www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (10 jaar en 111 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Edelman

Symantec biedt een betere backup voor organisaties van iedere omvang en roept op tot tachtig procent reductie in operationele kosten

Nieuwe onderzoeksresultaten laten zien dat de huidige aanpak voor modernisering van backup niet meer werkt

Utrecht, 7 februari 2012Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) kondigt aan dat het een nieuwe aanpak voor de modernisering van backup en recovery gaat aanbieden. Het proces voor backup en recovery is onnodig gecompliceerd en duur geworden omdat de dataopslag van organisaties exceptioneel is gegroeid. Vergeleken met traditionele backup zorgt Symantecs aanpak voor een 100 keer snellere backup, vergemakkelijkt het beheer en vereenvoudigt het recovery wanneer er zich een ramp voordoet. Symantec helpt klanten zo significante kosten te besparen terwijl de bedrijfsinformatie beter wordt beschermd. De laatste twintig jaar is de hoeveelheid data geëxplodeerd, is virtualisatie op grote schaal toegepast en is het haast onmogelijk geworden om service level agreements (SLA’s) te behalen. Deze uitdagingen hebben ook invloed op de kleinere organisaties die worstelen met de complexiteit van backup en een risico lopen dat zij gegevens verliezen bij een ramp. De huidige aanpak tot modernisatie biedt een groeiende collectie aan point-oplossingen wat resulteert in nog meer complexiteit, meer kosten en hoofdpijn voor backup en netwerk-administrators.

“De meest dramatische verandering is de hoeveelheid data, applicaties en virtuele machines die niet door de huidige backup-omgevingen kunnen worden verwerkt. Organisaties hebben hogere SLA’s, stijgende verwachtingen van de beschikbaarheid en de behoefte om een 24/7 bedrijfsmodel te draaien. Wanneer dit gecombineerd wordt met het proberen te integreren van nieuwe technologieën, leidt dit tot een verstorende omgeving met een grote impact op de IT-teams. Organisaties, groot en klein, hebben een holistische beschermingsstrategie nodig, één platform of oplossing, om met de verscheidenheid aan datatypen en worksloads om te kunnen gaan. Dit in tegenstelling tot het integreren van verschillende point-oplossingen die hebben bewezen duur en tijdrovend te zijn”, zegt Dave Russel, vice president of Storage Technologies and Strategies, Gartner.

“Symantec onthult een radicaal nieuw plan om databescherming te moderniseren en zal zorgen voor tachtig procent vermindering van de operationele kosten voor backup gedurende de komende vijf jaar”, zegt Erik van Veen, Senior Manager Technical Sales Organisation bij Symantec Nederland. “Symantec kondigt een nieuwe reeks oplossingen aan die de problemen op het gebied van backup aanspreken. Van de meest complexe zakelijke datacenters, die een echt gelaagde recovery-strategie behoeven, tot de kleinste organisaties die de zekerheid nodig hebben dat zij eenvoudig hun data kunnen herstellen.”

Symantec heeft recentelijk meer dan 1.400 IT-professionals wereldwijd ondervraagd over hun backup-gebruik en hun vermogen om informatie te herstellen wanneer er zich een ramp voordoet. De resultaten laten zien dat de traditionele aanpak van backup niet meer werkt en dat een nieuwe aanpak van vitaal belang is:
 • 49 procent van de respondenten kan niet voldoen aan de SLA’s omdat er teveel data is
 • 72 procent van de respondenten zou van backup-product veranderen wanneer de snelheid zou verdubbelen
 • 28 procent geeft aan dat zij teveel backup tools hebben
 • Organisaties hebben gemiddeld vier backup-oplossingen om fysieke systemen te beschermen, en drie voor virtuele
 • 42 procent van de respondenten meent dat hun virtualisatiebackup niet adequaat of perfect werkt
 • Meer dan een derde (36 procent) van de respondenten zou hun salaris niet inzetten op het feit dat 100 procent van backed-up data herstelt kan worden
Volgens Symantecs 2011 SMB Disaster Preparedness Survey, maakt het MKB geen prioriteit van disaster preparedness totdat zij zelf een ramp of dataverlies meemaakt. De helft van de respondenten heeft geen plan en 41 procent zegt dat het nooit in hen is opgekomen om een disaster recovery-plan op te stellen. De survey laat zien dat de kosten voor het niet voorbereid zijn erg hoog zijn, waardoor het MKB het risico loopt om failliet te gaan.

De belangrijkste componenten van Symantecs unieke aanpak voor databescherming zijn de NetBackup 7.5 en Backup Exec 2012 software- en cloud-oplossingen. Deze oplossingen zijn ontworpen om de meer dan twee miljoen backup-klanten van Symantec te helpen met het oplossen van backup-problemen die bij organisaties wereldwijd bekend zijn. De strategie van Symantec richt zich op de volgende gebieden:
 • Verander het operationele model van backup: Het is Symantecs strategie om tachtig procent van de operationele kosten van backup te elimineren door een geïntegreerd platform te bieden dat de verschillende oplossingen die op dit moment voor backup worden gebruikt te vervangen. Symantecs backup appliances kunnen de kosten nog meer verlagen dan traditionele appliances door backup software en deduplicatie te combineren in één oplossing van één leverancier, die snel in te zetten en gemakkelijk te beheren is. De mogelijkheid om software, appliance en cloud-gebaseerde backup-oplossingen te combineren, biedt klanten een grotere keuze en flexibiliteit.
 • Breek het backup window: Honderd keer snellere backup met NetBackup 7.5 in vergelijking met traditionele aanpakken. Dit betekent dat organisaties een volledige backup kunnen afronden op de snelheid van incrementele backups zonder dat dit ten koste gaat van de herstelbaarheid om aan de vitale service niveaus te voldoen.
 • Vecht tegen oneindige retentie: Te veel organisaties bewaren backups veel te lang. Weten wanneer informatie verwijderd mag worden, kan de kosten en beheerlasten van IT significant verlagen. Nieuwe backup-zoekmogelijkheden in NetBackup geven IT de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen wat relevant is voor legal- en compliance-onderzoeken. Daarnaast blijft de rest van de backup-infrastructuur draaien op een normalere 30-60-90 dagen backup cycle. Oneindige retentie is een oneindige verspilling voor IT en een oneindig risico voor legal.
 • Voeg snapshots en backup samen: Een snapshot zonder NetBackup is gewoon een snapshot. Een snapshot met NetBackup is databescherming, beheersbaarheid en herstelbaarheid. Het samenvoegen van snapshots en backup met NetBackup geeft organisaties de snelheid van snapshots met de herstelbaarheid van backup.
 • Vervoer geen tapes meer: Met behulp van de Symantec NetBackup-technologie kunnen organisaties hun disaster recovery moderniseren en stoppen met het vervoeren van tapes. Met Symantec NetBackup Auto Image Replication (AIR) kunnen klanten hoeveelheden fysieke middelen elimineren en bestanden kiezen die via het netwerk verstuurd kunnen worden. Hierdoor wordt ook de kans op menselijke fouten significant verminderd.
 • Breng virtuele en fysieke backups samen: Verminder de operationele kosten rond virtualisatie met Symantec V-Ray-technologie die er voor zorgt dat organisaties met een enkel product een betere zichtbaarheid hebben op hun VMware en Hyper-V machines voor virtuele backups. V-Ray is geïntegreerd in NetBackup en Backup Exec en biedt evenwichtige backups van virtuele machines om backup-stormen te elimineren, prestaties van een virtuele machine te verbeteren en de storage te verminderen door overal data te dedupliceren. Of dit op een VMware, Hyper-V of fysieke server is, levert dit tot 90 procent storagereductie op.
 • Eén product, elke recovery: Backup kan vele vormen aannemen, maar recovery niet. Symantec biedt een oplossing voor alle backups, of deze nu op tape, disk of in een fysieke of virtuele omgeving staan. Klanten kunnen alle applicaties of systemen naar een virtuele machine herstellen, onafhankelijk van of zij de hardware wel of niet hebben. Fysiek naar virtueel herstel is nu gratis opgenomen in Backup Exec. Het vereenvoudigt disaster recovery door automatisch een virtuele machine te creëren wanneer herstel nodig is. Nieuwe backup to virtual (B2V)-technologie is ook beschikbaar om de migratie van fysieke naar virtuele servers, als onderdeel van het backup proces, te versnellen.
 • Elimineer de complexiteit: Backup Exec heeft de complexiteit van backup-beheer geëlimineerd door de user interface te vereenvoudigen. Hierdoor is er inzicht in miljoenen gebruikers, beleid en licenties. IT administrators en MKB-eigenaren hebben hierdoor een professionele databeschermingsstrategie zonder dat zij daarvoor een backup professional hoeven te zijn.
 • Gemakkelijke backup: Symantec introduceert Backup Exec Small Business Edition waarmee kleinere organisaties een goede databescherming kunnen opzetten in minder dan tien minuten en in drie simpele stappen. Daarnaast breidt Symantec Backup Exec.cloud uit naar Europa waarmee zij die klanten die een simpel, geautomatiseerd en hosted backup aanbod behoeven een betrouwbare en veilige oplossing kunnen bieden.
Over storage van Symantec
Symantec helpt organisaties bij het beveiligen en beheren van hun informatiegestuurd wereld met storage management, archivering en eDiscovery, backup- en recovery-oplossingen.

Over Symantec
Symantec is een van 's werelds grootste leveranciers van oplossingen op het gebied van beveiliging, opslag en systeembeheer. Het helpt particulieren, bedrijven en organisaties om hun informatie gestuurde wereld te beveiligen en te beheren. Onze software en diensten bieden op meerdere punten een complete en efficiënte bescherming tegen meerdere risico's, zodat onze klanten hun informatie vol vertrouwen kunnen opslaan en gebruiken. Raadpleeg voor meer informatie www.symantec.nl.

Volg Symantec op Twitter via twitter.com/SymantecNL

NOTE TO EDITORS: If you would like additional information on Symantec Corporation and its products, please visit the Symantec News Room at www.symantec.com/news. All prices noted are in U.S. dollars and are valid only in the United States.

Symantec and the Symantec Logo are trademarks or registered trademarks of Symantec Corporation or its affiliates in the U.S. and other countries. Other names may be trademarks of their respective owners.

FORWARD-LOOKING STATEMENTS: Any forward-looking indication of plans for products is preliminary and all future release dates are tentative and are subject to change. Any future release of the product or planned modifications to product capability, functionality, or feature are subject to ongoing evaluation by Symantec, and may or may not be implemented and should not be considered firm commitments by Symantec and should not be relied upon in making purchasing decisions.

Voor verdere persinformatie, Engelstalige persberichten, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Suzanne Caron of Claudia Top van LEWIS PR:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: symantecNL@lewispr.com
Laatste van Symantec B.V.  
Onderzoek: schermtijd verleidelijker voor kinderen dan snoep

Cryptojacking stijgt explosief en vormt enorme bedreiging voor cyber- en persoonlijke beveiliging

Symantec introduceert nieuwe geïntegreerde data-beveiligingsoplossing
Check Point Research schetst landschap cyberaanvallen en meldt 86 procent toename in Nederland

Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

CTS organiseert tweedaagse Google Innovation Bootcamp
ValidSign Official eSigning Partner PSV

Fullstaq geselecteerd als partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Citrix onderzoek laat stand van zaken rond veilig remote werken zien

Friends for Brands onderdeel van Powered by Meaning Groep

Schneider Electric tekent de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (Green Deal ZES)

Shippeo bereikt 103% jaarlijkse groei als ’s werelds meest aanbevolen RTTV-leverancier

Acht keer goud voor Hogeschool Tio in EW Beste Studies 2021

Van Ameyde lanceert IT-platform voor snellere schade-afhandeling

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort

Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Nutanix voor het eerst genoemd als visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Distributed Files and Objects Storage

Zscaler sluit zich aan bij de CrowdStrike CrowdXDR Alliance en kondigt nieuwe integraties aan die Zero Trust Protection uitbreiden naar interne en externe applicaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 111 dagen
Symantec B.V. contact  

Logo Symantec B.V.

  +31 30 799 1090
  www.symantec.com
Symantec B.V. sociaal  


Symantec B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers