voorspellingen in digitale werkomgeving
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 128 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Toshiba contact  

Logo Toshiba

Toshiba sociaal  


Toshiba tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com