www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 181 dagen geleden)
Bedrijf:

SRC start samen met belangrijke leveranciers Elektronisch Zakendoen in Nederlandse out-of-home sector

“Elektronische berichten voor administratieve en logistieke processen tussen leveranciers en groothandels via het SRC Out-of-Home portaal’’

SRC System Integrators BV, toonaangevend op het gebied van EDI/B2B integratie, product informatie management en datasynchronisatie, start in samenwerking met vijf belangrijke leveranciers elektronisch zakendoen in de out-of-home sector. De sector is goed voor vele miljoenen goederenbewegingen per jaar. Het initiatief richt zich op foodservice-groothandels die met name horeca, cateringbedrijven en tankstations beleveren. Het internetportaal biedt leveranciers en groothandels een laagdrempelige, financieel aantrekkelijke mogelijkheid om elektronisch zakendoen te starten en te optimaliseren. De GS1-standaards voor de Nederlandse levensmiddelensector worden gehanteerd voor de handelsberichten en de artikelgegevens. Een aantal groothandels respectievelijk vertegenwoordigende hoofdkantoren verlenen hun medewerking aan het sectorinitiatief.

Kosten besparen

Via het portaal worden orders, pakbonnen en facturen tussen groothandels en leveranciers afgehandeld. Alle schakels in de keten profiteren van het sneller en beter op elkaar aansluiten van de administratieve en logistieke processen. Veel leveranciers doen al elektronisch zaken met klanten in de retail en enkele out-of-home groothandels. De investeringen hebben zich bewezen en leveranciers zien dit als een uitstekend middel om de kans op fouten te minimaliseren. Groothandels dan wel vertegenwoordigende hoofdkantoren zien vooral voordelen om intern kosten te besparen en efficiënter te werken door over te schakelen op GS1 standaarden voor artikelgegevens, coderingen en transactiedocumenten.

Laagdrempelig
Het is voor leveranciers en groothandels in de out-of-home markt mogelijk om op verschillende manieren aan te sluiten op het portaal, ook als EDI nog niet in gebruik is. Het portaal kent diverse functionaliteiten en is af te stemmen op de wensen en behoeften van de groothandel, variërend van laagdrempelig tot volledig geïntegreerd met inkoop, distributie en winkelvloer.

Arjan Sloot, directeur SRC is verheugd over het initiatief: “Wij zoeken voortdurend naar de beste oplossingen voor bedrijven om efficiënt elektronisch zaken te doen. De randvoorwaarden om dit initiatief tot een succes te maken, zijn volledig ingevuld”.Noot voor de redactie:

Voor meer informatie:
SRC System Integrators BV
Fiene van de Graaf
Nieuwe Steen 25 101
1625 HV Hoorn
Telefoon: 0229-233154
fiene.van.de.graaf@src.nl
www.src.nl

Over SRC System Integrators BV
SRC is een trendsettende solution en service provider op het gebied van elektronisch zakendoen. De expertise van SRC bevindt zich in tracking & tracing, artikelbeheer, datasynchronisatie en elektronisch berichtenverkeer. Met het centraal stellen van de uitgangssituatie, eisen en wensen van de klant onderscheidt SRC zich met de focus op het optimaliseren van de logistieke keten. De oplossingen worden geboden op basis van implementatie van software en op basis van outsourcing. SRC werkt voor fabrikanten, retailers, groothandels en logistiek dienstverleners waaronder:

Abbott Logistics, Albert Heijn, Alphabet, Astellas, Baronie de Heer, Bavaria, B&C Products, Beiersdorf, Bolletje, Bolsius, Calduran, Centraal Boekhuis, Coca Cola Enterprises, CRH, DA Retailgroep, Deli XL, Denso, Detailresult, Dura Vermeer, FloraHolland, FrieslandCampina, Georgia Pacific, GfK, Granfood, Hallmark, Heineken, Henkel, Hoogvliet, Houtgroep van Drimmelen, Hyva, Ickx Chocolaterie, InBev, Intergamma, Intratuin, Isolectra, Jumbo Spellen, Jumbo Supermarkten, Kenwood, Kingspan Unidek, Koninklijke Talens, Koninklijke Utermöhlen, L'Oréal, Kraft Foods, Maître André, McCormick, Menken, Milcobel, Nabuurs, Nedac Sorbo, Nippon Express Europe, PepsiCo, Perfetti Van Melle, Plieger, Purac, Remia, Ricoh, Samskip, Sara Lee, SC Johnson, TNT Innight, Unipharma, United Biscuits, Verstegen, Vezet, Vomar, Wessanen, Yakult, Z-Index.
Laatste van SRC System Integrators BV  
Nielsen Brandbank partners with SRC System Integrators

SRC benoemd tot 1WorldSync Certified Solution Partner

SRC sluit bol.com aan op B2B-connect EDI outsourcingservice
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 181 dagen
SRC System Int.. contact  

Logo SRC System Integrators BV

  +31 (0) 229 23 31 54
  info@src.eu
  src.nl
SRC System Int.. sociaal  


SRC System Int.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers