Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 171 dagen geleden)
Bedrijf:

Uniserv opnieuw opgenomen in Magic Quadrant voor Data Quality Tools

Nuremberg/Pforzheim, 13 februari 2012Uniserv, de grootste gespecialiseerde leverancier van data quality-oplossingen in Europa, is door marktanalist Gartner wederom in het Magic Quadrant voor Data Quality Tools opgenomen. Gartner heeft een aantal leveranciers van data quality tools geëvalueerd en hen in een van de segmenten van het Magic Quadrant (challengers, leaders, niche players en visionaries) geplaatst. De bedrijfsvisie en het vermogen om deze te implementeren vormen de basis van de analyse van Gartner. Volgens de marktanalist heeft Uniserv een marktleiderspositie als de grootste gespecialiseerde leverancier van data quality-oplossingen in Europa.

Vooral de uitbreiding van het internationale productportfolio laat zien dat Uniserv ook buiten de thuismarkt prominent aanwezig is, onder meer in Frankrijk en de Verenigde Staten. Volgens Gartner beschikt Uniserv ook over de meeste ervaring van alle leveranciers die geanalyseerd zijn. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in deze markt.

“We beschouwen onze positie in het Magic Quadrant als een bevestiging van onze inspanningen om onze klanten optimale oplossingen te bieden op elk terrein van data quality, zowel ‘on premise’ als ‘on demand’ in de vorm van Software as a Service “, zegt Roland Pfeiffer, CEO van Uniserv. “We zien het ook als een bevestiging van onze strategie om data quality-functies te integreren met data integration services. De gemakkelijke integratie van de Uniserv-producten met alle relevante CRM-systemen, waaronder Microsoft Dynamics, SAP, Siebel, PeopleSoft, salesforce.comen Update, is dan ook bijzonder in de visie van de marktanalist. Gartner zegt verder dat de Uniserv productreeks een van de weinige is die compatibel is met een breed scala aan platforms, van Windows- en Unix/Linux-versies, tot IBM-mainframes en Virtual Storage Extended (VSE) tot Siemens BS2000.”

Over Uniserv
Uniserv is de grootste gespecialiseerde aanbieder van Data Quality Solutions in Europa met internationaal toepasbare softwareportfolio en services voor Data Management, dat wil zeggen bewaking van datakwaliteit inclusief data-integratie. Met zijn oplossingen ondersteunt Uniserv zijn klanten bij projecten op het gebied van datakwaliteit en data-integratie, datamigratie en -consolidatie alsmede datasynchronisatie, bijvoorbeeld CRM-toepassingen, eBusiness, Direct en Database Marketing, CDI/MDM-toepassingen, Data Warehousing en Business Intelligence. Met duizenden installaties wereldwijd speelt Uniserv in op de behoefte aan doordachte full-service oplossingen voor alle zakelijke gegevens waarbij rekening wordt gehouden met de volledige levenscyclus van de data. Vanuit het hoofdkantoor in Pforzheim en de vestiging in Parijs zijn ruim 110 medewerkers talrijke gerenommeerde internationale klanten uit uiteenlopende branches van dienst, zoals bijvoorbeeld Allianz, Amazon, Dell, Deutsche Bank, eBay, EDEKA, E.ON, France Telecom, Johnson & Johnson, Lufthansa, Otto, Siemens, Time Warner, TUI en VOLKSWAGEN. Kijk voor meer informatie op www.uniserv.com/nl.
Laatste van UNISERV GmbH  
Uniserv maakt succesvolle CRM en CEM mogelijk dankzij Customer Identity Resolution

Uniserv geeft tien tips voor Data Quality uit de cloud

Uniserv krijgt "Big Data" onder controle
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 171 dagen
UNISERV GmbH contact  

Logo UNISERV GmbH

  +49 (0) 7231 936 - 0
  info@uniserv.com
  www.uniserv.com/nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl