www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!

Motorola Solutions herdefinieert professionele communicatie met ’s werelds dunste en lichtste portofoon in zijn klasse

SL Series is hét antwoord op de vraag naar de functionaliteit van de traditionele MOTOTRBO-portofoon maar dan in een kleiner, discreet formaat

Gouda, 23 februari 2012 – Motorola Solutions heeft zijn MOTOTRBO-portfolio professionele digitale communicatieproducten uitgebreid met de SL Series portofoons en de DM4000 mobiele radio’s. MOTOTRBO staat bekend om zijn bijzonder goede stemoverdracht, de lange levensduur van de batterij en de uitgebreide functionaliteit. Bovendien heeft MOTOTRBO binnen de industrie het meest uitgebreide programma voor applicatieontwikkelaars waardoor er specifieke toepassingen beschikbaar zijn die zorgen voor hogere productiviteit en maximale veiligheid voor gebruikers.

De SL Series is ’s werelds dunste en lichtste portofoon op basis van Digital Mobile Radio (DMR). De SL Series is specifiek ontworpen om aan te sluiten bij de communicatie-eisen van zowel gebruikers als leidinggevenden binnen horeca, zakelijke dienstverlening, beveiliging, openbaar vervoer en luchtvaart. De slanke vormgeving en de unieke functionaliteit dragen bij aan een professionele en discrete uitstraling, zodat de gebruikers hun klanten de beste service kunnen bieden en kunnen rekenen op snelle responsetijden.

KERNFEITEN SL SERIES
  • De portofoons binnen de SL Series hebben een robuust, hoge resolutie kleurenscherm met een ingebouwde fotosensor die automatisch de helderheid van het scherm aanpast aan het licht in de omgeving. Dit zorgt voor optimaal zicht ongeacht de lichtcondities.
  • De portofoon beschikt daarnaast over Intelligent Audio, waarbij het volume zich automatisch aanpast aan achtergrondgeluiden zodat gebruikers geen oproepen zullen missen als er veel omgevingsgeluiden zijn of anderen zullen hinderen als stilte is gewenst.
  • Met geïntegreerde Bluetooth-audio kunnen gebruikers audioaccessoires aansluiten via Bluetooth zonder externe adapters. Motorola levert exclusieve bedrijfskritische draadloze oorstukken die special zijn ontwikkeld voor tweeweg portofoongebruik. Hierdoor zijn de gebruikers mobieler en kunnen ze discreter overleggen. De portofoon ondersteunt ook dataoverdracht via Bluetooth waardoor draadloos data kan worden uitgewisseld tussen de portofoon en andere apparaten zoals barcodescanners, mobiele computers of mobiele printers.
  • De portofoon levert een luid en duidelijk geluidsniveau met gesproken instructies voor bevestiging van kanalen en zones en met programmeerbare knoppen. De SL Series beschikt over drie programmeerbare optietoetsen waarmee tot negen favoriete functies kunnen worden geprogrammeerd, zodat deze direct toegankelijk zijn.
  • De SL Series ondersteunt het grootste portfolio data-applicaties binnen de industrie op het gebied van onder meer beheer van werkorders, verzenden van e-mails, netwerkmonitoring en telefoonverbindingen.
  • De portofoon beschikt over een trilfunctie, een stille modus en een geïntegreerd antennesysteem dat het bereik optimaliseert. Dit alles heeft tot doel het gebruik te vereenvoudigen en discrete communicatie mogelijk te maken.
  • Voor de meest discrete en flexibele communicatie heeft de SL Series een uitgebreid portfolio aan oorstukken en headsets, verschillende opladers zowel voor één als voor meer portofoons, een flexibel polsbandje en een houder die aan een riem kan worden geclipt.
KERNFEITEN DM4000
  • De DM4000 mobiele radio is speciaal bedoeld voor de publieke sector, nutsbedrijven en de transportbranche. Het kleurenscherm vergemakkelijkt het inzien van contactlijsten, het lezen van tekstberichten en het gebruik van applicaties.
  • De DM4000 Series bestaat uit een complete analoge en digitale familie mobiele radio’s waarmee bedrijfsinformatie kan worden doorgegeven in de vorm van zowel gesproken als digitale berichten. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de hoogste kwaliteit audio inclusief Intelligente Audio en aan de klant aan te passen instructies, geïntegreerde GPS en voorgeprogrammeerde tekstberichten.
  • DM4000 biedt bovendien zowel geïntegreerd audio- als dataverkeer via Bluetooth. De gebruikers kunnen Bluetooth-audioaccessoires aansluiten zonder dat er externe adapters nodig zijn. Gebruikers kunnen bovendien draadloos data oversturen tussen de DM4000 en andere apparatuur zoals barcodescanners, mobiele computers en mobiele printers.
ONDERSTEUNENDE QUOTES

Jeff Spaeth, corporate vice president, Radio Products and Accessories, Motorola Solutions
“De klanten van Motorola Solution die werkzaam zijn in verschillende marktgebieden, inclusief management en medewerkers die direct klantencontact hebben, vragen om compacte lichtgewicht portofoons. Ze moeten gemakkelijk onder jasje zijn te dragen, zodat niemand ze ziet. Bovendien moeten de apparaten er modern uitzien en gemakkelijk zijn te bedienen. Ze willen een groot en eenvoudig te lezen display zodat er makkelijk gewerkt kan worden met tekst en met applicaties voor bijvoorbeeld het beheer van werkorders. We hebben de SL Series ontworpen om aan deze vraag te voldoen en onze klanten te helpen om beter samen te werken en effectiever te communiceren.”

Bruce Claxton, senior director, Innovation and Design, Motorola Solutions
“Met de SL Series – onze kleinste en dunste digitale portofoon - brengen we het MOTOTRBO-platform naar een hoger plan. De SL Series is ideaal voor gebruikers die een compact en modern ontwerp in combinatie met discretie op waarde weten te schatten. Het creëren van revolutionaire en innovatieve producten heeft bij Motorola Solutions prioriteit. Intensief gebruikersonderzoek zorgt ervoor dat we precies weten waar onze klanten behoefte aan hebben. Het is ons gelukt om een apparaat te ontwerpen waarmee we een volledig nieuwe weg in slaan.”

ONDERSTEUNENDE INFORMATIEFotobijschrift: De SL Series portofoons van Motorola Solutions is ’s werelds dunste en lichtste portofoon op basis van Digital Mobile Radio (DMR). De SL Series is specifiek ontworpen voor zakelijk gebruik binnen horeca, zakelijke dienstverlening, beveiliging, openbaar vervoer en luchtvaart.Fotobijschrift: De DM4000 mobiele radio van Motorola Solutions is speciaal bedoeld voor de publieke sector, nutsbedrijven en de transportbranche. Het kleurenscherm vergemakkelijkt het inzien van contactlijsten, het lezen van tekstberichten en het gebruik van applicaties.

Websites:
SL Series: www.motorolasolutions.com/slseries
MOTOTRBO: www.motorola.com/Business/XU-EN/Product+Lines/MOTOTRBO

WHITE PAPERS:
MOTOTRBO™ SL Series: Digital Has Never Looked Better
Next Generation MOTOTRBO™ Delivers Industry-leading Audio

Twitter: @MotoSolutions, @MotWireless


Over Motorola Solutions
Motorola Solutions is de toonaangevende aanbieder van zakelijke en bedrijfskritische producten en diensten op het gebied van communicatie voor zowel ondernemingen als overheden. Dankzij maatgevende communicatietechnologie en innovaties helpt Motorola Solutions klanten op hun best te zijn, juist op momenten die er toe doen. Motorola Solutions staat genoteerd op de New York Stock Exchange onder de naam MSI. Kijk voor meer informatie op motorolasolutions.com en breng voor recent nieuws een bezoek aan het media center of neem een abonnement op de news feed.

###

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie en illustratiemateriaal kunt u contact opnemen met:

Elvan Lindberg
Motorola Solutions
Mobile: +46-70-7448893
Elvan.Lindberg@motorolasolutions.com

Anne-Marie Brouwer
P&B Communicatie
Tel: +31 (0)345 68 27 34
media@penb.nl

MOTOROLA, MOTO, MOTOROLA SOLUTIONS en de Stylized M Logo zijn (geregistreerde) handelsmerken van Motorola Trademark Holdings, LLC en worden onder licentie gebruikt. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. © 2011 Motorola, Inc. Alle rechten voorbehouden.
Eerder van Motorola Solutions Netherlands B.V.  
Ontdek gratis de nieuwe Sensus Process Modeler voor de Mac

1DigitalNL lanceert BeleidsZaak voor beleidsmakers

Door ketensamenwerking krijgt verduurzaming vleugels

Cloudgaming is de toekomst: de noodzaak van een krachtig thuisnetwerk

MediusFlow gekozen tot voorkeursoplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

Citrix verstevigt de banden met Amazon Web Services

Gemeente Noordoostpolder gaat voor digitale besluitvorming en duurzaam archiefbeheer met BCT

70 procent van de Nederlandse financiële professionals is al bezig met blockchain en kunstmatige intelligentie

Nederland en België betrokken bij beëindigen van malware-activiteiten

Dit zijn de grootste cyberdreigingen voor de financiële sector in 2020:

Omron Electronics en Van Egmond Groep gaan samenwerking aan op het gebied van roboticaoplossingen

Nieuw Platformcollectief roept op tot dialoog

bitFlyer maakt aankoop cryptovaluta nog makkelijker met Instant Buy

Tweederde van bedrijven is niet op de hoogte van de risico’s bij gebruik van SaaS-oplossingen

TU Delft start met verhalenplatform over wetenschap(pers)

Trend Micro leider in Hybrid Cloud Security-markt
RTB House selecteert datacenter van maincubes in Amsterdam voor huisvesten van OCP-gebaseerde IT-infrastructuur

QA Consulting: de nieuwe naam van QA Services

Pega breidt Cloud Choice uit met Kubernetes-support

Shippeo opent kantoor in Scandinavië

International Data Spaces Association en iSHARE bundelen krachten voor het realiseren van datasoevereiniteit

Einde Windows 7

Dell Technologies reikt jaarlijkse awards uit tijdens Partner Appreciation Event

Mars kiest Orange Business Services voor nieuw IAN-project

Websuper Picnic levert eerste boodschappen in Heerlen

AMS-IX krijgt nieuwe CFO en Senior Director Sales & Marketing

Hewlett Packard Enterprise verbetert cloudervaring met intelligence en composability

MKB-bedrijven: vergeet niet de printer te beveiligen

Dataiku maakt stap naar duurzame enterprise AI eenvoudiger met managed Kubernetes clusters en white box AI

TIE Kinetix behaalt PEPPOL AS4 certificering

Sinterklaas bereidt zich goed voor op online aankopen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2843 dagen
Motorola Solut.. contact  

Logo Motorola Solutions Netherlands B.V.

  Liesbeth Misero
  0182 - 593988
  liesbeth.misero@motorolasolutions.com
  www.motorolasolutions.com
Motorola Solut.. sociaal  


Motorola Solut.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Logo myBrand
Logo Stocard
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87257 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6795 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl