Contentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2807 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

4IP houdt netwerk EK Waterpolo 2012 in de lucht

Eindhoven, 6 februari 2012Van 16 tot en met 29 januari was in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven de crème de lá crème van het mondiale waterpolo te bewonderen. De EK organisatie had de gemeente Eindhoven gevraagd om op ICT gebied een professioneel en veilig netwerk-internetvoorziening te leveren tijdens het EK Waterpolo 2012.

Het netwerk werd geleverd als service voor de toernooi organisatie, de zwemmers, pers/media en om de bezoekers te voorzien in de vraag naar internet.

Gemeente Eindhoven heeft dit projectmatig aangepakt in samenwerking met 4IP Solutions, specialist in high-end IP oplossingen en onderdeel van De Ictivity Groep.

De gemeente zocht een geschikte ICT partner die de netwerkinfrastructuur voor het evenement kon voorbereiden, opbouwen en onderhouden. Dit alles conform de eisen en wensen van de aanwezige toernooi organisatie, pers/media en wedstrijdleiding. Omdat 4IP Solutions en de gemeente Eindhoven het EK zwemmen kortebaan 2010 en het WK zwemmen voor gehandicapten 2010 al samen tot een succes maakten, kwam de samenwerking weer snel tot stand.

De Ictivity Groep heeft de netwerkvoorzieningen, telefonie, internetvoorziening zowel wireless als bedraad, in samenwerking met EventsIT geïmplementeerd en gefaciliteerd. Daarnaast hebben medewerkers van Ictivity Staffing de diverse printers en een 30-tal werkplekken voor de eerdergenoemde aanwezigen verzorgd en geïnstalleerd.

Peter Scheepers, projectleider gemeente Eindhoven: “Voor de gemeente Eindhoven is dit wederom een prestigieus project met een groot afbreukrisico. Zowel de interne samenwerking tussen de sectoren “Sport & Bewegen” en “Informatie & Beheer” alsmede de samenwerking met de EK organisatie (EventsIT) en De Ictivity Groep waren zeer belangrijk voor ons. We zijn zeer tevreden over de uitvoering door 4IP/De Ictivity Groep en kunnen wederom spreken van een geslaagde samenwerking.”

“Een evenement zoals dit vraagt om maximale flexibiliteit van onze organisatie en medewerkers. De uitdaging ligt dan in het snel schakelen tussen alle betrokken partijen. De strikte eisen en wensen vanuit de organisatie creëren een hoog afbreukrisico. Dat maakt het voor ons weer een zeer uitdagend en aantrekkelijk project!” aldus Erwin van Houts, General Manager 4IP Solutions.Over 4IP BV:
4IP, als onderdeel van De Ictivity Groep, is de kennisgroep als het gaat om connectivity vraagstukken. Door de onafhankelijkheid van vendoren en passievolle IT-professionals kunnen zij binnen Nederland alle organisaties voorzien van een goed en objectief advies en professionele implementaties.

Over De Ictivity Groep:
Ictivity is een onafhankelijk landelijk opererende IT dienstverlener. Van advies tot nazorg (of beheer) helpt Ictivity organisaties bij het efficiënt inrichten van de ICT infrastructuur. Hierdoor zijn alle systemen en applicaties altijd en overal beschikbaar. Dit doet Ictivity met een team van ruim 120 gepassioneerde IT professionals. Juist deze mensen maken het verschil omdat een afspraak met hen ook echt een afspraak is.
Ictivity is gevestigd in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

De kernactiviteiten van De Ictivity Groep bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties
  • 4IP – high-end connectivity oplossingen
De Ictivity Groep is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivitygroep.nl

Voor meer informatie:
Tanya Weidema
Marketing & Communicatie Manager

Ictivity Groep
Postbus 7066
5605 JB EINDHOVEN
Tel: 088 – 428 4848
e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl

Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Ictivity  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2807 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
Ictivity contact  
Logo Ictivity
  +31(0)88-428 4848
  info@ictivity.nl
  www.ictivity.nl
Ictivity sociaal  
Ictivity tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl