www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (3061 dagen geleden)
Bedrijf:

Lexmark door IDC benoemd tot MPS-leider

NAARDEN, 19 januari 2012 – Lexmark International Inc. is door het IT-onderzoeksbureau IDC tot MPS (Managed Print Services)-leider benoemd in het onlangs verschenen MPS Marketscape-rapport. In dit rapport wordt de concurrentiepositie van verschillende MPS-aanbieders geanalyseerd. IDC’s studie toont aan dat Lexmark een hoge score behaalt op de onderdelen MPS-strategie en –mogelijkheden. Met name op het gebied van klantenservice, operationele uitvoering en marktbenadering behaalt Lexmark goede cijfers.

Lexmark onderscheidt zich van andere MPS-aanbieders door zijn wereldwijde operationele capaciteiten, branche-specifieke kennis, de expertise in het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en de ondersteuning van klanten om minder af te drukken.

Lexmark’s MPS-strategie helpt wereldwijd opererende organisaties uit verschillende branches, waaronder het onderwijs en de financiële-, productie-, retail-, zorg- en publieke sector, om efficiënter en effectiever te werken en zich van de concurrentie te onderscheiden. In de laatste twee jaar heeft Lexmark 23 nieuwe MPS-contracten ondertekend met bedrijven die opgenomen zijn in de Global 500 of Fortune-500-lijst.

“Veel van ’s werelds toonaangevende bedrijven vertrouwen op Lexmark bij het beheren van hun printomgeving en het optimaliseren van hun kritische bedrijfsprocessen”, zegt Niels Priem, General Manager Lexmark Benelux. “Terwijl de concurrentie hun MPS-modellen baseert op het weghalen en consolideren van printers, ligt onze focus op het creëren van effectievere en efficiëntere werkprocessen bij de klant door middel van het optimaliseren van hun infrastructuur. Door proactieve diensten en het versnellen en transformeren van de bedrijfsprocessen wordt de werkdruk verminderd.”

Download voor meer informatie Lexmark’s MPS Brochure. Indien u meer informatie over het onderzoek wilt, bekijkt u hier het onderzoeksrapport van IDC.

Over IDC MarketScape
Het IDC Marketscape leveranciers-model geeft een overzicht van de concurrerende geschiktheid van ICT-aanbieders in een bepaalde markt. De onderzoeksmethode maakt gebruik van een strenge methodologie, gebaseerd op zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria, wat resulteert in een enkele grafische illustratie van de positie van elke leverancier in een bepaalde markt. IDC MarketScape biedt een duidelijk kader waarbinnen het product- en dienstenaanbod, de mogelijkheden en strategieën en de huidige en toekomstige succesfactoren binnen de markt van IT- en telecommunicatie-leveranciers op zinvolle wijze kunnen worden vergeleken. Het kader biedt technische kopers tevens een overzicht van de sterke en zwakke punten van de huidige en toekomstige leveranciers.

Over Lexmark
Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) levert aan ondernemingen van elke grootte een brede waaier van producten, software, oplossingen en diensten voor afdruk en beeldweergave die helpen om minder af te drukken en om productiever te zijn. Perceptive Software, een autonoom softwarebedrijf binnen Lexmark, is een toonaangevend leverancier van software voor bedrijfsinformatiebeheer die organisaties helpt om de volledige levenscyclus van hun documenten en informatie moeiteloos te beheren. Dit vereenvoudigt hun bedrijfsprocessen en leidt tot grotere bedrijfsefficiëntie. Lexmark verkocht zijn producten in 2010 in meer dan 170 landen, en boekte een omzet van meer dan 4 miljard dollar.

Wilt u meer informatie over Lexmark? Surf dan naar www.lexmark.nl. Wilt u meer informatie over Perceptive Software? Surf dan naar www.perceptivesoftware.com.

Blijf op de hoogte van Lexmark: bekijk de Lexmark Facebookpagina en volg ons op Twitter via @LexmarkNL.

Blijf op de hoogte van Perceptive Software: bekijk de Perceptive Software Facebookpagina en volg ons op Twitter via @perceptivesw.

Voor verdere persinformatie, hoge resolutie fotomateriaal of een interview kunt u kijken op http://bit.ly/w6qul4 of contact opnemen met Janneke de Vries van LEWIS – Global Public Relations:
Tel: +31 (0) 40 235 4600                           
E-mail: janneke.devries@lewispr.com               
www.lewispr.com

Voor meer informatie over Lexmark kunt u contact opnemen met:
Petra Nemitz
Tel: +32 27 167 466
E-mail: petra.nemitz@lexmark.be

Lexmark en Lexmark met het diamantlogo zijn handelsmerken van Lexmark International, Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en/of in andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Laatste van Lexmark International  
Lexmark verbetert wereldwijd partnerprogramma

Lexmark levert veelzijdige A3-MFP's voor middelgrote werkgroepen

Lexmark ontvangt Summer 2018 Pick-award
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3061 dagen
Lexmark Intern.. contact  

Logo Lexmark International

Lexmark Intern.. sociaal  


Lexmark Intern.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl