www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 128 dagen geleden)

Aruba Networks tekent distributieovereenkomst met Arrows ECS

Utrecht, 22 maart 2012 – Aruba Networks, Inc. (NASDAQ: ARUN) heeft een overeenkomst getekend met Arrow Enterprise Computing Solutions (Arrow ECS), een bedrijfsonderdeel van Arrow Electronics, Inc., teneinde zijn distributiekanaal in West-Europa, waaronder Nederland en België, te vergroten. Arrow zal het Aruba Networks’ complete productportefeuille op het gebied van Next Generation oplossingen voor netwerktoegang binnen mobiele ondernemingen distribueren. De oplossingen die Aruba Networks aanbiedt richten zich zowel op grote ondernemingen als het MKB.

De Aruba Networks Mobile Virtual Enterprise (MOVE) architectuur voor next generation netwerktoegang is een uitstekende aanvulling op Arrow ECS’ bestaande portefeuille van best-in-class mobiliteitsoplossingen voor resellers en hun klanten.

“Aruba Networks biedt een veelomvattende oplossing voor de schaalbaarheids- en prestatie-eisen die de bring-your-own-device trend met zich meebrengt”, aldus Bart van Rheenen, Managing Director Arrow ECS Benelux. “Arrow ECS is verheugd zijn portefeuille uit te kunnen breiden met Aruba Networks’ producten, omdat deze perfect passen binnen onze wens om de focus op mobiliteit te vergroten.”

“Arrow ECS beschikt over een uitgebreid netwerk van aanbieders, dat goed aansluit op ons huidige distributiekanaal in de Benelux, Frankrijk, Spanje en Portugal. Zij hebben de juiste expertise in huis om onze focus op en groei in het middensegment te ondersteunen”, aldus Paul van der Wilk, country manager Benelux van Aruba Networks Inc. “Daar komt bij dat Arrow ECS, met zijn vestigingen door heel Europa, kan bijdragen aan grensoverschrijdende kennisoverdracht op het gebied van best practices.”

Over Aruba Networks, Inc.
Aruba Networks is een toonaangevende leverancier van volgende generatie toegangsoplossingen voor mobiel werken. De Mobile Virtual Enterprise (MOVE) architectuur koppelt bedrade en draadloze infrastructuren tot een naadloze toegangsoplossing voor hoofdkantoren, mobiele werknemers, werknemers op afstand en bezoekers. Deze collectieve benadering van toegangsnetwerken levert een enorme verbetering in productiviteit op en brengt de kapitaalkosten en kosten van beheer omlaag.

Aruba Networks staat genoteerd aan de NASDAQ en Russell 2000® Index en is gevestigd in Sunnyvale, Californië. Het bedrijf opereert in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden Oosten, Azië en Oceanië. Voor meer informatie, zie www.arubanetworks.com. Voor real-time nieuws updates, volg Aruba op Twitter en Facebook.

© 2012 Aruba Networks, Inc. De handelsmerken van Aruba Networks omvatten het designmerk voor AirWave, Aruba Networks®, Aruba Wireless Networks®, het geregistreerde Aruba the Mobile Edge Company logo, het geregistreerde AirWave logo, Aruba Mobility Management System®, Mobile Edge Architecture®, People Move. Networks Must Follow®, RFProtect®, Green Island®. Alle rechten voorbehouden. Alle overige handelsmerken berusten bij de respectievelijke eigenaren.

Over Arrow ECS (Enterprise Computing Solutions)
Arrow ECS Nederland, bedrijfsonderdeel van Arrow Electronics Inc. [NYSE: ARW], is een IT-distributeur, gespecialiseerd in het leveren van enterprise-class oplossingen en diensten die zijn gericht op servers, dataopslag, netwerkbeveiliging, (remote) access oplossingen, professionele software alsmede virtualisatie- en consolidatie-oplossingen. Arrow ECS is in Nederland al meer dan 9 jaar actief in de IT-branche en ondersteunt value-added resellers, systeemintegratoren en ISV’s in het hele traject van eerste consult, planning, ontwerp tot en met ontwikkeling en implementatie.

Meer informatie is te vinden op: www.arrowecs.nl.

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Anke van Heerebeek
T +31 (0)20 421 0565
E anke@l-dj.nl

Arrow ECS
Bart van Rheenen
T +31(0)30 241 3122
bart.vanrheenen@arrowecs.nl
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 128 dagen

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers