www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 181 dagen geleden)
Bedrijf:

Het Laurentius Ziekenhuis kiest voor financieel gestuurd roosteren met Ayton

Moordrecht/Roermond, januari 2012

Het Limburgse Laurentius Ziekenhuis heeft gekozen voor Roosterplan van Ayton, om een aanzienlijke efficiency verbetering te realiseren in de personeelsplanning. Het roosterproces wordt volledig geautomatiseerd, met Aysist als basissysteem. Het Laurentius maakt al twee jaar intensief gebruik van FlexPlan, het flexplannings- onderdeel van Aysist. De vraag- en financieel gestuurde Aysist software biedt het Laurentius ziekenhuis volledig real-time inzicht in uren en geld. Dit stelt ze in staat op verantwoorde wijze te roosteren, flexibiliseren en tijdig bij te sturen op de personeelsinzet. In deze periode wordt de implementatie van RoosterPlan gerealiseerd en vinden intensieve trainingen plaats.

Real-time financieel inzicht biedt verantwoorde sturing
Jan Pirovano, stafafdelingsmanager PO&O van het Laurentius Ziekenhuis, over de keuze voor Ayton.“Het financieel gestuurde aspect in de Ayton software, zoals we dat van FlexPlan al kennen, wilden we ook terugzien in de nieuwe roostersoftware. De keuze voor Ayton lag weliswaar voor de hand, omdat we tevreden zijn over zowel de Ayton aanpak als FlexPlan, maar we hebben zorgvuldig om ons heen gekeken. Het vernieuwen van roosterprocedures en de automatisering daarvan is geen kleine ingreep, en vergt organisatiebreed een grote investering in tijd en geld. Ayton blijkt op meerdere fronten dan de beste aanpak en software te bieden. We kunnen nu de rooster- en flexplanning naadloos integreren in één systeem. Daarnaast komen de gebruikersvriendelijkheid en efficiency die Flexplan kenmerken, ook terug in RoosterPlan. We hebben er alle vertouwen in, dat RoosterPlan ons enorme efficiency op gaat leveren. In tijd, en ook in geld. Terwijl de kwaliteit van de zorgverlening gewaarborgd blijft.”Het Laurentius Ziekenhuis
Het Laurentius Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis met als kerntaak het verlenen van medisch-specialistische zorg en de daartoe benodigde verpleging en verzorging. Het ziekenhuis biedt een compleet pakket aan medisch-specialistische functies, afgestemd op de zorgvraag in het verzorgingsgebied Roermond en omstreken.

Ayton
Ayton biedt zowel het advies als de software om te komen tot efficiënte en effectieve personeelsinzet, desgewenst volledig geïntegreerd met Cliëntplanning of Kindplanning. Ayton ontwikkelt al ruim 15 jaar software voor planningsprocessen in de sectoren Zorg, Welzijn en Kinderopvang. Hieraan ligt een unieke visie ten grondslag; de inzet van medewerkers, het aanbod, beweegt mee met de vraag, met een uitgekiende flexibilisering van de personeelsinzet als basisprincipe. Die visie is verankerd in de Ayton software. Zodat zowel de borging als rapportage van alle vergaarde gegevens en mutaties is gegarandeerd. De financieel gestuurde Ayton software integreert capaciteitsplanning, roosterplanning, flexplanning en monitoring.
www.ayton.nl


Voor meer informatie:

Ayton bv
Loran Noteboom,
Commercieel directeur Ayton
Mail info@ayton.nl
Tel. (0182) 377 222
Laatste van Ayton  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 181 dagen
Ayton contact  

Logo Ayton

  070 – 357 0800
  info@ayton.nl
  www.ayton.nl
Ayton sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl