www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 171 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Co-Workx / Fenceworks

R&M verhoogt omzet en investeert in toekomst

R&M Nederland behoort met 26,3% omzetgroei tot best presterende landen

Apeldoorn, 20 maart 2012 - R&M, de Zwitserse fabrikant van bekabelingsystemen, heeft in 2011 onder moeilijke marktomstandigheden goed gepresteerd. Het bedrijf is er in geslaagd om haar marktaandeel in verschillende landen te vergroten en heeft in alle belangrijke markten de top 3 concurrentiepositie kunnen behouden. De totale omzet van R&M groeide vorig jaar met maar liefst 14,8% in vergelijking met 2010, gerekend in lokale valuta. Vanwege de sterke Zwitserse Frank groeide de omzet gerekend in deze valuta net iets meer dan 5% tot CHF 189,4 miljoen. De balans van R&M blijft sterk, waardoor men voldoende middelen heeft voor duurzame ontwikkeling. Tenslotte heeft het bedrijf in 2011 diverse maatregelen genomen om de winstgevendheid op langere termijn te verbeteren en te kunnen blijven anticiperen op toekomstige uitdagingen.

West-Europa en Nederland
Vanuit het medio 2011 geopende West-Europese kantoor in Apeldoorn is met een groei van 17,4% (in Euro's) bovengemiddeld gepresteerd. In Nederland bedroeg de omzetgroei in Euro's ten opzichte van 2010 zelfs 26,3%, waarmee het tot de meest succesvolle landen behoort. Die groei komt mede doordat R&M voorop loopt met de toepassing van nieuwe technologie in datacenters, glasvezelaansluitingen naar woningen en kantoren en intelligente oplossingen voor infrastructuurmanagement. Verder beginnen de investeringen in een nieuw ERP- en CRM-systeem voor de service aan klanten en partners te renderen.

Toekomstinvesteringen
In 2011 zijn diverse maatregelen genomen om de invloed van de sterke Zwitserse Frank te verkleinen. Zoals nieuw onderhandelde contracten met lange termijn leveranciers en programma's om de productieprocessen verder te stroomlijnen. Door te investeren in een nieuwe fabriek voor glasvezelcomponenten in Bulgarije vergroot en verzekert het bedrijf haar lange termijn capaciteit en positie in deze sterk concurrerende groeimarkt. R&M is echter een duidelijk herkenbaar Zwitsers bedrijf, dat in haar thuismarkt zowel een groot deel van de winst realiseert, als strategisch investeert in het continueren en creëren van lokale werkgelegenheid. De R&D, marketing en een groot deel van de vergaand geautomatiseerde productieprocessen zijn en blijven gehuisvest in het hoofdkantoor in Wetzikon.

Datacenters en FTTH
In reactie op een eigen marktanalyse en de feedback van veel klanten, heeft R&M in 2011 nieuwe producten en oplossingen ontwikkeld voor de groeimarkten datacenters en FTTH (glasvezelaansluitingen). Bijvoorbeeld de al succesvolle modulaire koper- en glasvezeloplossingen voor datacenters, met innovaties die zowel de installatie als het onderhoud vereenvoudigen en productiviteit verhogen. Verder heeft R&M haar technische voorspong in connectietechnieken opnieuw bewezen met het in september 2011 gevestigde wereldrecord in foutloze datatransmissie over 550 meter met geoptimaliseerde MPO-connectoren.

Procesoptimalisaties
R&M blijft investeren in procesoptimalisaties om klanten de beste technologieën die beschikbaar zijn te kunnen leveren. Zo heeft men de afgelopen jaren onder andere de diepgang en breedte van alle aanwezige technische kennis vergroot en het gebruiksgemak van oplossingen verbetert om een wereldspeler in de glasvezelmarkt te kunnen worden. Verder is de productiecapaciteit van glasvezelcomponenten in de fabriek bij het nieuwe hoofdkantoor in Wetzikon fors uitgebreid. Dankzij deze nieuwe en flexibele infrastructuur is R&M goed voorbereid op toekomstige uitdagingen en een verdere groei van de business.

Over R&M
Reichle & De-Massari AG (R&M) ontwikkelt en produceert bekabelinginfrastructuren voor communicatienetwerken. Met hoge kwaliteit producten voor koper- en glasvezelnetwerken heeft R&M de reputatie van marktleider in kwaliteit opgebouwd. Het bedrijf is in 30 landen actief met een eigen verkoop- en marketingorganisatie. Met een omzet van CHF 189,4 miljoen in 2011 en zo'n 600 medewerkers, behoort R&M tot de top 500 bedrijven in Zwitserland. Jaarlijks wordt ruim 5% van de totale omzet geïnvesteerd in R&D. Het bedrijf is eigendom van de Reichle-familie en wordt als een onafhankelijk familiebedrijf gerund.
Meer informatie is te vinden op www.rdm.com of www.rdm.com/bnl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Co-Workx, Peter Gloudemans
Tel: 06-53471777
Email: peter@co-workx.nl
Laatste van R&M Netherlands B.V.  
R&MinteliPhy vereenvoudigt netwerkbeheer

R&M en Cofely bundelen krachten in raamovereenkomst

R&M benoemt Michel Riva tot CEO en Richard Eichhorn tot CSO
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 171 dagen
R&M Netherland.. contact  

Logo R&M Netherlands B.V.

  +31(55) 368 18 00
  nld@rdm.com
  www.rdm.com/bnl
R&M Netherland.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo GTT Communications
Logo NLdigital
Logo Flanderijn
Logo Onguard
Logo Red Hat, Inc.
Logo Rubix
Logo Extreme Networks
Logo Citrix
Logo Qualys
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89353 persberichten
- 5802 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8787 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers