www.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 171 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Aspect en 2e2 gaan samenwerken op de Microsoft Unified Communications & Collaboration markt

Customer contact expert en managed service provider beantwoorden groeiende vraag naar UC-capaciteit

Hoofddorp, 13 februari 2012 — Aspect, leverancier van klantcontact- en Microsoft platform-oplossingen, maakt bekend dat de adoptie van Unified Communications & Collaboration (UC&C) technologie momentum opbouwt. Aspect en ICT Lifecycle services provider 2e2 zijn een partnership aangegaan om samen middelgrote ondernemingen van dienst te zijn die meerdere communicatiekanalen in hun bedrijf willen consolideren – van telefonie tot social media. De alliantie combineert Aspect's en Microsoft’s UC&C-applicatie suite met de mensen en middelen van 2e2 voor project management, technologische expertise en support.

Als onderdeel van de overeenstemming krijgt 2e2 volledige toegang tot de Aspect® Unified IP® applicaties voor customer contact en workforce optimisation. Aspect’s portfolio van UC-producten is ontwikkeld om de naadloze integratie te waarborgen met Microsoft-applicaties, waaronder Exchange, Lync en Dynamics Customer Relationship Management (CRM). 2e2 is Gold Certified Microsoft partner en gespecialiseerd in UC&C; het verschaft complete end-to-end oplossingen, van on-premise tot cloud-based services.

“Dit partnership is voor beide een gunstige stap, die ons toegang geeft tot nieuwe markten en ons in staat stelt de groeiende vraag naar UC-mogelijkheden het hoofd te bieden,” zegt Steve Boakes, channels and partners manager bij Aspect. “Gartner voorziet dat de wereldwijde uitgaven aan UC-technologie zullen oplopen tot $17 miljard in 2012. Een belangrijke drijfveer is de consumerisation van IT en de veranderende manier waarop mensen zowel binnen als met buiten de organisatie communiceren.”

Sandra Peignaux, director of alliances and partnerships bij 2e2, voegt daar aan toe: “2e2 is in twee jaar verdubbeld in omvang. Het betreden van de UC-markt is cruciaal voor de verdere groei van het bedrijf. Onze UC-strategie is erop gericht klanten te voorzien van een enkel point-of-contact om iedereen overal te bereiken, via alle media en op elk kanaal. We zien dit als een krachtige strategie voor lead generation die de UC-markt op zijn kop zal zetten.”

De combinatie van Aspect Unified IP en Microsoft’s Lync server creëert een a robuuste set aan oplossingen ter ondersteuning van de UC-strategieën van middelgrote organisaties tot aan de enterprise wereld. Aspect Unified IP is het next-generation unified contact center platform van het bedrijf dat capaciteiten uniformeert voor inbound, outbound, voice portal, Internet contact, multi-channel self-service en proactief contact met UC&C-functionaliteit. Aspect Unified IP dient als het fundament onder het merendeel van de customer contact applicaties van het bedrijf.

Over 2e2
2e2 is een ICT Lifecycle Services Provider; een wendbare, klantgerichte aanbieder van end-to-end next-generation IT services. Het bedrijf creëert innovatieve oplossingen die bedrijfsprocessen transformeren, infrastructuurkosten reduceren en prestaties verhogen – kortom die business advantage voor de klanten realiseren. 2e2 richt zich op oplossingen en managed services voor middelgrote en grote organisaties in de private en de publieke sector. Deze worden on-premise, in de cloud, hosted, als een managed service of in hybride vorm geleverd. 2e2 heeft met veel bedrijven gewerkt in telecommunicatie, media, gezondheidszorg, retail, transport, overheid, financial services en professional services.
2e2 begeleidt haar klanten naar hun doelen via een combinatie van diepgaande business en technische expertise, uitgebreide kennis van de technologieën van vandaag, waaronder innovaties rondom web en cloud computing, plus een volwassen en krachtige leverings- en services infrastructuur. 2e2’s propositie helpt haar klanten hun processen te verbeteren, de kosten voor data centers en infrastructuur te verminderen, risico’s en governance te managen en inkomsten te verhogen. 2e2 levert succesvolle programma’s via een mix van professionele en project services evenals training en consultancy.
2e2 heeft sterke relaties in de sector ontwikkeld, met het hoogste niveau van accreditatie voor Cisco, Microsoft, Oracle, HP en Check Point, plus een ecosystem van complementaire leveranciers en ISV’s. Dit stelt 2e2 in staat haar klanten een breed portfolio van vendor-neutrale oplossingen te leveren. In juni 2010 heeft 2e2 Morse plc overgenomen. De fusie heeft geleid tot een substantiële organisatie met een rijkdom aan services die klanten een breder en dieper aanbod van applicaties, technologie, communicatie en data center oplossingen biedt over de gehele ICT-lifecycle.

De omzet van de 2e2 Group was in 2009 £200 miljoen. Na de acquisitie van Morse is de omzet toegenomen tot £430 miljoen. 2e2 heeft nu meer dan 2.500 medewerkers in dienst en is actief in UK, Ierland, Spanje, Benelux, USA, Kanaaleilanden en Isle of Man. www.e2e.com

# # #

Aspect, Unified IP and Aspect Software are either trademarks or registered trademarks of Aspect Software, Inc., in the United States and/or other countries. The names of other companies and products mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.

Perscontacten:
Theo Loth (Loth PR Writing), +31652 322 210, theo@loth.nl
Edwin Paauwe (Aspect), + 31620 494 020, Edwin.paauwe@aspect.com
Laatste van Aspect Software  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 171 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Aspect Softwar.. contact  

Logo Aspect Software

Aspect Softwar.. sociaal  


Aspect Softwar.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl